واضح آرشیو وب فارسی:فارس: تا پايان سال جاري؛ ايجاد 1000 منطقه نمونه گردشگري در بوشهر تصويب ميشود
خبرگزاري فارس: مديركل مناطق نمونه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بوشهر گفت: هم اكنون 817 منطقه نمونه گردشگري در سطح كشور مصوب شده است كه پيشبيني ميشود با برنامهريزيهاي انجام شده اين شمار تا پايان امسال به هزار منطقه افزايش يابد.
به گزارش خبرگزاري فارس هدايتالله احمدي صبح امروز در نشست بررسي منطقه نمونه گردشگري ميرمهناي بوشهر اظهار داشت: اساس زيرساختهاي گردشگري تاسيس و تجهيز مراكز تفريحي و گردشگري، مراكز اقامتي در سطح كلان و بها دادن به مناطق نمونه گردشگري است.
وي با بيان اينكه در اين زمينه اقدامات چشمگيري انجام نشده است و در ابتداي راه هستيم، افزود: ايجاد خدماتي نظير رواديد الكترونيكي و كارتهاي اعتباري بانكي بايد در دستور كار قرار گيرد.
احمدي خاطرنشان كرد: ارائه خدمات مناسب به گردشگران در مبادي ورودي شهرها، ايجاد امنيت و تغيير سيماي شهري سبب ميشود كه گردشگران براي بازديد دوباره شهرها تمايل داشته باشند.
وي، توجه دولت و سازمان ميراث فرهنگي به شهرهاي با قابليت صنعتي و تاريخي مانند بوشهر را مهم ارزيابي كرد و گفت: تاكنون 12منطقه نمونه گردشگري در استان بوشهر تصويب شده است كه پنج منطقه به سرمايه گذار واگذار شده و هفت منطقه ديگر نيز آماده واگذاري به سرمايه گذار است.
مديركل مناطق نمونه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بوشهر خاطرنشان كرد: منطقه نمونه گردشگري بينالمللي ميرمهنا يكي از جاذبههاي اساسي گردشگري كشور است و با توجه به قابليتهاي گردشگري حاشيه خليج فارس و برخورداري از جاذبههاي طبيعي، در آينده ميتوان شاهد يكي از ممتازترين مناطق نمونه گردشگري كشور در بوشهر باشيم.
استاندار بوشهر اضافه كرد: ايجاد اتوبان چهاربانده در مسير منطقه نمونه گردشگري بينالمللي جزيره ميرمهنا و ايجاد زيرساختهايي مانند آب و برق و مخابرات يكي از اقدامات اساسي دولت است كه اين اقدامات سبب ميشود جزيره گردشگري ميرمهنا از لحاظ دسترسي به زيرساختها مشكلي نداشته باشد.
ابوطالب شفقت افزود: استفاده از توان پيمانكاران و شركتهاي مهندسي مشاور نه تنها زمينه اشتغال نيروهاي منطقه را فراهم ميكند، بلكه سبب ايجاد شور و نشاط در شهرستانها نيز ميشود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر، زيرساختهاي مورد نياز براي منطقه نمونه گردشگري بينالمللي جزيره ميرمهنا را راه و پل ارتباطي، آب و برق، مخابرات، گاز، اسكله، فرودگاه و پايانه مسافربري ذكر كرد.
احمد دشتي با اشاره برنامه زمانبندي از مرحله طراحي تا بهرهبرداري از اين طرح گفت: بر اساس مطالعات سه گروه مشاور و سرمايهگذار پنج سال براي فاز نخست و 10سال براي فازهاي بعدي پيشبيني شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر برآورد ميزان سرمايهگذاري را به استناد مطالعات انجام گرفته توسط گروه مهندسان مشاور 9 هزار و 500 ميليارد ريال و 500ميليون دلار ارزي توسط بخش خصوصي ذكر كرد.
انتهاي پيام/ح10
يکشنبه 10 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]