تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826579456




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آيا در ارتباطات اجتماعي خود موفقيد؟ مهارت.های برقراری ارتباط


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


در زندگی اجتماعی امروز همه ما ناگزیر از برقراری ارتباط با دیگران هستیم، بنابراین چگونگی برقراری ارتباط خوب و نتیجه.بخش برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.
در واقع، رشد و تکامل فردی در نتیجه ارتباط با دیگران روی می.دهد؛ ما به.طور غیر ارادی به سوی پیوند با یکدیگر و تشکیل گروه.های دوستانه یا غیردوستانه سوق داده می.شویم و بدون ارتباط با جمع نمی.توانیم وارد زندگی اجتماعی شویم.
اگر طوری با افراد ارتباط برقرار کنیم که واقعا دوستمان داشته باشند و با میل و رغبت به ما کمک کنند، می.تواند در نتیجه کارمان بسیار مؤثر باشد. این بسیار مهم است که چه احساسی را در مردم برمی.انگیزید. افراد موفق در ارتباط می.توانند پیام.های واضح و رسایی مخابره کنند که نشانه میل.شان به اجتماعی بودن است. اعتمادبه.نفس، صداقت و اطمینان ازجمله این پیام.هاست. آنها مهربان و صمیمی.اند و توجه دیگران را به خود جلب می.کنند.
برقراری هر ارتباط مراحلی دارد که شامل ملاقات، تفاهم و شکل.گیری رابطه است. سعی کنید برای شروع ارتباط پیشقدم باشید و به.گونه.ای برخورد کنید که دیگران خواهان ادامه ارتباط با شما باشند.
ایجاد تفاهم در ارتباط بسیار مهم است؛ به این معنا که بتوانید به نقطه.نظرهای مشترکی دست یابید. البته هنگامی که تفاهم حاصل شود همدلی بیشتری هم ایجاد می.شود.
برای همه ما جالب است که بدانیم هنگام روبه.رو شدن با افراد بدقلق باید چگونه با آنها برخورد کنیم؛ افرادی که معمولا حالت تدافعی به خود می.گیرند، بهانه.گیر و زورگو هستند یا بیش از حد مغرور و عصبانی به نظر می.رسند.
در برخورد با اینگونه اشخاص ابتدا باید از خود بپرسید آیا واقعا به برقراری ارتباط با این شخص نیاز دارم؟ اگر پاسخ منفی است که می.توانید او را به حال خود رها کنید اما اگر پاسخ.تان مثبت است، از خود بپرسید که دقیقا چه می.خواهید و دوست دارید چه نتیجه.ای بگیرید. مهم است که در برخورد با اینگونه افراد نیز بتوانید به گونه.ای خود را با آنها هماهنگ سازید. سعی کنید خیلی راحت و آرام باشید، به هیچ.وجه خودتان هم حالت تدافعی نگیرید ولی برای برقراری هماهنگی بیشتر، علایق مشترکی پیدا کنید که بتوانید مکالمه خوبی داشته باشید. صبر کنید و ببینید آیا آنها تمایلی به برقراری ارتباط دارند یا نه. با حالات بدن و آهنگ صدایشان هماهنگ شوید و با صبر و آرامش پاسخ سؤالات.شان را بدهید، خودتان نیز سؤالاتی مطرح کنید. بدین ترتیب بحث و گفت.وگوی شما آغاز می.شود و می.توانید ارتباط خوبی داشته باشید.
در واقع هر چیزی که نقاط مشترک بین شما و شخص دیگر را افزایش می.دهد و فاصله بینتان را کم می.کند، چیز خوبی است و سریع.ترین راه برای تحقق این امر، هماهنگ شدن با آن شخص است؛ یعنی نگرش، زبان تن و آهنگ صدایی شبیه آن شخص داشته باشید.
خوب گوش کنید!
هنگامی که در شروع ارتباط تمام موارد مذکور را رعایت کردید؛ یعنی تا حد امکان خودتان را با طرف مقابل هماهنگ کردید، نوبت به گفت.وگو می.رسد. گفت.وگو روش مؤثری برای برقراری تفاهم و ارتباطات دوستانه است که شامل 2بخش مهم حرف زدن و گوش دادن می.شود یا به عبارتی کم سؤال کردن و خوب گوش دادن.
گفت.وگو یعنی شیوه.ای که به وسیله آن دیگران را وادار می.کنیم راحت.تر حرف بزنند تا بیشتر بتوانیم با آنها آشنا شویم یا خودمان هم پیامی را به آنها منتقل کنیم.
به خاطر داشته باشید بعضی سؤال.ها مردم را به حرف زدن وادار می.کنند و بعضی سؤالات هم آنها را از حرف زدن بازمی.دارد. اگر بتوانید تفاوت اینگونه سؤال.ها را تشخیص دهید کمک بزرگی برای برقراری ارتباطی خوب و مفید به شما خواهد کرد.
سعی کنید زیاد از واژگانی که گفت.وگو را کوتاه می.کنند، استفاده نکنید. اینگونه واژه.ها باعث می.شوند گفت.و.گو خیلی زود رو به سردی بگذارد و خیلی زود هم تمام شود. پاسخ اینگونه سؤالات تنها یک کلمه(بله یا نه) خواهد بود. البته اینگونه سؤالات گاهی هم در جای خود مفید واقع می.شوند ولی به طور کلی نباید زیاد از آنها استفاده کنید.
هنگامی که اطمینان پیدا کردید طرف مقابل با کمال میل به ارتباط پاسخ می.دهد می.توانید از جمله.های زیادی استفاده کنید اما اگر تمایلی نشان نمی.دهد، اصراری به برقراری ارتباط با او نداشته باشید.
گوش دادن هم جنبه مهمی از گفت.وگو است. بهتر است به موضوع طرف مقابلتان علاقه داشته باشید اما فراموش نکنید گوش دادن با شنیدن فرق می.کند.
گوش دادن جدی، اقدامی برای درک و فهم حقایق و احساسات نهفته.ای است که بیان می.شود اما به معنای کنار گذاشتن عقاید و احساسات.تان نیست، بلکه به این معناست که به موضوع. اهمیت می.دهید. بنابراین خوب گوش کنید و نشان دهید که از این کار لذت می.برید.
می.توانید با دادن پاسخ مناسب، میزان علاقه.تان را نشان دهید. هنگام صحبت کردن به مخاطب خود نگاه کنید و او را به ادامه گفت.وگو تشویق کنید.
احساسات متفاوت
همه مردم احساسات یکسانی ندارند بلکه بسیار با هم متفاوتند ولی هر شخص معمولا برای کسب تجربه از جهان به بعضی احساسات خود وابستگی بیشتری دارد و بیشتر به آنها متکی است؛ یعنی بصری، سمعی یا احساسی است.
افراد بصری معمولا به کیفیت ظاهری چیزها بسیار اهمیت می.دهند و در برقراری ارتباط نیز بیشتر مایلند مخاطب خود را حضوری ببینند؛ بنابراین ارتباطات حضوری را به تلفنی ترجیح می.دهند. اینگونه افراد هنگام صحبت، تصاویر را در ذهنشان مجسم می.کنند و دستانشان را زیاد به اطراف تکان می.دهند اما افراد سمعی یا شنیداری به کیفیت صدای مخاطب خیلی زود واکنش نشان می.دهند و از مکالمات تلفنی بیشتر استقبال می.کنند ولی افراد احساسی، بسیار شمرده صحبت می.کنند و همه جزئیات غیرضروری را هم به صحبت.های خود می.افزایند که این موضوع معمولا باعث اعتراض بصری.ها و سمعی.ها می.شود!
بنابراین هنگام برقراری ارتباط اگر بتوانید تشخیص دهید که مخاطب شما در کدام گروه قرار دارد، قطعا می.توانید ارتباط بهتری با او برقرار کنید.
نتیجه.گیری
فراموش نکنید کسانی که می.توانند با دیگران ارتباط موفقی برقرار کنند هم خودشان و هم طرف مقابلشان لذت بیشتری خواهند برد و از اینکه مورد علاقه و حمایت دیگران قرار گیرند نیز احساس خوبی خواهند داشت.
سعی کنید بر اساس آنچه گفته شد و با توجه به آنها با دیگران رفتار کنید. البته این کار نیاز به تمرین دارد اما مانند هر مهارت دیگری خیلی زود برایتان عادی می.شود.
وقتی مهارت.های گفت.وگویی شما پیشرفت می.کند و طرف مقابل را برای برقراری ارتباط تشویق می.کنید، می.توانید اولویت.های احساسی او را هم تشخیص دهید و بر مبنای آنها با او رفتار بهتری داشته باشید.
در واقع در دنیای امروز، ما ناگزیر از برقراری ارتباط با دیگران هستیم و در این میان اگر نتوانیم ارتباط خوب و موفقی را با اطرافیانمان برقرار کنیم، قبل از هر کس خودمان آسیب می.بینیم و به نوعی خود را شکست.خورده می.دانیم. چون در دنیای ارتباطات، داشتن ارتباط موفق بسیار حائز اهمیت است و این را همه ما می.توانیم هر روز در دنیای کوچک خود- محل کارمان- تجربه کنیم.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن