تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804540302




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جهت گیری اصلی شاخه های مختلف در دهه ی آینده - قسمت اول


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: جهت گیری اصلی شاخه های مختلف در دهه ی آینده - قسمت اول

پژوهش، اختر شناسي و كشف دارويي

چشم انداز 2010

نشریه نیچر در اولین شماره ی دهد ی جدید، از گروهی از سرپرستان تیم های پژوهشی و سیاستگذاران دعوت نموده تا به این پرسش که جهت گیری اصلی شاخه های مورد مطالعه ی آنها در دهه ی آینده به کدام سمت خواهد رفت و مشکلات اساسی در مسیر گامهایی آینده چه هستند، پاسخ دهند.
پتر نورویگ Peter Norvig مدیر پژوهش در گوگل

همانطور که می دانیم، تنها یک دهه از عمر جستجوی اینترنتی میگذرد و تا سال 2010 مرزهای کنونی را پشت سر خواهد گذاشت. محتویات جستجو ها همچنان شامل ترکیبی از متن، سخنرانی و نیز تصاویر ویدیویی، سابقه تعامل با همکاران، دوستان، منابع اطلاعات آنها خواهد بو، از قطعه های حسگر های خوانش ابزار های سیستم مکان یاب جهانی (جی پی اس) تا دستگاه های پزشکی و سایر حسگر های تعبیه شده در محیط زندگی ما.
بیشتر جستجوها بصورت گفتاری خواهند بود و نوشته نخواهند شد و بخش کوچکی از آنچه باید جستجو شود هم از طریق مشاهده ی مستقیم سیگنال های مغز انجام خواهد شد. اعضا تصمیم خواهند گرفت که می خواهند چقدر از زندگی خود را با موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند و به چه صورت.
نتایج جستجو که ما به جستجو گر برمیگردانیم دیگر یک لیست نخواهد بود بلکه یک ترکیب خواهد بود. برای مثال اگر امروز عبارت "رویکردها به همجوشی هسته ای را مقایسه کن" را درخواست کنم، موتور های جستجوی اصلی همگی عنوانی از دایره المعارف عمومی را در ابتدای لیست قرار می دهند و عناوینی شبیه به آن را در ادامه می آورند. در دهه ی آینده، نتیجه رویکرد های مختلف را خلاصه خواهند کرد و تفاوت ها ی آنها را مشخص نموده و بطور خودکار متون خارجی رابه زبان مورد نظر من ترجمه خواهند کرد و سپس نتایج را در یک جدول به ترتیب اهمیت شان نمایش خواهند داد. اگر راجع به "پیش زمینه ی ریاضیاتی نظریه ی همجوشی "بپرسم، رئوس مطالب درسی با تمرکز بر تحلیل های پیچیده ی مورد نیاز برای کاربرد در همجوشی و در سطح فهم من از ریاضات ، بدست خواهم آورد. اگر آنچه می بایست را نیافتم، مطالب باز نتظیم خواهند شد تا متناسب نیاز من شود و احتمالا مرا به یک استاد و یا دانشجو که در زمینه ی مشابهی تحقیق می کند ارتباط خواهند داد. تعامل با موتور جستجو به یک گفتگوی مداوم تبدیل خواهد شد و با زندگی روزمره ما گره خواهد خورد.
چالش بزرگ موتور های جستجو سنجش کیفیتی است که تنها بر اساس محبوبیت نباشد. موتور های جستجو باید هم مرتبط بودن و هم کیفیت را تعیین کنند. میزان مرتبط بودن کنونی تا حد زیادی خوب است اما سنجش کیفیت، نیاز به مدل.های بهتری از مفاهیم و ارتباطات بیان شده در متون دارد . هم این.که آن.ها چگونه با واقعیت جهان در ارتباط هستند، و هم.چنین باید مدل.هایی از قابل اعتماد بودن نویسندگان درست شود. از این رو، سایتی که ادعا می.کند که فرود انسان بر روی ماه یک دروغ بوده و به نظر می.رسد که ساختاری از بحث.های منطقی از این دست داشته باشد، در مدل تولید شده با کیفیت پایین.تری از سایت.های منطقی و قانونی اخترشناسی رده.بندی می.شود، چرا که بنیاد و اساس این ادعا در مورد دروغ بودن فرود انسان روی ماه، با واقعیت.های موجود هم.خوانی ندارد. درک و ارتقای این مدل.ها، یک چالش کلیدی برای دهه ی پیش رو است.

اختر شناسی
آدام باروز
نایب رئیس هیئت مدیره فیزیک و ستاره شناسی شورای پژوهش ملی ایالات متحده



سوالات کلیدی برای دهه های آینده عبارتند از تعیین ماهیت ماده تاریک که در سرتاسر جهان نفوذ می کند. اگر ماده تاریک پس از 40 سال از مطرح شدنش توسط تشخیص مستقیم از ذرات با برهم کنش ضعیف تایید نشود مایه شرمساری خواهد بود. برخی از افراد به ماهیت انرژی تاریک به تنهایی به عنوان اساسی ترین قطعه ی گم شده ی پازل ستاره شناسی می نگرند . برخیدیگر می خواهند بدانند که چگونه گاز و گرد و غبار ریز به ستاره ها و سیاره های چگالیده تبدیل میشوند و چندسیاره شبیه زمینو قابل سکونت در کهکشان وجود دارند. پاسخ به تمام این پرسش ها را می توان تا سال 2020 یافت ، اما جامعه نجوم باید تصمیم بگیرند که کدامیک در اولویت است.
اولویتبندی آسان نخواهد بود. فن آوری های آینده بناچار پیچیده تر و پرهزینه تر خواهند بود.میان ستاره شناسی مبتنی بر زمین که به یک علم مهم تبدیل شده است و ستاره شناسی مبتنی بر فضا برای برقرار کردن توازن خلاقیت و توانایی کشمکش وجود دارد. یکی از پیامد های این کشمکش، تحمیل بودجه عملیاتی تلسکوپ های فعلی بهپروژه های ساخت تلسکوپ آینده است.علاوه بر این ، هزینه های چرخه عمر تلسکوپ فضایی جیمز وب با توجه به اینکه در 2014 راه اندازی میشود باعث کاهش بودجه ، ارزان تر شدن و هوشمند تر شدن ماموریت های فضایی شده و خواهد شد.
برای ایجاد استراتژی یکپارچه و محرک رسیدن به وعده ی قبلی، در دهه ی آینده، ایالات متحده برنامه ریزی دوره ده ساله ی نجومخود را آغاز کرده ، تا قبل از پایان سال 2010 تکمیل شود.اخترشناسان حجم عظیمی از مقالات عمومی بدون متن با عناوین علمی و مهندسی را برای ماموریت ها و امکاناتی که در مجموع می تواند بیشتر از 70 میلیارد دلار آمریکا هزینه در بر داشته باشد ارائه کرده اند. این هزینه به احتمال زیاد بیش از حداقل 4-5 برابر بودجه ی طرح های جدید در ده سال آینده است.بنابراین، کمیته برنامه ریزی مسئولیت ایجاد تعادل در سرمایه گذاری میان پروژه های بزرگ و کوچک و ادغام رصد خانه های مبتنی برزمین و فضا را بر عهده دارد.همچنین باید هماهنگی میان تلسکوپ های دولتی و خصوصی،که یکی از ویژگی های منحصر به فرد ستاره شناسی آمریکا است ، و نیز تعیین مجموعه بهینه از ابزارها برای این تلسکوپ ها را به انجام برساند.
عصرحاضر، عصر طلایی ستاره شناسی است. توان بالقوه برای پیشرفت های شگفت انگیز بسیار زیادی وجود دارد، اما پول و مهارت قابل توجهی برای بالفعل در آمدن تنها کسری از آن لازم است.آیا بشر در آستانه درک جامع از جهان متوقف میشود؟ تصمیم های سیاست گذاران در یکی دو سال آینده این مساله را روشن خواهد کرد.
کشف دارویی
گری پی.پیزانو (Gary P. Pisano)
استاد مدیریت بازرگانی، مدرسه ی بازرگانی هاروارد



ده سال آینده شاهد شتاب تحول در صنعت داروسازی خواهد بود. تغییرات ژرف در پژوهش و توسعه دارو، رقابت ، سیاست های دولت و بازار ادامه خواهد یافت و مدل کسب و کار و استراتژی موجود را به چالش خواهد کشید. برخی از شرکت های معتبر کنونی بدلیل حق مالکیت نابود خواهند شد.
صنعت داروسازی به دو شاخه تقسیم خواهد شد: شرکت هایی که تعهد دراز مدت برای تولید مواد دارویی جدید دارند و آنهایی که در بازاریابی تمرکز دارند. گروه دوم ممکن است در کوتاه مدت بهتر کار کنند اما در نهایت محکوم به شکست هستند. توسعه درمانهای موثر تنها منبع پایدار سرمایه در صنعت داروسازی است. با توجه به کم بودن روش های درمانی برای بسیاری از بیماری های جدی و اثر بخشی متوسط بسیاری از داروهای موجود ، فرصت های بسیار وسیعی وجود دارند. ریسک هایی در تلاش برای کشف داروهای جدید وجود دارد ، اما خطر عدم انجام آن بیشتر است.
ما با یک مدل غالب از لحاظ اندازه و یا ساختار سازمانی روبرو نیستیم. ما اکوسیستمی از چند بازیگر بزرگ جهانی با منابع علمی عمیق و بسیاری از شرکت های متخصص خواهیم دید. جهانی شدن نوآوری مواد دارویی ادامه خواهد یافت. ظهور شرکت چینی الاصل چند ملیتی تولید داروی با قابلیت های نوآوری زیاد شگفت آور نخواهد بود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن