واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 38 منطقه نمونه گردشگري آذربايجان غربي به تصويب رسيد
اروميه - خبرگزاري مهر: 38 منطقه نمونه گردشگري آذربايجان غربي صبح امروز در كارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تصويب شد.
به گزارش خبرنگار مهر در اروميه، به منظور فراهم سازي امكان اجراي طرحهاي ساماندهي در اين مناطق، اين 38 منطقه جاذب سفر استان براي تصويب نهايي به هيئت دولت در دور دوم سفر استاني به آذربايجان غربي پيشنهاد خواهند شد.
تمامي درياچه هاي پشت سدهاي در حال بهره برداري و ساخت در استان و رودخانه ها و سواحل آنها به همراه مناطقي نظير محور امامزاده به روستاي كشتيبان، منطقه دالامپر، روستاي خوشاكو، منطقه كاظم داشي، روستاي سيلوانا، آبشار سوله دوكل، روستاي هفت آباد، روستاي بند، روستاي قره آغاج، روستاي سر، تالاب دانا بوغان، محور اروميه - اشنويه، محور بزرگراه شهيد كلانتري و بندر گلمانخانه در اروميه، منطقه قطور، پل خاتون، بقعه متبركه امامزاده سيد تاج الدين، زيارتگاه حمزيان، غار علي شيخ در شهرستان خوي از جمله اين 38 منطقه گردشي پيشنهادي به دولت هستند.
همچنين منطقه تفريحي پردانان، روستاي خورنج، آبشار خرپاپ در پيرانشهر، بناي تاريخي باغچه جوق و قلعه چوق ماكو، تالاب سولدوز در نقده، تالاب كاني برازان در مهاباد، محوطه تاريخي ربط در سردشت، پرده زرد بوكان و محور آغ بولاغ اشنويه از ديگر مناطق پرجاذبه تفريحي و گردشي مصوب در كارگروه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان هستند.
مديركل دفتر فني استانداري آذربايجان غربي در اين جلسه با بيان با توجه به درآمدزايي پايدار صنعت گردشگري و تاثير موثر آن در توليد اشتغال و توسعه، رقابت گسترده اي ميان كشورهاي منطقه براي معرفي و جذب گردشگر به وجود آمده است، گفت : دولت نهم از آغاز فعاليتش توجه ويژه اي را براي ساماندهي و رونق اين صنعت در استان انجام داده است.
ابراهيم خليل عصمتلو تصويب 16 منطقه نمونه گردشگري در دور نخست سفر استاني هيات دولت، افزايش اعتبارات عمراني اين بخش، ثبت اثر تاريخي، مذهبي قره كليسا در فرهست جهاني و توسعه اماكن اقامتي و رفاهي در استان را ازجمله اقدامات دولت در آذربايجان غربي عنوان كرد.
وي همچنين با بيان اينكه آذربايجان غربي به واسطه وجود مناطق طبيعي و تاريخي ديدني قطب بزرگ حوزه گردشگري كشور است، افزود: دولت با ارائه تسهيلات بانيك و حمايتهاي لازم از حضور سرمايه گذاران بخش خصوصي در ساخت اماكن اقامتي مدرن و ايجاد فضاهاي رفاهي و تفريحي در استان استقابل مي كند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه با بيان اينكه تصويب مناطق نمونه گردشگري در استان زمينه سرمايه گذاري و توسعه صنعت گردشگري را در استان فراهم مي سازد، بيان داشت: صنعت گردشگري در توسعه پايدار و تحقق سند چشم انداز استان نقش بسزايي دارد.
علي اشتري همچنين با بيان اينكه دولت نهم در توسعه و بهسازي اماكن تاريخي و فرهنگي پيشرو است، افزود: در سه سال گذشته خدمات شايان توجهي به صنعت گردشگري استان شده است و در اين مدت علاوه بر امور زيربنايي در شناسايي و معرفي آثار و ابنيه به جاي مانده از تمدنهاي گذشته تلاشهاي گسترده اي انجام شده است.
يکشنبه 10 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]