واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /بازديد از روند اجراي مصوبات استاني در كردستان/ بازديد خبرنگاران از زيستبومهاي حفاظتشده، دو بيمارستان و كتابخانه
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
در ادامه بازديد از روند پيشرفت مصوبات دولت در استان كردستان، خبرنگاران از مركز تحقيقات زيستمحيطي كردستان بازديد كردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين راستا «خيرالله مرادي» مديركل مركز تحقيقات زيست محيطي كردستان با اشاره به اينكه درباره محيط زيست در دور اول، پنج مصوبه، يك تبصره و دو زمينه داشتيم، گفت: يكي از مصوبات، نصب دستگاه سنجش آلودگي هوا بود. تا قبل از سال ٨٥ تنها يك درصد مساحت كردستان را در بخش مناطق حفاظت شده داشتيم كه در دولت نهم اين وسعت جهش زيادي پيدا كرد و به ٧ / ٦ رسيد. همچنين پنج منطقه حفاظت شده داريم و دولت در اين بخشها تحرك زيادي داشته است.
وي افزود: در واقع اعتبار عمراني ما در اين بخش نسبت به سال ٨٤، شانزده برابر افزايش داشته و اعتبار جاري نيز معادل سال ٨٤ است.
به گفتهي وي، از ديگر اقدامات در اين بخش ، تلاش براي احياي جانوران در حال انقراض از جمله گوزن زرد ايران و آهو بوده است.
مرادي تصريح كرد: تقريبا كل مصوبات دولت در بخش محيط زيست تحقق پيدا كرده تا جايي كه استاندار استان به عنوان استاندار سبز انتخاب شد؛ بنابراين دستاوردهاي بسيار خوبي در بخش محيط زيست داشتهايم.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران در ادامه از مركز جراحي قلب بيمارستان توحيد سنندج بازديد كردند.
دكتر قديمي رييس دانشگاه علوم پزشكي كردستان در اين باره اظهار كرد: كارهاي مشاوره و اجراي اين طرح در سال ٨٥ شروع و بعد از مشخص شدن محل تامين اعتبار، كار در زيربنايي با حدود ٤ هزار متر مربع شروع شد و تا كنون ٤٥ درصد نيز پيشرفت داشته كه در صورت تامين اعتبار سال ٨٨ به بهرهبرداري خواهد رسيد.
به گفتهي وي، اعتبار عمليات اجرايي اين پروژه ٢ ميليارد و ٦٠٠ ميليون تومان بوده كه وزارت بهداشت نيز براي نصب تجهيزات آن كه حدود ٢ ميليارد تومان نياز دارد و قول مساعد داده است.
به گفتهي رييس دانشگاه علوم پزشكي كردستان، براي تكميل اين بيمارستان يك ميليارد و ٥٠٠ ميليون تومان نياز است.
به گفتهي قديمي، تجهيز بيمارستان امام حسين(ع) بيجار با اعتباري بالغ بر ١٨ ميليارد ريال انجام شده، احداث و تكميل سلف سرويس مركزي دانشگاه علوم پزشكي نيز با زيربناي ٢١٥٠ متر مربع و اعتباري بالغ بر يك ميليارد و ٢٠٠ ميليون تومان در حال احداث است و ٣٥ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است كه در سال ٨٨ به بهرهبرداري ميرسد.
به گفتهي وي، تجهيز آزمايشگاه مرجع قضا و دارو و همچنين اختصاص تجهيزات پزشكي به دانشگاه علوم پزشكي از ديگر مصوبات بخش بهداشت اين استان بوده كه در مجموع كل اعتبارات اين بخش بالغ بر ٧٠ ميليارد تومان است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران همچنين از عمليات اجرايي بيمارستان فوق تخصصي كوثر با زيربناي ٥٤ هزار متر مربع كه در ١٠ طبقه در حال احداث است بازديد كردند. هزينه ساخت و تجهيز اين بيمارستان بالغ بر ٧٥٠ ميليارد تومان است كه در اين باره دكتر قديمي تصريح كرد: ساخت پروژه در سال ٨٥ شروع و در سال ٨٦ مشاور طرح انتخاب شده است. اين بيمارستان ٥٤٠ تخت خواهد داشت و براي ساخت آن ٩٠ هزار متر خاكبرداري شده است. براي عملياتي كردن آن نيز ٦٢ ميليارد تومان اختصاص يافت و اگر بهموقع تامين اعتبار شود پيشبيني ميشود در سال ٩٢ به بهرهبرداري برسد.
استاندار خراسان در سخناني درباره اين پروژه گفت: زمين اين پروژه به زهكشي نياز داشت و سازههاي آن نيز در تهران در حال آماده شدن است. اسكلت كاملا فلزي است و خوشبختانه پيشرفت خوبي نيز دارد.
به گفتهي مسوولان همچنين نصب اسكلت اين پروژه در سال ٨٨ به اتمام ميرسد.
در همين زمينه كلهر مشاور مطبوعاتي رييسجمهور در سخناني گفت: مشكلي كه در مجلس گذشته با آن مواجه شديم اين بود كه دولت نهم در كارهاي اجرايي سرعت زيادي داشت، ولي مجلس با تصويب نكردن متمم بودجه در سال گذشته باعث شد روند بسياري از كارها كند شود.
وي افزود: به هر صورت براي ساخت كشور با اين سرعت و حتي توان بيشتر ميتوان كار كرد. بايد در سفرهاي خبرنگاران در بازديد از پروژهها به همراه آنها نمايندگان مجلس را نيز بياوريم تا شاهد اين اقدامات باشند اما خبرنگاران ميتوانند پيامرسان خوبي به آنها باشند.
كلهر با بيان اينكه براي ساخت كشور همه قوا بايد كمك كنند، افزود: براي توسعه كشور نياز است همه مسوولان كار كنند؛ چه مسوولان فعلي و چه مسوولاني كه در آينده خواهند آمد.
وي با بيان اينكه اصولا مصوبات دور اول تكميل پروژههاي نيمهتمام و ناقص بود، گفت: تقريبا بالاي ٧٥ درصد اين پروژهها در دستور كار بود و سفر دور دوم نيز در راستاي كنترل، و نظارت بر انجام مصوبات دور اول و بررسي مشكلات آن است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران در ادامه از ساخت خوابگاه دانشجويي دانشگاه كردستان بازديد كردند.
كريمي دوستان، رييس دانشگاه كردستان در اين باره گفت: اين پروژه در ٤ طبقه با اسكلت بتني با پوشش تيرچه و بلوك با زيربناي ٧١ / ٣١٩١ متر مربع در حال ساخت است.
به گفتهي وي، ساخت چهار خوابگاه از مصوبات سفر اول رييسجمهور بوده كه بيش از ٢ ميليارد تومان براي هركدام اعتبار گذاشته شده است.
به گفتهي كريمي، دو خوابگاه دانشجويي امسال به بهرهبرداري ميرسد و براي يك مورد نيز در سال ٨٨ تامين اعتبار شده است و هركدام از اين خوابگاهها ظرفيت ٢٤٠ و بعضا ٣٥٠ دانشجو را دارد.
رييس دانشگاه كردستان همچنين گفت: از ديگر مصوبات، توسعه ارتقاي فضاهاي آموزشي و كمكآموزشي از جمله كتابخانه بوده است، همچنين در اين باره دانشگاه مهندسي در سال ٨٨ به اتمام كار خواهد رسيد.
در همين راستا نجار استاندار كردستان نيز گفت: در بدو پيروزي انقلاب در استان كردستان ٣٦٠ دانشجو آن هم با عنوان تربيت دبير حضور داشت، ولي امروز در كل استان ٤٢ هزار دانشجو مشغول تحصيل در ٢٧٠ رشتهي تحصيلي هستند.
در ادامه، كريمي دوستان نيز گفت: از ديگر مصوبات بررسي ايجاد كرسي پيامبرشناسي در دانشگاه كردستان بود كه در اين مورد تيمي تشكيل و پس از بررسيهاي لازم خواسته شد، از كرسي به رشته ارتقا پيدا كند، آن هم در مقطع كارشناسي ارشد.
به گفتهي وي، سرفصل دروس اين رشته تحصيلي به تصويب رسيده است.
در ادامه خبرنگاران از كتابخانهي مركزي دانشگاه كردستان بازديد كردند.
به گفتهي مسوولان، ساخت اين كتابخانه از سال ٨٤ با اعتبار يك ميليارد و ٨٠٠ ميليون تومان شروع شده و امسال به بهرهبرداري ميرسد.
انتهاي پيام
دوشنبه 11 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]