واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: حداد عادل: ريشه اختلاف جزئي بين مجلس و دولت را بايد در نبود حزب واقعي جستجو كرد
رئيس مجلس هفتم با اشاره به اينكه اختلاف جزئي ميان دولت و مجلس اختصاص به مجلس هفتم و هشتم و يا دولت نهم ندارد، گفت: رفع اين گرفتاري و حل اين اختلاف تنها با سخن گفتن در فوايد وحدت ميسر نيست، بلكه ريشه اين اختلاف را بايد در نبود حزب حقيقي و واقعي جستجو كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، غلامعلي حدادعادل امروز در همايش 30 سال قانونگذاري و نظارت در مجلس با بيان اينكه مجلس در ايران با 102 سال سابقه يكي از اركان اصلي كشورداري محسوب ميشود، اظهار داشت: مجلس شوراي اسلامي دستاورد انقلاب مشروطيت و ثمره شيرين انقلاب است.
وي با بيان اينكه مجلس شوراي اسلامي ثمره درخت آزادي خواهي و حاصل مبارزه با استبداد و استعمار است، تصريح كرد: مجلس مظهر همبستگي و وحدت ملي است، بنابراين احترام به مجلس به منزله احترام به ملتي است كه مجلس را پديد آورده و اهانت به آن نيز اهانت به ملت است.
رئيس مجلس هفتم شوراي اسلامي ادامه داد: خوشبختانه در 30 سال گذشته مجالس شوراي اسلامي با وجود نمايندگان مومن و سختكوش همواره به وظايف خود عمل كرده اند.
حدادعادل با بيان اينكه در عموم كشورهايي كه به شيوه دموكراسي اداره ميشوند، مجلس و دولت برخاسته از يك حزب هستند، اذعان داشت: مردم با ترجيح مرامنامه يك حزب و احزاب ديگر و ارزيابي از عملكرد آن به نمايندگان متعلق به آن حزب راي ميدهند و دولت هم متعلق به همان حزب راي اعتماد ميگيرد.
وي ادامه داد: طرحهايي كه در مجلس مطرح ميشود برگرفته از ديدگاههاي سياسي و اقتصادي همان حزب حاكم است و مجلس و دولت نيز به دو شاخه روييده از تنه واحد ميمانند كه از يك ريشه تغذيه ميكنند.
رئيس مجلس هفتم شوراي اسلامي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه ايشان وظيفه مجلس را ريل گذاري ميدانند تا قطار دولت در آن مسير حركت كند، خاطرنشان كرد: لازمه تحقيق و تامين اين هماهنگي آن است كه قطار و ريل با هم متناسب باشند؛ در غير اين صورت اگر فاصله چرخهاي قطار با فاصله ريلها نخواند از ريل گذاري نتيجه اي نميگيريم.
حدادعادل با تاكيد بر اينكه مجلس منسجم فراكسيونهاي منسجم ميخواهد، گفت: فراكسيونها در خارج از مجلس بايد عقبه و پشتيباني داشته باشند تا نمايندگان در مسير مشخص حركت كنند؛ چرا كه در غير اين صورت دچار تشتت ميشوند.
اين نماينده مجلس هشتم افزود: قانونگذاري در مجلس و اداره كشور به دست دولت يك كار جمعي است و كار جمعي نيز وقتي انسجام منطقي پيدا ميكند كه از يك هويت جمعي برخاسته باشد؛ در غير اين صورت وقتي از مجلس سخن ميگوييم معلوم نيست به كدام هويت سياسي، اقتصادي و فرهنگي اشاره ميكنيم.
وي اظهار داشت: بايد قبول كنيم كه صرف اجتماع 290 نفري در يك سقف براي وضع قانون كافي نيست؛ چرا كه در حال حاضر در غياب احزاب واقعي، نمايندگان ناچار هستند كه بار احزاب را به دوش بكشند./انتهاي پيام/
سه شنبه 12 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]