واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: تازه ها
وزارتخارجه اسرائيل : علي اشتري يك ايراني وطن پرست واقعي بود!
وزارت خارجه اسرائيل پس از اعلام خبر اعدام علي اشتري به جرم جاسوسي براي رژيم صهيونيستي اعلام كرد : علي اشتري يك ايراني وطن پرست واقعي بود و از اين رو همكاري با سازمانهاي اطلاعاتي خارجي عليه برنامه هسته اي ايران را رسالت ميهني خود مي دانست ! وزارتخارجه رژيم صهيونيستي با انتشار يادداشتي در تاريخ 24 نوامبر (4 آذر) ضمن تائيد همكاري جاسوسي علي اشتري با نهادهاي امنيتي اسرائيل در خصوص برنامه هسته اي جمهوري اسلامي ايران تاكيد كرد : « علي اشتري يك ايراني وطن پرست واقعي بوده كه مي دانسته ادامه تلاش حكومت ايران براي رسيدن به بمب هسته اي (!) ممكن است براي ملت ايران فاجعه بار باشد و از اين رو با سازمانهاي اطلاعاتي خارجي عليه اين برنامه ها همكاري مي كرده و آن را رسالت ميهني خود مي دانسته است » .
وعده هاي اوباما به رژيم صهيونيستي
روزنامه كويتي « الجريده » به نقل از ديپلماتهاي غربي نوشت : باراك اوباما رئيس جمهور منتخب آمريكا با ارسال نامه اي به شيمون پرز رئيس رژيم صهيونيستي به وي اطمينان خاطر داد كه قدس پايتخت اسرائيل خواهد بود. اين روزنامه افزود كه در پاسخ به نامه جلب اعتماد و اطمينان اسرائيلي ها كه توسط هياتي از نمايندگان اوباما تحويل پرز شد قرار است رئيس رژيم صهيونيستي در پيام قدرداني از اين موضع اوباما از وي بخواهد كه اين موضع خود را رسميت بخشد و در برنامه هاي آتي بكار گيرد. در نامه اوباما همچنين آمده است كه در دوران رياست اوباما هرگز مذاكره درباره قدس مطرح نخواهد شد و قدس پايتخت هميشگي اسرائيل خواهد بود و اوباما قول داده است كه به ديدار از اسرائيل و قدس و مستعمره هاي اسرائيلي بشتابد.
آمريكا به اسرائيل : از خيال حمله به ايران بيرون بيا
مجله تايم در گزارشي از هشدار آمريكا به اسرائيل درباره هرگونه اقدام نظامي عليه ايران در روزهاي پاياني دوره رياست جمهوري بوش خبر داد. به دنبال بروز شايعاتي در خصوص احتمال ماجراجويي اسرائيل در خاورميانه پيش از ورود اوباما به كاخ سفيد مجله آمريكايي تايم نوشت : « مقامات آمريكايي خواهان خودداري اسرائيل از اقدام گسترده نظامي در منطقه در طول روزهاي باقيمانده از دوره رياست جمهوري بوش شده اند. » يك مقام وزارت دفاع اسرائيل با اعلام اين مطلب به تايم گفت : « اين درخواست از جانب مقامات ارشد آمريكايي به همتايان اسرائيلي آنها منتقل شده و احتمالا در طول نشست جاري بوش و اولمرت در واشنگتن نيز بار ديگر مورد تاكيد قرار خواهد گرفت . » براساس اين گزارش برخي مقامات اسرائيلي پيشتر به رسانه گفته بودند : « در صورتي كه اسرائيل تصميم به اجراي تهديدات خود عليه تاسيسات هسته اي ايران بگيرد شايد اين اقدام قبل از ورود اوباما به كاخ سفيد در ماه ژانويه عملي شود. » اين امر باعث بروز نگراني هايي در واشنگتن شده است اما اين نگراني تنها محدود به حمله اسرائيل به ايران نيست بلكه احتمال تجاوز گسترده زميني اسرائيل به غزه را نيز دربر مي گيرد از اين رو آمريكا خواهان اجتناب تل آويو از حمله زميني به غزه شده است . اولمرت نخست وزير مستعفي اسرائيل روز يك شنبه وارد واشنگتن شد تا در آخرين ملاقات رسمي با جرج بوش رئيس جمهور آمريكا مذاكره كند.
نماينده آمريكا در آژانس خطاب به ايران :
به اوباما دل خوش نكنيد او ادامه دهنده راه بوش است
« گريگوري شولتي » نماينده آمريكا در آژانس بين المللي انرژي اتمي در سخناني در برلين از مقامات ايران خواست تا زياد به تغيير سياست هاي آمريكا با روي كار آمدن اوباما اميدوار نباشند.وي با اعلام اين مطلب در عين حال از ايران خواست تا از فرصت روي كار آمدن دولت اوباما براي آغاز مذاكرات تازه استفاده كند. شولتي كه پيش از نشست آژانس براي ديدار با مقام هاي آلماني به برلين رفته بود اظهار اميدواري كرد كه رهبران ايران تغيير در رهبري آمريكا را به عنوان يك شانس ارزيابي كنند. وي گفت : « ما خواهيم ديد كه آيا آنها (ايراني ها) مزيت اين تغيير را درك مي كنند ج منظورم اين است كه اين خوب خواهد بود اگر آنها بگويند خب حالا يك فرصتي براي ما فراهم شده تا گفت و گو كرده و اقدامات مشخصي را كه جامعه جهاني انتظار آن را دارد انجام دهيم . » نماينده آمريكا در آژانس بين المللي انرژي اتمي افزود : « ايران بايد ما را مطمئن سازد كه ماهيت برنامه هسته اي اين كشور صلح آميز است . » نماينده آمريكا در آژانس در ادامه سخنان خود اظهار داشت كه باراك اوباما همان سياست دولت بوش مبني بر عدم پذيرش ايران مجهز به سلاح اتمي را دنبال مي كند. وي در اين باره افزود : « باراك اوباما نيز از ضرورت اقدامات ديپلماتيك و ديپلماسي قاطع سخن گفته است و اينكه ديپلماسي بايد تقويت شده و با رهيافت تحريم هاي اقتصادي و انزواي سياسي مورد حمايت قرار گيرد. »
آمريكا از زندگي خصوصي رهبران جهان جاسوسي مي كند
يكي از افسران سابق بخش مخابرات نيروي دريايي آمريكا از جاسوسي اين كشور در مورد زندگي خصوصي رهبران جهان از جمله با بيان اين ABC نخست وزير سابق انگليس پرده برداشت . به گزارش روزنامه گاردين « ديويد مورفي فالك » در مصاحبه با شبكه خبري مطلب از وجود پرونده اي در نزد دستگاه هاي اطلاعاتي آمريكا از زندگي خصوصي « توني بلر » خبر داد. فالك كه زماني در بخش شنود مكالمات مركز « فورت گوردون » در گرجستان خدمت مي كرد اعلام كرد كه در سال 85 پرونده مربوط به نخست وزير سابق انگليس را مشاهده كرده است . فالك از دادن توضيحات بيشتر درباره پرونده بلر در نزد دستگاه هاي اطلاعاتي آمريكا خودداري كرد اما بر اين نكته تاكيد كرد كه پرونده هاي ديگري نيز از زندگي خصوصي ساير رهبران جهان در دستگاه هاي اطلاعاتي آمريكا وجود دارد كه از آن جمله مي توان به مكالمات شخصي « قاضي الياور » اولين رئيس جمهور موقت عراق پس از سقوط صدام اشاره كرد. قاضي الياور پس از سقوط صدام از سال 83 تا 84 رئيس جمهور عراق بود . اين مكالمات مربوط به گفتگوهاي تلفني الياور با « نسرين برواري » وزير اقتصاد آن ) در واكنش به گفته هاي فالك اعلام NSA روزهاي عراق پيش از ازدواج اين دو با هم است . براساس اين گزارش آژانس امنيت ملي آمريكا ( كرد كه انگليس و آمريكا در زمينه هاي زيادي با يكديگر همكاري دارند اما در مورد جاسوسي از هم هيچ توافقي را با يكديگر نداشته اند. پيش از اين جاسوسي دولت آمريكا از شهروندان اين كشور فاش شده و واكنشهاي زيادي را در داخل اين كشور به وجود آورده بود اما موضوع جاسوسي از مقامات ساير كشورها و بخصوص كساني كه داراي روابط نزديك با كاخ سفيد هستند مطلبي است كه بدون شك واكنشهايي را در ميان مقامات جهان به وجود خواهد آورد.
محمد هاشمي : قبلي ها براي مردم گريه مي كردند دولت نهم اشك مردم را در مي آورد
يك عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه پرداخت نقدي يارانه ها در شان مردم ما نيست بخش هايي از طرح تحول اقتصادي را مثبت ارزيابي كرد و در واكنش به سخنان اخير وزير ارشاد گفت : بله دولت هاي قبلي بارها در نماز جمعه براي آلام مردم گريه كردند ولي اينطور نبود كه اشك مردم را در بياورند و به آنها نيشخند بزنند . در حال حاضر آقايان دولت نهم اشك مردم را در مي آورند. محمد هاشمي عضو ارشد حزب كارگزاران سازندگي در گفتگو با خبرگزاري مهر با ضعيف خواندن دولت نهم در حوزه اقتصاد به اصرار دولت بر اجراي طرح هاي اقتصادي در آستانه انتخابات با توجه به نظر مجلس مبني بر تورم زا بودن اجراي اين طرح ها از جمله طرح تحول اقتصادي اشاره كرد و افزود : آنچه كه بين اقتصاد دانان و سياسيون مطرح است اين است كه هدف اجراي اين طرح ها در آستانه انتخابات سياسي است و هدف اقتصادي براي كشور ندارد. وي با بيان اينكه بسياري از صاحبنظران اقتصادي و حتي برخي اعضاي دولت اجراي طرح تحول اقتصادي را در زمان و شرايط فعلي كشور بيشتر تورم زا مي دانند گفت : كارشناسان زمان را براي اجراي اين طرح هاي اقتصادي مناسب نمي دانند و مي توان اين موضوع را در نظريات مجلس در نظرات برخي همكاران دولت و نظرات اقتصاد دانان مستقل مشاهده كرد. عضو كميسيون اقتصادي مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد : به نظر من اجراي طرح هاي اقتصادي در سال انتخابات و نزديك انتخابات بيشتر براي اين است كه جنبه سياسي و انتخاباتي داشته باشد. هاشمي با اشاره به آمارهاي كميسيون اقتصادي مجمع تشخيص درباره عملكرد دولت در اجراي برنامه چهارم و سند چشم انداز بيست ساله توسعه كشور گفت : برنامه چهارم اولين بخش از سند چشم انداز توسعه كشور بود البته اهداف اين برنامه شاخص پذير نيست و زياد نمي توان نمود آن را اندازه گيري كرد اما در بخش احكام كه شاخص پذير و قابل اندازه گيري هستند نيز مصوبات محقق نشده است . به عنوان مثال بايد ميزان وابستگي بودجه جاري دولت به نفت در 3 ساله اول برنامه چهارم سالي 10 درصد كاهش مي يافت كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاده است . وي اضافه كرد : نه تنها شاهد كاهش وابستگي بودجه جاري دولت به نفت در سه ساله اول برنامه چهارم توسعه نبوده ايم بلكه بر اساس آمار 50 درصد وابستگي بودجه جاري دولت به نفت نسبت به سال پايه افزايش يافته است كه با احتساب 30 درصدي كه در 3 ساله اول برنامه چهارم توسعه بايد كاهش مي يافت و نيافت جمعا نسبت به سال پايه وابستگي بودجه جاري دولت به نفت 80 درصد افزايش يافته است . عضو كميسيون اقتصادي مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اينكه بايد طي 2 برنامه چهارم و پنجم توسعه كشور ميزان وابستگي بودجه جاري دولت به نفت به صفر مي رسيد اظهار داشت : هزينه هاي جاري دولت با پايان يافتن برنامه پنجم توسعه كشور بايد از طريق ماليات و ديگر درآمدها تامين شود نه از طريق فروش و درآمد نفتي كشور.
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]