تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816740703




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بسيج متناسب با نيازهاي روز جامعه حركت مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: بسيج متناسب با نيازهاي روز جامعه حركت مي‌كند


سرويس خبر - نيروي مقاومت بسيج به عنوان يك نيروي مردمي و با تكيه برايمان و معرفت، 5 آذرماه سال 58 به دستور بنيانگذار جمهوري اسلامي تشكيل شد و دفاع از آرمان‌هاي انقلاب، به عنوان برنامه‌اي ويژه، در راس اهداف و وظايف اين نيرو قرار گرفت.

حدود يكسال بعد و درحالي كه نيروي مقاومت سرگرم تهيه برنامه‌هاي راهبردي خود و اجراي آنها بود، جنگ تحميلي آغاز شد و به دستور امام خميني(ره)، بسيجيان براي مقابله با دشمنان عازم جبهه‌ها شدند و به اين ترتيب آموزش‌هاي رزمي و توجه به فنون نظامي در دستور كار بسيجيان قرار گرفت. بسيجيان در طول 8 سال دفاع مقدس، ضمن ايستادگي در مقابل بعثي‌ها و حاميان آنها، حماسه‌هاي فراواني خلق كردند و به الگوهايي از شهادت و ايثار تبديل شدند.

پس از پايان جنگ تحميلي، حركت به سوي فعاليت‌هاي فرهنگي و علمي در دستور كار بسيج قرار گرفت و فصل جديدي از فعاليت‌ها و مناسبات بسيج آغاز شد.

از سويي ديگر تلاش مسئولان بسيج براي تغيير نظر افكار عمومي نسبت به بسيج كه تا آن زمان فعاليت نظامي‌اش چشمگير بود، آغاز شد .‌

اين روند در سال گذشته و با آغاز به كار حجت‌الاسلام والمسلمين حسين طائب، فرمانده جديد بسيج شدت بيشتري به خود گرفت.

تفاوت اصلي فرمانده قبلي و جديد بسيج در نوع نگاه آنها بود، سردار حجازي فرمانده سابق، يك نيروي نظامي به شمار مي‌آمد، فرماندهي كه با كوله‌باري از تجربه‌هاي نظامي در عرصه جنگ و ايثار، در بسيج خدمت مي‌كرد، درحاليكه حجت‌الاسلام والمسلمين طائب، بيشتر به عنوان يك فرد روحاني و آشنا با فرهنگ ايراني و اسلامي تلقي مي‌شود.

***

فردا، 5 آذر ماه مصادف با سالگرد تشكيل نيروي مقاومت بسيج است، فرارسيدن هفته بسيج و نمود پيدا كردن فعاليت‌هاي بسيجيان در چند ماه اخير در عرصه‌هاي مختلف، بهانه‌اي شد تا در گفتگويي با فرمانده نيروي مقاومت بسيج كشور‌نظرات وي را در زمينه‌هاي سياسي، اجتماعي و نظامي كشورمان جويا شويم.

حجت‌الاسلام والمسلمين طائب در اين گفتگوي اختصاصي، به تشريح نحوه فعاليت گشت‌هاي بسيج در سطح شهرها پرداخت و ضمن رد حمايت نيروي مقاومت از احزاب و فعاليت سياسي گروهي خاص، بر ارتقاي سطح معنوي بسيجيان تاكيد كرد.‌

وي همچنين با اعلام ديدگاهش درباره برقراري رابطه با آمريكا، معتقد است دموكرات‌ها برخلاف جمهوري‌خواهان، نرم‌افزار محورند و در برقراري رابطه با آنها، بايد با نهايت دقت عمل كرد.ماحصل اين گفتگو را با هم مي‌خوانيم: ‌

* بسيجي چه كسي است و چه ويژگي‌هايي دارد؟‌

** ‌يك فرد بسيجي، كسي است كه در حوزه‌هاي انديشه، علم، رفتار و مهارت تلاش كند و ماحصل اين تلاش را براي سربلندي كشور و ملت به كار برد، يك بسيجي از خود مي‌گذرد و وجودش را در اختيار حفظ و دفاع از آرمان‌هايش قرار مي‌دهد و در حقيقت با ايمان، عشق و آگاهي، زمينه سربلندي و اعتلاي كشور را فراهم مي‌كند.

بسيجي يعني فعال بودن در همه ميدان‌ها و تن به حادثه دادن براي دفاع و سربلندي كشور.‌

*‌ مبناي كار بسيج و اولويت برنامه‌ها در اين نيرو چيست؟

** نيروي مقاومت بسيج اقدام به تهيه يك چشم‌انداز متناسب با چشم‌انداز كشور كرده و مبناي كار خود قرار داده است، اگر انقلاب بخواهد يك الگوي برتر را به جهان معرفي كند، چاره‌اي جز تحقق چشم‌انداز 20 ساله كشور ندارد كه تحقق آن، الزامات خاص خود را مي‌طلبد كه از آن جمله مي‌توان به توليد قدرت بازدارندگي در مقابل تهديد نظامي امنيتي، سياسي، فرهنگي و توليد علم اشاره كرد.

* افكار عمومي همواره بسيج را يك نيروي صرف نظامي مي‌داند و اين موضوع شايد نشات گرفته از حضور فعال بسيج در ايست و بازرسي‌ها باشد، اين موضوع را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

** در سه دهه گذشته ما الزاماتي داشتيم كه بسيج بنابر همين الزامات در صحنه حاضر شد، در اوايل انقلاب و با آغاز جنگ تحميلي، بسيجيان وارد عرصه مقابله با دشمن شدند وتوانستند با ايستادگي، حماسه‌آفريني كنند و از سويي ديگر و در داخل كشور شاهد فعاليت منافقين بوديم و آنها سعي داشتند با ترور و ايجاد وحشت، جو ناامني در جامعه حكمفرما كنند كه در اين ميان بسيج با هوشياري وارد عمل شد و توانست در قالب ايست و بازرسي‌ها، تمامي اين توطئه‌ها را خنثي كند.

در آن زمان شرايط ايجاب مي‌كرد حضور بسيج در عرصه نظامي پررنگ باشد، ولي دهه چهارم انقلاب كه دوره ثبات و پايداري به شمار مي‌آيد، فعاليت‌هاي بسيج در زمينه‌هاي مختلف از جمله فرهنگي، علمي و.. دنبال شد و در راس برنامه‌ها قرار گرفت.

* هم‌اكنون و با تغيير الزامات، نياز به شناسايي و معرفي الگوهاي جديد يك امر ضروري به شمار مي‌آيد، آيا در زمينه معرفي الگوهاي جديد، اقدام هايي صورت مي‌گيرد يا همچنان الگوهاي زمان جنگ ترويج مي‌شوند؟

** همزمان با تغيير الزامات، ارائه الگوهاي جديد بسيجي به جامعه، لازم و ضروري است و در همين راستا نيروي مقاومت بسيج با برگزاري همايش‌هاي متعدد، ارتباط با نخبگان علمي بسيج را در دستور كار خود قرار داده است كه البته روند معرفي الگوهاي جديد بايد سرعت بيشتري به خود بگيرد، ولي در عين حال ما در هر عرصه‌اي نياز به الگوهاي خاص خود را داريم كه خوشبختانه اين ظرفيت در بسيج وجود دارد.‌

*‌ طرح گشت‌زني بسيجيان در سطح شهرها با چه هدفي دنبال مي‌شود و آيا فعاليت آنها در شرايطي كه نيروي انتظامي وظيفه برقراري نظم و امنيت را برعهده دارد، ضروري است؟

**امنيت يكي از ضروري‌ترين نيازهاي جوامع به شمار مي‌آيد كه در‌كشور ما حفظ و برقراري آن برعهده نيروي انتظامي است و اين نيرو موظف است براي مقابله با جرايم و ناامني‌ها با تمامي تلاش وارد صحنه شود، اما امروز سرمايه‌گذاري دشمن در عرصه ناامن كردن كشورمان شدت بيشتري به خود گرفته است و اين شرايط مي‌طلبد كه نيروي مردمي مقاومت بسيج وارد ميدان شود، بر همين اساس گشت‌هاي عملياتي بسيج فعاليت خود را آغاز كرده است.

* نحوه فعاليت گشت‌هاي شبانه بسيج چگونه است؟ و آيا فعاليت آنها منافاتي با ماموريت‌هاي پليس ندارد؟

** در اين طرح، بسيجيان هر پايگاه و حوزه اقدام به گشت‌زني در حوزه استحفاظي خود مي‌كنند و همين حضور، صحنه را براي افراد متخلف ناامن مي‌كند و بررسي‌هاي به عمل آمده در مناطقي كه اين طرح به مرحله اجرا درآمده است، نشانگر اين موضوع است كه گشت‌هاي بسيج سبب افزايش امنيت شده است و در حقيقت جنبه بازدارندگي دارد.

از سويي ديگر فعاليت گشت‌ها هيچ منافاتي با ماموريت پليس ندارد، زيرا ماموران بسيج به هيچ وجه وارد مرحله اجرايي عمليات و دستگيري نمي‌شوند، بلكه پس از مواجه شدن با تخلف، بلافاصله موضوع را به پليس گزارش مي‌دهند و سپس برخوردها توسط پليس صورت مي‌گيرد.

* نظارت بر فعاليت اين گشت‌ها چگونه است و آيا به شكايت‌هاي مردم از نحوه فعاليت آنها رسيدگي مي‌شود؟

** طرح گشت‌هاي بسيج از سوم خرداد ماه و در برخي مناطق كشور به مرحله اجرا درآمد و در مدت اجراي آزمايشي آن، نقاط ضعف طرح شناسايي و رفع شد كه البته مردم در صورت مواجه شدن با هرگونه تخلفي از سوي ماموران مي‌توانند موضوع را از طريق شماره تلفن 9-33239642 اطلاع دهند.

* سال گذشته و پس از آغاز فعاليت سردار محمدعلي جعفري درسمت فرماندهي كل سپاه و ادغام بسيج و سپاه، طرح تعالي در اين دو نيرو مطرح شد، اين طرح در بسيج به چه شكل اجرا مي‌شود و چه اهدافي را دنبال مي‌كند؟

** آن چيزي كه نقطه برتري ما تلقي مي‌شود، مساله معنويت است و آنچه انقلاب ما را بيمه كرده،‌ معنويت و انسان‌محوري است، نه ابزارمحوري.

يكي از وظايف بسيج، تربيت انسان‌هاي همتراز انقلاب اسلامي است، انسان‌هايي كه ايمان به خدا و رسول دارند و از عمل و وجدان كاري بالايي برخوردار باشند كه در همين راستا و در طرح تعالي در بسيج، افزايش معرفت و بصيرت بسيجيان در دستور كار است كه با اجراي طرح صالحين در پايگاه‌ها وحوزه‌ها، در اين راه گام برداشته‌ايم.

* فعاليت‌هاي سياسي بسيج چگونه است و با توجه به فرمايش بنيانگذار جمهوري اسلامي مبني بر پرهيز كردن بسيج از فعاليت‌هاي سياسي، آيا بسيج از فعاليت يك حزب خاص حمايت مي‌كند؟

** بسيج براساس مباني انقلاب فعاليت مي‌كند و هر دولتي كه با اين مباني، نقطه اشتراك بيشتري داشته باشد، نقطه اشتراكش با بسيج بيشتر است.

ما فعاليت حزبي نداريم و دخالت حزبي بسيجيان تحت هر شرايطي ممنوع است، اما فعاليت سياسي و تبيين مسايل آن، امري ضروري است، زيرا اين كار به افزايش آگاهي‌هاي مردم منجر و سبب مي‌شود انتخاب بهتري صورت بگيرد و هر انتخاباتي يك ناكام دارد و اين ناكام بايد گناهش را به گردن يكي بياندازد، همانطور كه پيروز ميدان هم نمي‌گويد بسيج مرا پيروز كرد كه اين موضوع هم مظلوميت بسيج را نشان مي‌دهد.

* همزمان با اتمام دوره رياست جمهوري بوش و روي كار آمدن دموكرات‌ها، موضوع رابطه با آمريكا با ارسال نامه دكتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري ايران به باراك اوباما رئيس جمهوري منتخب مردم آمريكا، پررنگ‌تر شده است، به نظر جنابعالي اين رابطه تحت چه شرايطي بايد صورت گيرد و آيا اصل برقراري رابطه صحيح است؟

** با روي كار آمدن حزب دموكرات، وارد يك دوره چالشي جديد با آمريكايي‌ها خواهيم شد، جمهوري خواهان رويكردشان سخت افزار بود ولي دموكرات‌ها، نرم‌افزارمحورند.‌

دموكرات‌ها زماني قدرت را تحويل مي‌گيرند كه در داخل و خارج از كشورشان،‌اوضاع مناسبي حكمفرما نيست، لذا يكي از تعاريف آنها رابطه با ايران است و آنها قبلا‌ ماجراي ارتباط با ايران بدون قيد و شرط را مطرح كرده بودند ولي بار ديگر آن را حذف كردند و اين نمونه‌اي از سياست‌هاي دولت جديد آمريكا و رويكرد نرم‌افزاري آنها است.

انقلاب ما در طول سه دهه گذشته دوران سخت افزاري و نرم‌افزاري سردمداران آمريكا را تجربه كرده است، آنها يك بار رويكرد خود را تغيير مي‌دهند و بار ديگر در تاكتيك بازنگري مي‌كنند ولي ملت و حاكميت ما با آگاهي برخورد مي‌كند و ما در عرصه بين‌الملل براساس حكمت و آرمان‌هاي انقلاب قدم برمي‌داريم.

آمريكايي‌ها ابتدا بايد مشخص كنند كه مي‌خواهند تغييرتاكتيك دهند يا تغييرتكنيك و يا قصد اصلاح رويكردشان را دارند، آنها بايد از خوي سلطه‌گري دست بردارند و رويكردشان تغيير كند.

* هم اكنون نيروي مقاومت بسيج چند نفر عضو دارد و تا تحقق ارتش 20 ميليوني چه اندازه فاصله داريم؟

** هم اكنون 13 ميليون و 639 هزار و 722 نفر در كشور بسيجي هستند ولي در حقيقت اين آمار شمار بسيجيان نيست، بلكه هركسي كه قلبش براي پيشرفت كشور بتپد و در اين راه تلاش مخلصانه كند، بسيجي است و بسيجي بودن ملزم به داشتن كارت شناسايي و عضويت در نيروي مقاومت بسيج نيست.




 سه شنبه 5 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن