تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815385410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

باتری.هایی از جنس آب


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: ترکیبی از 2 ماده معمولی یعنی گرافیت و آب می.تواند نویدبخش تولد منابع جدید انرژی باشد که مطمئنا تحول بزرگی در دنیای فناوری ایجاد می.کند و با روی کار آمدن این منبع جدید انرژی منابع دیگر حتی باتری.های لیتیمی هم منسوخ خواهند شد. چراکه نسل جدید باتری.ها که با وجود این ترکیب شگفت.انگیز ساخته می.شوند دارای طول عمر بسیار زیادی هستند و می.توانند در عرض چند ثانیه شارژ شوند. به عنوان مثال با وجود این منبع انرژی به راحتی می.توانید تلفن همراهتان را در عرض چند ثانیه شارژ کنید. دکتر دای لی به همراه گروهی از محققان دانشگاه موناش از سال 2006 روی امکان تولید این منبع جدید انرژی کار کرده.اند. بتازگی نتایج تحقیقات این گروه در نشریات علمی منتشر شده است و آن.طور که عنوان شده گرافن که در واقع از گارفیت به دست می.آید می.تواند پایه اصلی تولید نسل آینده منابع انرژی باشد.
گرافن در واقع از شکستن ماده گرافیت تولید می.شود که ماده.ای ارزان و در دسترس است و معمولا در ساخت وسایل مختلفی همچون مداد از آن استفاده می.شود. . البته با ریزتر شدن اجزای تشکیل.دهنده گرافیت و تبدیل شدن آن به ساختار نانوئی، اثرات بسیار متفاوتی از این ماده خواهیم داشت. به طوری که همین ماده باعث شده تا امکان ذخیره انرژی و تولید انرژی.های پاک در دستاورد جدید فراهم شود.
مدت.هاست گرافن به..دلیل داشتن ویژگی.های عالی مکانیکی، الکتریکی، دمایی، اُپتیکی، مساحت سطحی بسیار بالا و بسیاری ویژگی.های شاخص دیگر مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. بر این اساس ، روش.های مختلفی برای تولید گرافن و مشتقات شیمیایی آن از گرافیت وجود دارد که هر یک مزایا و معایبی دارند.
به گفته دای لی دلیل این.که گرافن درهمه جا استفاده نمی.شود این است که این ورق.ها بسیار باریک هستند و هنگامی که در ساختار مختلف روی هم چیده شوند، سطح لایه.ها در هم آمیخته شده و عملکرد خود را از دست می.دهند و در نهایت بلافاصله با یکدیگر پیوند مجدد پیدا کرده و دوباره به صورت گرافیت درمی.آیند. به همین دلیل باید امکان تولید گرافن در دستاورد محققان دانشگاه موناش و تلفیق آن با آب به عنوان رسانا را کاری مهم قلمداد کرد که حتی خود این گروه هم تا مدت.ها چنین پیروزی بزرگی را باور نداشتند.
نکته جالب اینجاست که زمانی که نانو لایه.های گرافن در سیستم.های الکترونیکی مورد استفاده قرار می.گیرند براحتی و بسرعت می.توانند شارژ شوند. چنین منبع قابل اطمینان، مقرون بصرفه و سریعی می.تواند نه تنها گزینه.ای مناسب برای ذخیره انرژی محسوب شود بلکه نظر منتقدانی که تا به حال بنابر دلایل مختلف سیستم.های تولید انرژی.های تجدیدپذیر را ناکافی یا با مشکلاتی همراه می.دانستند، کاملا تامین کند.به گفته دای لی، علاوه بر استفاده از این منبع جدید در نسل جدید باتری.ها به نظر می.رسد در اینده.ای نزدیک بتوان از ژل.های گرافن درکاربردهای بسیار گسترده.ای همچون غشای تصفیه آب، دستگاه.های زیست پزشکی و سنسورها هم استفاده کرد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن