واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر دولت فقط از طریق سازمانهای توسعه.ای در صنایع پیشرفته، صنایع پر خطر و مناطق محروم اقدام به سرمایه گزاری می.کند.
به گزارش خبرگزاری مهرف مجید هدایت در دیدار با رئیس دانشگاه تهران با تشریح وضعیت سرمایه.گذاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در کشور گفت: در حال حاضر دولت فقط از طریق سازمانهای توسعه.ای در صنایع پیشرفته، صنایع پر خطر و مناطق محروم اقدام به سرمایه گزاری می.کند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارایه تصویری از فعالیت های سازمان گسترش در حوزه.های مختلف افزود: ایدرو در حال حاضر انگیزه بالایی برای تولید دانش و فناوری های جدید دارد و توفیقات قابل ملاحظه ای هم در این زمینه داشته که از جمله می توان به تولید کاتالیستها، بیوایمپلنت.ها و gtl اشاره کرد.
وی با اشاره به اهمیت همکاری بین صنعت و دانشگاه اظهار داشت: باید در موضوعات محوری با دانشگاه تهران یا کنسرسیومی مرکب از چندین دانشگاه به رهبری دانشگاه تهران، پروژه های مختلف تعریف و اجرا شوند.
هدایت ضمن اشاره به اهمیت پیوند پروژه های دانشگاهی با بازارهای بین المللی گفت: در اجرای پروژه.ها، بخش خصوصی باید به دانشگاه نزدیک شود تا محصولات پروژه.ها پس از تجاری سازی، وارد بازارهای داخلی و بین المللی شوند.
وی خاطرنشان کرد: در تعریف و پیشبرد پروژه های کلان، از جمله پروژه هایی که در هفته پژوهش به امضا رسید، نقش بهره بردار پروژه، بعنوان یک رکن اصلی و بسیار مهم مورد توجه قرار گرفته که سهم بسزایی در تامین منابع مالی و تولید و تجاری سازی محصولات پروژه ایفا می کند.
همچنین فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه تهران ضمن ارایه پیشنهاد تاسیس کارگروه مشترک ایدرو و این دانشگاه، از آمادگی خود برای راه اندازی "کانون صنعت و دانشگاه" در دانشگاه تهران خبر داد.
وی از مشارکت اتاق بازرگانی صنایع و معادن و بخش خصوصی در اجرای پروژه های دانشگاهی استقبال کرده و افزود: همکاری بخش خصوصی بسیار موثر است، زیرا بخش خصوصی هم بازارها را می شناسد و هم می تواند سرمایه گذاری کند.
رئیس دانشگاه تهران ضمن اعلام آمادگی دانشگاه تهران برای اعزام استاد و دانشجو بدون هزینه به واحدهای صنعتی دارای مرکز تحقیق و توسعه گفت: اگر پروژه ای در این مراکز با تلاش اساتید و دانشجویان به نتیجه رسید و ارزش افزوده ای ایجاد کرد، 1 یا 2 درصد از این ارزش افزوده به دانشگاه برمی گردد.
رهبر تصریح کرد: دانشگاه تهران آمادگی دارد تیم های مشاوره مدیریتی، فنی، اقتصادی و حتی اجتماعی، طراحی و هنری بدون هیچ هزینه ای برای رفع مشکل صنایع و یافتن نیاز بازارهای جهانی به واحدهای صنعتی اعزام کند.
وی در پایان گفت: سالانه 6 هزار پایان نامه در دانشگاه تهران ارائه می شود که حداقل نیمی از آنها باید به مسائل صنعت بپردازند و کارگروه مشترک ایدرو و دانشگاه تهران باید این مسائل را دسته بندی و الویت گذاری کند.
گفتنی است هم اکنون چندین پروژه مهم از جمله پروژه "بهسازی نمونه اتوبوس هیبرید" و "ربات انسان نما" با محوریت داشگاه تهران و حمایت ایدرو در دست اجرا است. سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در قالب طرح های نوآوری و sbdc با بیش از 50 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور ارتباط داشته و از ده ها پروژه تحقیقاتی در این مراکز حمایت کرده است.
در طول سال های 80 تا 89 سازمان گسترش قراردادهایی به ارزش حدود 170 میلیارد ریال به منظور پیشبرد پروژه های نوآوری با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منعقد کرده که در سال 90 این رقم به 200 میلیارد ریال خواهد رسید.
رویکرد سازمان گسترش در انعقاد قراردادهای نوآوری و ایجاد فناوری با دانشگاهها، حمایت از پروژه های کلان ملی، بازارمحور و صادرات گرا است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]