واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: /يادداشت/روابط عموميها در انتظار شبكه نسل آينده- NGN
تهران- خبرگزاري كار ايران
شبكه جهاني اينترنت، فعاليت روابط عموميها را دستخوش تغيير و تحول كرده و امكانات جديدي را براي ارتباط با مخاطبان درون سازماني و برون سازماني در اختيار آنها قرار داده است. اين امكانات هر روز و هرلحظه به شكل جديدي به خدمت كاربران و از جمله مديران و كارشناسان روابط عمومي در آمده و آنها را در انجام موفقتر وظايف و مسئوليتهايشان ياري ميرساند.
به گزارش ايلنا، "شبكه نسل آينده " مخابرات يا ( NEXT GENERATION NETWORK ) نيز بزودي ابزار پيشرفتهتري براي ارتباط يكپارچه و اثربخش در اختيار مديران و كارشناسان روابط عمومي قرار خواهد داد.
در شبكه نسل آينده مخابرات، سرويسهاي مختلف صوتي،تصويري، ديتا، تلفن همراه، تلفن ثابت و... روي بستر اينترنت و بصورت يكپارچه ارايه ميشود و در نتيجه علاوه بر كاهش هزينهها و افزايش كارايي سرويسها، مصرفكنندگان نيز به رضايت خاطر بيشتري دست مييابند. همچنين عرضه كنندگان خدمات (شركت ها و اپراتورهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات) از امكان اعمال مديريت متمركز و بهينه برخوردار شده و زمينه رقابت واقعي ميان آنها براي كاهش هزينهها، افزايش كيفيت خدمات و جلب رضايتمندي بيشتر كاربران فراهم ميشود.
تاريخچه ارايه خدمات يكپارچه مخابراتي و اينترنتي به حدود 5 يا 6 سال پيش برميگردد. هنگامي كه ارايه كنندگان سرويسهاي متنوع و پراكنده در كشورهاي پيشرفته و صاحب فناوريهاي نوين به اين نتيجه رسيدند كه انتظار مصرف كنندگان خدمات آنها به شدت رو به تزايد است بنابراين در تداوم خلق ابتكارات و ابداعات مستمر خود در حوزه زيرساخت و فني به "شبكه نسل آينده " رسيدند.
تا جايي كه نويسنده كسب اطلاع كرده است در كشورمان كارگروه مشخصي براي بررسي چرايي و چگونگي ايجاد و استقرار "شبكه نسل آينده " در زير مجموعه وزارت فناوري اطلاعات و ارتباطات تشكيل شده تا پيش از هرگونه اقدام عملي در زمينه ورود اين تكنولوژي، ابعاد فني، اقتصادي و فرهنگي آن مورد توجه و تجزيه و تحليل قرار گيرد. در اين زمينه تحقيقات و مطالعات جامعي نيز از سوي دانشگاهيان و مركز تحقيقات مخابرات در حال انجام است.
به نظر ميرسد شبكه "نسل آينده مخابرات " نيز همچون ساير تكنولوژيهاي نوين اطلاعات و ارتباطات، دير يا زود وارد كشور خواهد شد. شايد تشكيل كارگروه يا هر اقدام ديگري براي شناخت اين پديده نو، منجر به استقبال آگاهانه از آن شود كه البته امري مهم و ضروري است.
شناخت بيشتر اين تكنولوژي و كاركردهاي آن توسط روابط عموميها باعث پيشگامي، تحرك بيشتر و ارتقاي كارآمدي آنها در سازمانها ميشود.
/امير عباس تقي پور، دبير چهارمين همايش روابط عمومي الكترونيك/
پايان پيام
كد خبر: 460819
يکشنبه 10 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]