واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: دبير هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره: دانشگاه آزاد اسلامي 11 كرسي نظريه پردازي را تا پايان سال برگزار مي كند
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: دبير هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با تأكيد بر اينكه كرسي هاي نظريه پردازي بايد كاربردي و مسأله محور باشد، گفت: برگزاري 11 كرسي نظريه پردازي توسط دانشگاه آزاد اسلامي مورد تأييد و توافق هيأت قرار گرفته است.
به گزارش روز پنجشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" حجت الاسلام امير علي لطفي در نخستين اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با بيان مطلب افزود: پنج دستگاه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره، وزارت علوم، تحقيقات و فناوري رسانه ملي و مراكز علمي و پژوهشي كشور، طي دوره پنج ساله از بهمن 82 تا آذر 87، مسوول پيگيري مسأله كرسي هاي نظريه پردازي كه مورد تأكيد مقام معظم رهبري است، شدند.
وي ادامه داد: مؤلفه هاي اصلي چشم انداز نظريه پردازي، آزادانديشي و نقد و مناظره علمي، توليد علم و انديشه ديني، تمدن سازي و جامعه پردازي، دستيابي ايران به متخصصان متناسب با شأن و جايگاه آن براي دستيابي به قدرت اول منطقه، الهام بخش در جهان اسلام، اعاده عزت و حيثيت جهان اسلام است.
لطفي، مطالبات هيأت نظارت از دانشگاه آزاد اسلامي را بسط نشاط اجتهادي، تقويت شجاعت نظريه پردازي، ايجاد خلاقيت علمي، ارتقاي سطح تفكر اجتماعي، ايجاد فرصت براي نظريه پردازان و شنيدن بيانات آنان و ايجاد فضاي رقابتي براي ارائه ايده ها دانست.
وي، وظايف اساسي هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي را زمينه سازي هدايت كرسي هاي علمي توسط علما و صاحب نظران، پيگيري و جذب حمايت حكومت اسلامي از كرسي ها، نهادينه كردن گفت و گوي آزاد در سطح ملي و ايجاد زمينه نقدسازي در سطح ملي دانست.
لطفي ادامه داد: نظريه پردازي، مناظره، نقد، مسأله محور، آزادانديشي و كرسي هاي ترويجي شش نوع كرسي است كه ما بر روي آن فعاليت مي كنيم و 17 دستگاه، مسوول حمايت و مديريت آن هستند.
وي خاطرنشان كرد: ظرفيت و پتانسيلي كه در دانشگاه آزاد اسلامي وجود دارد اگر بيشتر از مجموعه دانشگاه هاي دولتي نباشد، معادل آن است.
دبير هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره با اشاره به اينكه تا به امروز 30 كرسي نهايي شده است، گفت: در جلسه اي كه هيأت با مسوولان وزارت علوم و رؤساي 28 دانشگاه كشور داشت، متأسفانه هنوز هيأت نظارت شناخته نشده بود اما در جلسه امروز، جاي بسيار تقدير و تشكر از همكاري و هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي را داريم.
وي با اشاره به اينكه كميته هاي دستگاهي، كاربردي ترين سامانه اجرايي ماست، گفت: كميته دستگاهي كلان دانشگاه آزاد اسلامي طي 10 روز آينده تشكيل مي شود كه اين كميته دستگاهي، مسوول پيگيري بحث آزادانديشي، نقد و مناظره است.
لطفي گفت: خانه ملي گفت و گوي آزاد با مسووليت برگزاري كرسي هاي آزادانديشي در آذرماه 85 تصويب شده اما متأسفانه تا مهر امسال هنوز آيين نامه آن اجرايي نشده است كه اميدواريم به زودي كرسي ها را برگزار كند.
وي ادامه داد: در بحث نظارت و حمايت از برگزاري كرسي ها، تا به امروز 135 تقاضا ارزيابي شده كه بخش عمده اي از آن به دليل نداشتن شرايط به دستگاه هاي مربوطه ارجاع داده شد و 27 كرسي مورد تأييد قرار گرفته است.به گزارش ايسكانيوز، لطفي گفت: هماهنگي براي برگزاري 72 كرسي تا پايان سال صورت گرفته است كه 11 كرسي از دانشگاه آزاد اسلامي مورد تأييد و توافق هيأت قرار گرفته است.
وي افزود: با دستگاه قضايي كشور وارد مذاكره شده ايم تا كرسي هايي را در رابطه با موضوعات و مسائل دستگاه هاي قضايي برگزار كنيم و با مجمع تشخيص مصلحت و مجلس شوراي اسلامي نيز وارد مذاكره شديم تا كرسي هاي مسأله محور، ناظر بر حل و مشكلات دستگاه هاي كلان كشور باشد./د/184
اخبار مرتبط
• حمايت دانشگاه آزاد اسلامي از كرسي هاي نظريه پردازي تا سقف 20 ميليون تومان
• معاونان پژوهشي كارگاه هاي آشنايي با كرسي هاي نظريه پردازي را راه اندازي كنند
• اجلاس تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي و هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي،نقد و مناظره
• اهداف سند چشم انداز 20 ساله با دانايي محوري دست يافتني است
پنجشنبه 7 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]