تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834886834




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خانه را چشم نواز کنید


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: خانه را چشم نواز کنید










گلها، تزیین زنده و زیبای خانه هستند و هر کسی می.تواند با دانستن نیازهای ابتدایی این گیاهان و با توجه به چند نکته ساده، از آنها نگهداری کند و از این کار لذت ببرد.





با چهار نکته زیر شروع کنید:
شاخه.های منفرد كه دارای غنچه هستند در یك ظرف باریك و بلند از جلوه خاصی برخوردار خواهند شد. می.توانید از بطری های خالی موجود در خانه مانند شیشه.های شربت.های حاضری كه دارای گردن بلند و درازی هستند برای اینكار استفاده كنید. اگر چند شاخه گل دارای غنچه دارید چند شیشه را در یك سینی فلزی زیبا و قدیمی خود كنار هم بچینید و فضای آنها را با برگ.های خشك و یا برگ.های درختان گل.های ریز و شمع بپوشانید.




اگر می.خواهید از فضای موجود بیشترین استفاده را بكنید و مثلاً روی پیشخوان آشپزخانه فضای كمتری را اشغال كنید می.توانید گل.ها را به صورت چند طبقه بیارایید. برای این كار باید از یك جا لیوانی و یا سبد مخصوص كارد و چنگال استفاده و گل.ها را پس از قرار دادن در ظرف.های خالی نشکن زیبا در دو طبقه از چهارچوب مورد نظر آویزان كنید. برای اینكه منظره ایجاد شده چشم نوازتر باشد می.توانید از دو طبقه از دو نوع گیاه استفاده كنید به طوریكه در طبقه بالا بوته.های دارای برگ.ها و گل.های ریز قرار بگیرد و در قسمت پایین گیاهی را كه دارای شاخه.های آویزان است قرار دهید.

جعبه.های مخصوص گل برای قرار دادن در پشت نرده.های پنجره.ها هم از بهترین انتخاب.ها می.توانند باشند. حسن این جعبه.ها در آن است که هم قابل حمل و نقل هستند و هم می توانید این باغچه كوچك را در هوای سرد به داخل خانه و پشت شیشه منتقل كنید و به طور دلخواه مكان آن را تغییر دهید. توجه داشته باشید كه گیاهان در این جعبه.ها باید به طور فشرده كاشته شوند تا زیباتر به نظر بیایند. بهتر است اول گیاهان را در جعبه.های خالی بكارید و سپس آنها را در داخل بستری از پوشال و سنگ.ریزه در داخل جعبه گل بچینید. این كار موجب می شود كه پس از بین رفتن گل.ها زحمت تعویض خاك به گردنتان نیفتد.
فراموش نکنید که همه گیاهان گلدار به نور فراوان نیاز دارند. بنابراین هیچ.یک از آنها برای خانه.های کم.نور مناسب نیستند







گیاهان آپارتمانی نیز برای این کار بسیار مناسب هستند: بگونیا، دیفن باخیا، فیلودندرون، كوردی لین، دراسنا، كاكتوس، پتوس، اسپاتی فیلوم، سینگونیوم در اتاق نشیمن، بنفشه آفریقایی و پاپیتال، نخل مرداب، آگلونما دراتاق غذا خوری، مارانتا، پیرومیا، فیتونیا و ژینورا در آشپزخانه و برگ عبایی، سجافی، پاپیتال، آرالیای ژاپنی و سانسوریا در پلكان بیشترین زیبایی را دارند
گل.های فصل بهار که اغلب به شکل گلدانی عرضه می.شوند، عبارت.اند از بنفشه، زنبق، لاله، نرگس، اطلسی، شب.بو، سنیرر، سنبل، میمون، سیکلمن، پامچال و ختمی. انتخاب نوع گل به سلیقه خودتان بستگی دارد اما خوب است درباره هر یک از آنها اطلاعاتی داشته باشید تا بهتر بتوانید در این باره تصمیم.گیری کنید.

فراموش نکنید که همه گیاهان گلدار به نور فراوان نیاز دارند. بنابراین هیچ.یک از آنها برای خانه.های کم.نور مناسب نیستند. بعضی از آنها با تمام.شدن دوره گل.دهی برای همیشه با شما خداحافظی می.کنند و به قول معروف، همین پنج روز و شش باشند. برای مثال میمون، اطلسی، سنیرر، شب.بو و بنفشه عمر زیادی ندارند اما سیکلمن، سنبل، نرگس، زنبق و لاله که دارای پیاز هستند، پس از گل.دهی این امکان را به وجود می.آورند که باز هم سال دیگر از پیازهایی که دارند استفاده کنیم. بنابراین اگر با آشنایی کامل نسبت به قابلیت.های گل.ها، آنها را تهیه کنیم، بهتر می.توانیم آنها را مورد استفاده قرار دهیم.




پیش از انتخاب گل به این نکته توجه کنید که واقعا چه هدفی درباره خرید گلدان.های گل دارید! اگر مقصود.تان هدیه به دوستان و آشنایان باشد، بهتر است انواع سرگل را انتخاب کنید. اما در صورتی که بخواهید گل را در خانه نگهداری کنید، بهتر است آنهایی را خریداری کنید که هنوز دارای غنچه هستند و گل.هایشان کاملا باز نشده است. بدون شک غنچه.های نرگس در آینده.ای نه چندان دور، یعنی پس از دو یا سه روز باز خواهند شد. در حالی که وقتی همه گل.های نرگس شکفته باشد، به زودی عمر گل.هایش به پایان می.رسد.
انتقال گل به گلدان.های زینتی

وقتی گیاهان گل.دار را به خانه آوردید، آنها را به محل پرنور منتقل کنید و با خاک اطراف ریشه، آنها را درون گلدان مناسب یا باغچه بکارید. روز اول مقدار کمی آب روی گل.ها.یشان بپاشید و آنها را آبیاری کنید. در ضمن، برگ.های زرد و گل.های پژمرده را با قیچی قطع کرده و گل.های سالم را نگهداری کنید.



چند پیشنهاد برای گلدان گل.های ریشه.دار:

1) با توجه به سلیقه خود گلدان بزرگ.تری با ابعاد، جنس و فرم مناسب فضای خانه تهیه کرده و مجموعه.ای از این گل.ها را به داخل آن انتقال دهید.

2) اغلب گل.های بهاری در گلدان.های سفالی به صورت مجزا عرضه می.شوند. اگر از این ترکیب سفال و گل لذت می.برید، تعدادی از آن گلدان.ها را در کنار هم و در داخل یک سینی مناسب چیده و روی میز در گوشه.ای از فضای خانه بگذارید.

3) به.طور معمول، انتقال.دادن گل.ها به گلدان.های دیگر سبب آسیب.دیدگی گل.ها می.شود. برای این منظور، دو راهکار وجود دارد: یا می.توانید گلدانی بزرگ.تر تهیه کرده و گل.ها را با همان گلدان.های کوچک گلی یا سفالی در کنار هم قرار دهید و یا در داخل گلدان بزرگتر چیده و روی آن خاک ریخته و در نهایت گلدان.ها را با خزه پر کنید.


معرفی چند گل بهاری
1) پامچال: نام این گل، گل نوروز است. در هوای خنک رشد بهتری دارد و در گرمای تابستان از بین می.رود. نیاز به خاک قوی و مرطوب دارد و به زهکشی خاک نیز بسیار حساس است. شما می.توانید این گل زیبا را جعبه.ای بین چهار تا پنج هزار تومان خریداری کنید.
2) بنفشه: بنفشه از جمله گیاهان معروف است که در فصل بهار به حداکثر گل.دهی می.رسد. این گل مقاوم به سرما است و به همین دلیل، بیشتر مورد پسند همگان واقع می.شود



3) نرگس: نرگس از جمله گیاهان پیازی بسیار محبوب است. انواعی از آن که گل.های ریزتری دارند، بسیار معطرند. در مناطق معتدله می.توان پیاز نرگس را در ماه.های مهر و آبان در فضای بیرون کاشت و در مناطق سردتر باید این کار را اواخر تابستان انجام داد. برگ.های نرگس نسبت به برف و سرما مقاومند و پس از رفتن سرمای زمستان هم.زمان با شروع سال نو گل.های زیبای آن می.شکفند.
4) مینا: گل مینا به رنگ.های سفید، سرخ و قرمزرنگ وجود دارد و نیاز به محل.های آفتابی و تا حدودی سایه.دار دارد. می.توانید آن را در فواصل کوتاه در چمن بکارید.
5) میمون: گل میمون به صورت خوشه.ای از گل.های رنگی روی این گیاه تیره ظاهر می.شود و زیبایی خاصی دارد. گل میمون نیاز به محل.های آفتاب.گیر دارد. البته حاشیه.های نیمه سایه نیز برای آن مناسب است.
6) همیشه بهار: این گیاه گل.های درشت به رنگ زرد یا نارنجی دارد و اغلب در اواخر تابستان و بهار به گل می.نشیند و به راحتی نیز از طریق بذر تکثیر می.شود.
فراوری : کهتری

بخش خانواده ایرانی






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4590]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن