تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827912962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تكذيب واردات ميوه در بازار رنگارنگ ميوههاي خارجي


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: خبرگزاری فارس: در حالي مسئولان وزارت جهاد كشاورزي واردات هر گونه ميوه را ممنوع اعلام مي كنند كه بازار سرشار از ميوه هاي رنگارنگ خارجي است.




به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، پس از تصويب ماده 16 قانون بهرهوري كشاورزي بسياري از كارشناسان تجارت خارجي معتقد بودند كه سپردن عنان صدور مجوز واردات محصولات كشاورزي به يك دستگاه ديگر غير از دستگاه تخصصي خودش ميتواند فسادهاي اداري و مالي ايجاد كند تا حدي كه مهدي غضنفري دو سال پيش در زمان تصويب اين قانون اعلام كرده بود صدور مجوز واردات توسط چند دستگاه ايجاد فساد ميكند.
اما اين قانون به تصويب رسيد و دليل آن هم حمايت از توليد داخلي بود. البته نبايد اين موضوع را به جنجالهاي نمايندگان مجلس در راهروهاي پارلمان بيربط دانست. آنها كه همواره داد واردات بيرويه محصولات كشاورزي را از هر ميكروفوني كه چراغ دورش قرمز ميشد فرياد ميزدند. حال آنكه ميكروفونهاي پارلمان تاثير بيشتري در تصميمگيريها و تصميمسازيهاي كلان كشور داشت.
عبارت واردات بيرويه محصولات كشاورزي از دولت نهم و از زماني كه مسعود ميركاظمي وزير بازرگاني بود بيشتر باب شد. اما ميركاظمي از همان زمان و در هر نشست خبري آمارهاي كاملي از صادرات و واردات محصولات كشاورزي داشت و معتقد بود واردات محصولات كشاورزي در مقاطعي از زمان براي تنظيم بازار داخلي بسيار مناسب است چرا كه در برخي محصولات ما چند برابر ميزان واردات صادرات محصولات كشاورزي را داريم.
البته مهدي غضنفري هم از همان ابتدا اعتقادي به تفكيك صادرات و واردات نداشت و معتقد بود بايد حجم تجارت افزايش پيدا كند. سخنان مهدي غضنفري از همان زمان منطقي به نظر ميرسيد چرا كه ما نميتوانستيم و نميتوانيم به عنوان يك جزيره كوچك و جداافتاده خودمان براي خودمان توليد كنيم. اصول تجارت امروز ميگويد بايد با جهان در ارتباط باشيم كالايي را كه كشور ديگري ارزانتر توليد ميكند وارد كنيم و كالايي كه ما با كيفيت و ارزانتر توليد ميكنيم صادر كنيم و اين است كه باعث ميشود تعادل در تجارت خارجي به وجود بيايد.
اما وزارت جهاد كشاورزي كه داعيه حمايت از توليد داخلي را به لحاظ شعاري و به لحاظ اصولي و اداري به عهده دارد و در دو سال گذشته كه مجوز واردات كليه محصولات كشاورزي به عهده اين وزارتخانه بوده است روز گذشته ادعا كرده است كه واردات هر گونه ميوه به كشور ممنوع است.
به گزارش فارس، رحمتاله پریچهر مدیرکل دفتر میوه وزارت جهاد کشاورزی مي گويد: «از نظر وزارت جهاد کشاورزی، هماکنون واردات میوه ممنوع است و به جز محصول موز که امکان تولید آن در کشور کم است، هیچگونه ثبت سفارشی برای واردات میوه از سوی این وزارتخانه صورت نگرفته است.فقط در دو ماه نزدیک به آخر سال تعرفه واردات محصولات باغی به 4 درصد میرسد و در مابقی ماههای سال این تعرفه نزدیک به 45 درصد تعیین میشود.»
حال امروز اين سوال مطرح است كه سازمان توسعه تجارت كه براساس مجوزهاي وزارت جهاد كشاورزي اقدام به ثبت سفارش كالا ميكند چگونه است كه بازار سرشار از ميوههاي رنگارنگ خارجي از كشورهاي مختلف آسيايي، آفريقايي و حتي آمريكاي جنوبي است اما وزارت جهاد به زعم خودش هيچ مجوزي صادر نكرده است. آيا اين موضوع مصداق همان فسادي نيست كه دو سال پيش مهدي غضنفري درباره آن صحبت كرده بود. آيا صدور مجوز واردات در دستگاههاي مختلف سياست موفقي براي مديريت واردات بوده است. اينها سوالهايي است كه انتظار ميرود وزارتخانه جديدالاتاسيس صنعت و معدن و يا وزارت جهاد كشاورزي پاسخگوي آن باشد.
مخاطب امروز ديگر فريب بازيهاي رسانهاي روابط عموميها و يا مسئولين را نميخورد. وقتي داد حمايت از كشاورز سر داده ميشود بايد دليل منطقي براي اين بازي دوگانه وجود داشته باشد كه چگونه است مجوزي از سوي وزارت جهاد صادر نميشود اما بازار سرشار از ميوههاي خارجي است.
به عقيده نگارنده وجود ميوه خارجي در بازار به لحاظ تنظيم بازار و ايجاد رقابت فينفسه نميتواند بد باشد مشروط بر آنكه تاكيد مقام معظم رهبري در مديريت واردات و همچنين توليد صادراتمحور توامان مد نظر قرار گيرد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن