تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838005004




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فوايد اينترنت براي مادربزرگ‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: فوايد اينترنت براي مادربزرگ‌ها
در جاهاي ديگر دنيا هم كم‌وبيش همين اوضاع حاكم است. براي همين است كه محققان دست به يك مطالعه جالب توجه زده‌اند؛ شايد با اين نيت كه اينترنت را براي نسل‌هاي قبل هم جذاب و مفيد جلوه دهند.
محمدحسين شريعتمدار: اينترنت، پديده نسبتا جديدي است و براي همين كمتر ميانسالي را مي‌توان ديد كه با اين موجود جديد دوست باشد، همچنانكه كمتر جواني هست كه با اينترنت دوست نباشد. بزرگترها هميشه كوچكترها را سرزنش مي‌كنند كه چرا اينقدر وقتشان را با اينترنت مي‌گذرانند، همچنانكه آنها بزرگترها را سرزنش مي‌كنند كه بدون آشنايي با اينترنت چيزي از دنياي مدرن نمي‌فهمند.
در جاهاي ديگر دنيا هم كم‌وبيش همين اوضاع حاكم است. براي همين است كه محققان دست به يك مطالعه جالب توجه زده‌اند؛ شايد با اين نيت كه اينترنت را براي نسل‌هاي قبل هم جذاب و مفيد جلوه دهند. آنها نشان داده‌اند كه استفاده از اينترنت در افراد ميان سال و سالخورده به تقويت قدرت مغز آنها كمك مي كند .
تيم تحقيقات دانشگاه كاليفرنيا در تازه ترين تحقيق خود دريافته اند كه هنگام استفاده از اينترنت نقاطي از مغز انسان كه وظيفه كنترل تصميم گيري و قدرت استدلال را به عهده دارند تحريك مي شود . محققان بر اين عقيده اند كه اين تحريكات مغزي مي تواند تغييرات فيزيولوژيكي را كه موجب كم كاري و تحليل قواي مغزي مي شود خنثي كند . به اين ترتيب، حتي جستجو در اينترنت، كاري كه پدرها و مادرها و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، فرزندانشان را براي آن سرزنش مي‌كنند و نمي‌فهمند كه جز وقت تلف كردن، چه سود ديگري مي‌تواند براي آنها داشته باشد، از قضا بيشتر براي خودشان مفيد است و به عنوان يك كار روزانه مي تواند قواي مغزي افراد سالخورده را بالا ببرد.
پيش از اين هم ثابت شده بود كه كارهايي مثل حل جدول كلمات متقاطع يا جدول سودوكو، مغز انسان از فعال نگه مي‌دارد و از آلزايمر پيشگيري مي‌كند، اما با توجه به نتايج تحقيقات اخير به نظر مي رسد جستجوي اينترنت را نيز به فهرست كارهايي كه موجب فعال ماندن مغز مي شود اضافه كرد . درواقع نتايج اين تحقيقات نتايج دلگرم كننده اي دارد كه نشان مي دهد كامپيوتري كردن فناوري ها اثرات فيزيولوژيكي و فوايد بالقوه اي را براي افراد ميان سال و سالخورده به همراه دارد .
اما جستحوي اينترنت چه تفاوتي با خواندن كتاب دارد ؟ اگر شما از همان نسل گذشته هستيد و مي‌خواهيد با طرح اين سوال مطالعات جديد را زير سوال ببريد، محققان براي اين سوال شما هم جوابي دارند: براي پاسخ دادن به اين سوال از هر داوطلب در حين خواندن كتاب و جستحوي اينترنت اسكن مغزي گزفته شد. نتايج اين اسكن ها نشان داد كه در هر دو كار مناطق مهمي از مغز كه وظيفه كنترل كلام ، خواندن ، حافظه و توانايي هاي ديداري را به عهده دارند فعال شده اند . اما اسكن هايي كه هنگام جستجوي اينترنت انجام شد نشان داد كه قسمت هاي ديگري از مغز نيز تحريك شده اند . هنگام كار با اينترنت نقاطي از مغز كه تصميم گيري و استدلال در آن انجام مي‌شود نيز تحريك شده بودند؛ نقاطي كه در خواندن كتاب تحريك نشده بود . محققان دليل اين تفاوت را اين‌طور توجيه مي‌كنند: هنگام جستجوي اينترنت افراد بايد دست به انتخاب بزنند و اطلاعات مناسب خود را انتخاب كنند و به همين خاطر آنها از قدرت تصميم گيري خود استفاده مي كنند و هم چنين افرادي كه با اينترنت آشنا نيستند نيز بايد براي استفاده مناسب از اينترنت بايد دفت بيشتري به خرج بدهند كه اين امر نياز به استدلال و تصميم گيري دارد.
نتايج اين تحقيقات پيام مثبتي براي مردم به همراه دارد كه آنها با انجام كارهايي مانند حل كردن جدول، بازي كردن و فعاليت هايي مانند استفاده از اينترنت سلامت رواني خود را بالا ببرند و خطر بروز دمانس و آلزايمر را پايين ببرند.
 چهارشنبه 13 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 275]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن