تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دور...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828676090




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش نقش و جايگاه انسان شناسي در مهندسي فرهنگي؛ مولف و پژوهشگر علوم انساني: علم واراداتي كنوني توان خوشبخت كردن انسان را ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: همايش نقش و جايگاه انسان شناسي در مهندسي فرهنگي؛ مولف و پژوهشگر علوم انساني: علم واراداتي كنوني توان خوشبخت كردن انسان را ندارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرج
سرويس: شهرستان‌ها

مولف و پژوهشگر علوم انساني و اعتقادي گفت:‌ علم ما در حال حاضر وارداتي است و توان خوشبخت كردن انسان را ندارد؛ زيرا سازندگان علم خودشان ورشكسته هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمد شجاعي در همايش نقش و جايگاه انسان شناسي در مهندسي فرهنگي با رويكرد ديني، در كرج بيان داشت: علت اصلي خوشبخت نبودن انسان‌ها دور بودن علوم از موضوعات‌شان است. كشورهاي صادركننده علوم نيز نتوانسته‌اند انسان را خوشبخت كنند؛ زيرا اين كشورها كه به ادعا در علم و دانش سر آمدند، امروزه دچار بحران‌هاي شديد اقتصادي، سياسي، اجتماعي و... هستند.

وي افزود:‌ انسان شناسي محور اصلي فرهنگ است. انسان محور تمام علوم است اما چرا بايد با گذشت زمان و پيشرفت علم بشر امروز احساس خوشبختي نكند؟ هر چه علم پيشرفته‌تر مي‌شود هنجارها كمتر و ناهنجاري‌ها بيشتر مي‌شود. در طول تاريخ نظريات متعددي درباره‌ي بايد‌ها و نبايدها براي انسان مطرح شده است اما راه خوشبختي انسان چيست؟

وي در ادامه به سخنان رهبر انقلاب اشاره كرد و ياد آور شد: به گفته‌ي مقام معظم رهبري سالانه بودجه‌هاي بسياري براي بخش فرهنگي و كارهاي فرهنگي تخصيص داده مي‌شود اما نتيجه‌ عقيم و بي تاثير است.

وي بيان داشت: با وجود فعاليت‌هاي گسترده كه به اصطلاح در بخش فرهنگ انجام مي‌شود چرا شروع سن اعتياد و درصد معتادين و همچنين ساير بزهكاري‌ها در ايران بسيار بالا است؟

شجاعي علت تمام اين سردگمي‌ها را ناديده گرفتن و گم كردن موضوع علم دانست و در اين رابطه اظهار داشت:‌ با توجه به آمار جهاني و علائم توسعه فرهنگي از سوي يونسكو مثل بالا بودن تعداد سينماها، زيادي روزنامه‌ها و...، مسوولان، ايران را فرهنگي مي‌دانند اما با وجود اين اقدامات نتيجه فرهنگي حاصل نشده است!

شجاعي تاكيد كرد:‌ هدف علم دادن شادي و آرامش به انسان‌هاست و علمي كه اين نياز را تامين نكند علم مفيدي نيست.

وي افزود:‌ علم ما در حال حاضر وارداتي است و علم وارداتي توان خوشبت كردن ندارد، زيرا سازندگان علم خود ورشكسته هستند.

وي ادامه داد:‌ ميلياردها تومان خرج اظهار نظر درباره‌ي موضوعاتي مي‌شود كه شخصي است و نياز به نظر خواهي ندارد. ما بر اساس يك قاعده كلي با يك سيستم رو به رو مي‌شويم، اول تعريف، دوم راه اندازي، سوم بهره‌وري، چهارم اصلاح و تعمير سيستم در صورت بروز مشكل و در هر چهار مرحله نياز مراجعه به سازنده، يا نمايندگي مجاز وجود دارد.

وي ادامه داد:‌ اما در تعريف انسان سازنده و نمايندگان مجاز را كنار زده‌ايم،‌ و با عناصر فرعي به تعريف انسان مي‌پردازيم. براي تعريف سيستم دو شيوه ارايه شده است؛ تعريفي مبتني بر آزمون و خطا كه از لحاظ مالي، نيروي كار و همچنين وقت و انرژي بسيار هزينه بردار است و اما شيوه دوم استفاده از يك كاتالوگ كه حاوي تعريف شيوه راه اندازي، بهره وري و در آخر طريقه اصلاح سيستم است.

اين مولف و پژوهشگر علوم انساني بيان كرد:‌ انسان پيچيده‌ترين دستگاه خلقت است. فرويد روان شناس، او را موجودي جنسي تعريف مي‌كند كه عقده‌هاي جنسي مركز همه كارهاي اوست و بايد راه براي برآورده شدن نيازهاي او هموار باشد و نيز مكاتب كمونيسم كه تعريف‌شان بر اساس رابطه اقتصادي است اما چيزي كه در بين همه مهم است حقير كردن مقام انسانيت در ارايه تعريف است.

وي افزود: دانشمندان مي‌گويند نتايج علم ثابت نيست و نظرات خود را با كلماتي همچون نمي‌دانم، شايد،‌ احتمالا و ... بيان مي‌كنند و اين بشر با اين علم اندك كه هنوز نتوانسته به طور قطع به يك نتيجه‌ي كلي برسد، خدا را در تعاريف و تخصص‌هاي خود ناديده گرفته است.

شجاعي در ادامه در تعريفي كه از سير خلقت انسان ارائه كرد، خاطرنشان كرد: انسان روح، قلم، لوح، عقل و نور محمد (ص) است كه فرق ميان او با خداوند در خالق و مخلوق بودن است. پس بايد ارزش‌ها شناسانده شود و شناساندن اين ارزش‌ها مساله‌اي است كه در مسائل فرهنگي بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي بحث را اين گونه به پايان رساند كه هدف مهندسي فرهنگي برداشتن حدود و عقده‌ها از سر راه بشريت و شناساندن ارزش‌هاي والاي انساني است.

انتهاي پيام
 شنبه 9 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن