واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: يادبود «احمد آقالو» در مسجد بلال صداوسيما برگزار شد گفتوگوي ايسنا با حاتميكيا، كيانيان، عربنيا، منوچهري،رايگان و احمد مطيع
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
هنرمندان راديو، تئاتر، سينما و تلويزيون با حضور در مسجد بلال صداوسيما، ياد و خاطره احمد آقالو هنرمند فقيد صدا، تئاتر و تلويزيون را گرامي داشتند.
به گزارش خبرنگار سرويس راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عصر 7 آذر ماه در حالي كه سه روز از وداع «احمد آقالو» ميگذشت، جمعي از هنرمندان در مجلس ختم او، ضمن همدردي با خانواده آن مرحوم، ياد و خاطره او را گرامي داشتند.
***
ابراهيم حاتميكيا، در حاشيه اين مراسم در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اين كه «مرحوم آقالو را خيلي مظلوم ميدانسته است»، گفت: او فردي ساكت، بيادعا و بيگواه همه اهل هنر بسيار هنرمند، بازيگري با تكنيك و با اسلوب بود.
وي با بيان اين كه وقتي خبر فوت او را شنيدم، بسيار متاسف شدم اظهار كرد: نمونهاي مثل آقالو در هنر بسيار كم است و جاي ايشان واقعا خالي است.
اين كارگردان سينما دربارهي ضرورت اهميت دادن هنرمندان ارزنده و پيشكسوتي مانند آقالو از سوي مديران و مسؤولان فرهنگي و صداوسيما اظهار كرد: ما چون ملت عاطفي هستيم، متاسفانه به بعضيها بيش از حد بها ميدهيم و در عوض مظلومانه از كنار بعضيها ميگذريم؛ احساس من اين است كه آقالو از جمله كساني بود كه مظلوم واقع شد نه به خاطر اين كه رسانه به او بياعتنا بود، به خاطر اين كه منش و شخصيت مرحوم آقالو ،اين تركيب را ميساخت كه هميشه فاصلهيي نسبت به او وجود داشته باشد.
حاتميكيا ادامه داد: مرحوم آقالو به گواه اهل فن يك شخصيت بسيار استثنايي بود در عرصه تئاتر و براي خودش اسلوب داشت؛ كم هستند در ميان بازيگران كه اين گونه باشند؛ نبود زماني كه ايشان نقشي را به عهده بگيرند و تحسين مخاطب را برانگيخته نكند، اين دربارهي نمايشهاي راديويي ايشان هم صدق ميكند.
***
فريبرز عربنيا، بازيگر سينما و تلويزيون نيز به خبرنگار ايسنا گفت: مرحوم آقالو از اصليترين و اولين اساتيد من در كلاسهاي بازيگري استاد سمندريان بودند و از ايشان بسيار خاطره دارم.
وي ادامه داد: او هنرمندي پروسواس، توانا و شريف بود، اما خوب است پيشكسوتاني مثل آقالو را وقتي زنده هستند به يادشان باشيم.
عربنيا ضمن ابراز تاسف از اين كه ديگر هنرمندي مانند آقالو در ميان ما نيست درباره ضرورت و چگونگي بزرگداشت پيشكسوتان عرصه هنر از سوي مسؤولان تا زماني كه در ميان ما هستند، ابراز عقيده كرد: بايد به آنها احترام گذاشت، ملتي كه احترام ديده باشد ميتواند و بلد است احترام بگذارد.
***
حميد منوچهري، پيشكسوت دوبله كشورمان نيز درباره شخصيت هنري و انساني مرحوم آقالو به خبرنگار ايسنا، گفت: آقالو انسان به دنيا آمد، انسان زندگي كرد و انسان رفت، هنرپيشه به دنيا آمد، هنرپيشه ماند و هنرپيشه از دنيا رفت، يك نفر را هم نميتوانيد پيدا كنيد كه از احمد خاطره بدي داشته باشد.
***
همچنين مسعود رايگان بازيگر سينما در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، گفت: من بسيار دوست داشتم كه با احمد كار كنم ولي اين سعادت نصيبم نشد، او فعال اين عرصه بود و هميشه از ديدن يا شنيدن كارهاي ايشان لذت ميبردم.
وي ضمن ابراز تاسف از اين كه ما خيلي دير به سراغ هنرمندان پيشكسوتان ميرويم و او نيز خيلي زود از ميان ما رفت، اظهار كرد: البته آقالو و همه بازيگران ديگر پاداش كار خودشان را از مردم با ابراز احساساتشان دريافت ميكنند ولي خود ما كه در جامعه سينما و تلويزيون هستيم تلاش ميكنيم كه پيشكسوتان و بزرگان اين عرصه را تنها نگذاريم و همواره از آنها ياد كنيم.
بازيگر فيلم سينمايي«خيلي دور، خيلي نزديك» ادامه داد: مديران و مسؤولان فرهنگي كشور بايد به گونهاي رفتار كنند كه تنها زماني كه اين بزرگان ديگر در ميان ما نيستند به فكر آنها بيفتند. بايد تا زماني كه آنها در ميان ما هستند به آنها كمك كنند و از آنها دلجويي كنند.
***
احمد مطيع بازيگر سريال تلويزيوني «سلطان و شبان» نيز به خبرنگار ايسنا، گفت: آقالو دوست و همكار من بود در سريال «سلطان و شبان» با هم همبازي بوديم. او بسيار مردمي، محترم و هنرمند بود.
وي بيشتر خاطرات خود با احمد آقالو را مربوط به سريال «سلطان و شبان» عنوان كرد و ادامه داد: هر وقت كه به اتاق او ميرفتم نشسته بود و يوگا كار ميكرد و با خط بسيار زيبايي كه داشت يادگاري براي من بر روي يك كتاب آموزش يوگا نوشت و به من هديه داد كه من هنوز آن را دارم.
مطيع تصريح كرد: احمد «تك» بود او در هر زمينهيي هنرمند بود، بازي روي صحنه، تلويزيون، سينما و دوبله، خط بسيار خوبي هم داشت شايد به اين زوديها جانشيني براي او پيدا نشود و جامعه هنري ايران يك موجود فراموش نشدني را از دست داده است.
وي درباره ناديده گرفته شدن هنرمندان پيشكسوت تا زماني كه زنده هستند، و ضرورت تغيير چنين روندي ازسوي مديران فرهنگي كشور اظهار كرد: اين رويه سالهاي بسياري است كه ادامه دارد، 35 – 40 سال پيش كه ما ميخواستيم سنديكاي هنرمندان تشكيل بدهيم من مامور شدم كه بروم با هنرمندان قديمي و پيشكسوت گفتوگو كنم و گزارش بدهم وقتي پيش يكي از اين بزرگان رفتم نگاهي به من كرد و گفت حالا چرا؟ چونم بوي الرحمن گرفته است كه به سراغ من آمدي؟
مطيع ادامه داد: اين واقعا تاسف برانگيز است، حتي خود هنرمندان نيز كه در چنين جمعهايي دور هم جمع ميشوند نسبت به هم بياعتنا هستند و گاهي به يكديگر پشت ميكنند.
***
رضا كيانيان نيز حضور خود در اين مراسم را بيانگر علاقه و احترام خود به مرحوم آقالو عنوان كرد و گفت: هيچگاه نميتوان شخصيتي مثل آقالو را در يك جمله تعريف كرد ولي او عزيز بود، صداي زيبا و ماندگاري داشت هميشه به صدا مخملي راديو معروف بود.
***
به گزارش ايسنا، اين مراسم با حضور هنرمنداني مانند هما روستا، عليرضا خمسه، گلاب آدينه، اصغر همت، اميرحسين مدرس، داوود رشيدي، محمد اسكندري، رويا تيموريان، داوود حيدري، قطبالدين صادقي، حميد سمندريان، پرويز پورحسيني، بازيگران و هنرمندان مركز هنرهاي نمايشي راديو مانند جواد پيشگير، مجيد حمزه، امير جوشقاني، نازنين مهيني، مينو جبارزاده، هرمز سيدتي، محمديار احمدي و با حضور مسؤولاني مانند تقدسنژاد، معاون اداري و مالي سازمان، گيلآبادي، مدير مركز هنرهاي نمايشي راديو، مهندس جعفريجلوه معاون سينمايي وزارت ارشاد و مديران راديو درگذشته، كوهستاني، مدير رفاه سازمان و خزايي قائم مقام معاونت صدا برگزار شد.
اين مراسم از ساعت 15 آغاز شد و تا 16 و 30 دقيقه به طول انجاميد.
گفتني احمد آقالو هنرپيشهي صدا، تئاتر، تلويزيون و سينما پس از مدتها رنج از بيماري سرطان، شامگاه سوم آذر ماه به ديار باقي شتافت و پنج آذر ماه در قطعه هنرمندان به خاك سپرده شد.
انتهاي پيام
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]