تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از خدا خير بخواهد و به آنچه خدا خواسته راضى باشد، خداوند حتما براى او خير خواه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830613251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه به یقین برسیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
مهم.ترین شرط عبادت استمرار و تداوم بر بندگی حق است . عبادت انجام یک سری اعمال عبادی صرف مثل نماز و روزه نیست عبادت بندگی محض خدای تعالی است،ترک محرمات و معاصی و نافرمانی و انجام واجبات دین است .







مسیر یقین از شاهراه بندگی می.گذرد


موریانه در تنه تنومند درختی بزرگ می.افتد ریشه، تنه و ساقه های آن را می.خورد پوک می.کند،این درخت بزرگ از رشد و ثمره دادن می.افتد.در جنگل.ها و باغهای زیبا راه می.روید و در بین همه درختان سرسبز و سر به فلک کشیده ،گاهی درختانی را می.بینید که خشک شده.اند و مرده.اند و اثر حیات و زندگی در آن.ها دیده نمی.شود.
شک و تردید نیز در روح و روان ما چنین اثری دارد ما را مرده ای بی حرکت می.کند ،و رشد و تکامل ما را از ما می.گیرد.
می.خواهیم درسمان را ادامه دهیم هدفمان را گم کرده.ایم و نمی.دانیم درس بخوانیم یا نه، پیش خود می.گوییم خیلی.ها وارد بازار کار شده.اند و خیلی پولدارند پس چرا درس بخوانیم؟
می.خواهیم نماز بخوانیم و دینمان را حفظ کنیم و افرادی را می.بینیم که در عین بی دینی در ظاهر پول دارند و خوش زندگی می.کنند و همین شک و تردید ما را سست می.کند و پای اراده مان را می.لرزاند .چه کنیم که هدف را بشناسیم و شک و تردید را نابود کنیم و به یقین برسیم.
هر نوعی از انواع موجودات برای خود هدف و غایتی از کمال دارند که از بدو پیدایش به سوی آن حد از کمال سیر می.کند و با حرکت وجودش آن کمال را جستجو می.کند و لذا همه حرکاتش طوری است که با آن کمال متناسب است و تا خود را به آن حد نرساند آرام نمی.گیرد مگر آنکه مانعی در سر راهش بیابد و او را از سر باز بدارد و قبل از رسیدن به هدف او را از بین ببرد مثلا درخت به خاطر آفت هایی که به آن حمله می.شود از رشد و نمو بایستد.
شک و تردید عامل مهمی در محرومیت انسان از رسیدن به هدف است پس بهترین درمان چیست؟

معنای شک

شک به معنای دو دل بودن در کاری و به معنای توقف می.باشد و در اصطلاح قرآنی آنست که شخص به هیچ یک از دو طرف قضیه یقین نکند و ترجیح هم ندهد. شک اضطراب می.آورد و نوعی از جهل است و آن القاد شبهه در قلب است.
تنها راه به دست آوردن یقین عبادت و بندگی خداست.عبادت اثر عمیقی در تقویت روح و ایمان و ارده آدمی دارد .و یقین دریایی است که رود خانه های عبادت به آن منتهی می.شود
علت شک و تردید

جهل و تقلید کورکورانه

بزرگ.ترین اشتباه ما آن است که ما از طریق شناسنامه مسلمان شده.ایم چون پدران و مادرانمان مسلمان بودند ما نیز مسلمانیم و هیچ وقت در پی آن نبودیم که دین را بشناسیم و ابهامات آن را در ذهن خود برطرف کنیم چون به ما گفته.اند نماز بخوانید و روزه بگیرید و حجابتان را حفظ کنید.




وَ إِذَا قِیلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا مَا أَنزَلَ اللّهُ قَالُواْ بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَیْنَا عَلَیْهِ آبَاءنَا أَوَلَوْ کَانَ آبَاؤُهُمْ لاَ یَعْقِلُونَ شَیْئًا وَلاَ یَهْتَدُونَ
چون به آنان گفته شود از آنچه خدا نازل کرده است پیروی کنید می.گویند نه بلکه از چیزی که پدران خود را بر آن یافته.ایم پیروی می.کنیم آیا هر چند پدرانشان چیزی را درک نمی.کرده و به راه صواب نمی.رفته.اند.(بقره 170 ) ولی علت آن را نمی.دانیم برای همین در جاده تاریک و هوای ابری و مه گرفته.ی دین رانندگی می.کنیم و صد در صد تصادف می.کنیم و گاهی به مقصد نمی.رسیم ودر بین راه خیلی راحت شاید دین و ایمانمان را هم بر باد بدهیم ؛ با اندک سختی یا اندک شبهه ای در دین که دشمنان در دین برایمان ایجاد می.کنند .


یقین، راه درمان

خداوند تنها راه درمان شک و تردید را در قرآن یقین معرفی می.کند یقین به معنای باور چیزی که معلوم و واضح و آشکار است می.باشد به طوری که قابل زوال و ضعف نباشد.اگر تردید و شک، اضطراب و دلهره و توقف می.آورد،یقین به انسان آرامش خاصی می.دهد و او را تا سر منزل مقصود می.رساند.
وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِیمُ رَبِّ أَرِنِی کَیْفَ تُحْیِی الْمَوْتَی قَالَ أَوَلَمْ تُؤْمِن قَالَ بَلَی وَلَکِن لِّیَطْمَئِنَّ قَلْبِی
و (یاد کن) آنگاه که ابراهیم گفت: (پروردگارا، به من نشان ده؛ چگونه مردگان را زنده می.کنی؟) فرمود: (مگر ایمان نیاورده.ای؟) گفت: (چرا، ولی تا دلم آرامش یابد.)(بقره /260)
حضرت ابراهیم (علیه السلام)از خداوند می.خواهد تا چگونگی زنده شدن مردگان را به او نشان دهد و این حاجت را برای آرامش و اطمینان قلبش در خواست می.کند .

یقین میوه عبادت

تنها راه به دست آوردن یقین عبادت و بندگی خداست. عبادت اثر عمیقی در تقویت روح و ایمان و ارده آدمی دارد. و یقین دریایی است که رودخانه های عبادت به آن منتهی می.شود.
وَاعْبُدْ رَبَّکَ حَتَّی یَأْتِیَکَ الْیَقِینُ(حجر/99)
و پروردگارت را عبادت کن تا یقین ( مرگ) تو فرا رسد
انسان موجودی است که بالاترین استعداد و تکامل را دارد از نقطه عدم به آغاز حرکت کرده و به سوی بی نهایت پیش می.رود و عبادت مکتب عالی تربیت است. اندیشه انسان را بیدار و فکر او را متوجه بی نهایت می.سازد. گرد و غبار گناه و غفلت را از دل و جان می.شوید. صفات عالی انسانی را در وجود او پرورش می.دهد. روح ایمان را تقویت و آگاهی و مسئولیت به انسان می.بخشد.
چرا روح ما لذت عبادت را نمی.چشد؟حضرت عیسی(علیه السلام)فرمود:براستی برای شما می.گویم:همانطوری که بیمار هنگام نظر نمودن به غذا از بسیاری درد توجهی به لذت آن ندارد ،همچنین اهل دنیا که از پرستش خداوند لذتی نمی.برند و با یافتن شیرینی دنیا شیرینی عبادت را نمی.یابند
استمرار در عبادت

یَا أَیُّهَا النَّاسُ اعْبُدُواْ رَبَّکُمُ الَّذِی خَلَقَکُمْ وَالَّذِینَ مِن قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ(بقره/21)
ای مردم پروردگارتان را که شما و کسانی را که پیش از شما بوده.اند آفریده است پرستش کنید باشد که به تقوا گرایید .
مهم.ترین شرط عبادت استمرار و تداوم بر بندگی حق است . عبادت انجام یک سری اعمال عبادی صرف مثل نماز و روزه نیست عبادت بندگی محض خدای تعالی است،ترک محرمات و معاصی و نافرمانی و انجام واجبات دین است .
یک چراغ تا زمانی که به منبع انرژی وصل است روشن است و نور و گرما دارد زمانی که برق قطع شد، نور و گرمای چراغ نیز نابود می.شود پس شرط در عبادت استمرار و تداوم است.
نماز خواندن مداوم و سر وقت و با حضور ،نور خدا را در دل روشن می.کند.حفظ زبان از گناه پاکیزگی و طهارت روح را تضمین می.کند. آن.ها که به دنبال هر بهانه ای از بندگی سر باز می.زنند یقینا برکات و آثار عبودیت را در زندگی نمی.بینند و ملکوت انسانی در آنان رشد نمی.کند .

لذت دنیا بهتر یا لذت عبادت

چرا روح ما لذت عبادت را نمی.چشد؟ حضرت عیسی(علیه السلام)فرمود: براستی برای شما می.گویم: همانطوری که بیمار هنگام نظر نمودن به غذا از بسیاری درد توجهی به لذت آن ندارد ، همچنین اهل دنیا که از پرستش خداوند لذتی نمی.برند و با یافتن شیرینی دنیا شیرینی عبادت را نمی.یابند.
گلابی رسیده خوش آب و رنگ و تازه برای انسانی که سالم است لذت دارد و با اشتها آن را میل می.کند .اما کسی که زخم معده دارد نمی.تواند این میوه را بخورد بلکه با خوردن آن دلش درد می.گیرد و برای معده او ضرر دارد.این میوه سرشار از ویتامین.ها و مواد مفید است و برای بدن لازم است .ولی کسی که بیمار است خود را از خوردن آن محروم کرده است .انسانی که با سم و میکروب گناه ،خود را مریض کرده آیا می.تواند لذت عبادت را بچشد؟ خدا لذت مناجات را گرفته یا خودش،محرومیت را کسب کرد؟ به ما کسب ایدیکم.بخش قرآن تبیان






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن