واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ياد و خاطره شهداي حمله هوايي ددمنشانه عراق به انديمشك گرامي داشته شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و حماسه
همزمان با هفته گراميداشت بسيج و سالروز حمله هوايي ددمنشانه و گسترده دشمن بعثي به شهرستان انديمشك با حضور پرشور مردم اين شهر مراسم بزرگداشت ياد و خاطره شهيدان اين جنايت و بزرگداشت مقاومت مردم انديمشك در برابر حملات جنونآميز صداميان برگزار شد.
به گزارش ايسنا، در اين مراسم كه در ميدان راهآهن انديمشك محل وقوع اين حادثه برگزار شد سرهنگ پاسدار حسين عشقي فرمانده قرارگاه حفظ ابنيه و آثار سرزميني دفاع مقدس استان خوزستان با گراميداشت و تجليل از شهيدان انديمشك در دوران دفاع مقدس به ويژه حملات هوايي و موشكي دشمن جنايتكار گفت: دشمن ناتوان و جنايتپيشه با اينگونه حملات عمق كينه خود را به نمايش ميگذاشت و اين جنايات در حالي روي ميداد كه صدام معدوم با چراغ سبز و سكوت قدرتهاي بزرگ و مجامع بينالمللي به اصطلاح مدافع حقوق بشر آنها را انجام ميداد.
وي افزود: شهرهايي همچون انديمشك و دزفول به دليل پايداري مثالزدني خود در درون دفاع مقدس و حمايت گسترده از جبههها و حضور پرشور جوانانشان در جنگ در درديف اول بغض و كينه سردار نگونبخت قادسيه قرار داشت.
او با اشاره به دستاوردهاي دفاع مقدس در ابعاد داخلي و خارجي گفت: در بعد داخلي تولد تفكر بسيجي سرآمد اين دستاوردهاي قرار دارد.
عشقي، تفكر بسيجي را ايدئولوژي ناب و كارآمد دفاع مقدس برشمرد كه در مدرسه عشق امام راحل عينيت و تحقق يافت. تربيت يافتگان اين مدرسه، زيباترين حماسهها را در تاريخ دفاع مقدس رقم زدند كه يكي از نمونههاي آن مردم مقاوم انديمشك و جوانان برومند اين شهر هستند.
وي تصريح كرد: امروز قداست و طهارت بسيج مرهون ايثار و شهادتطلبيهاي بسيجيان دوران دفاع مقدس است.
سرهنگ عشقي در بخش ديگري از سخنانش، حضور بسيج مردمي در جبههها را باعث تقويت روحي و نظامي سپاهيان اسلام برشمرد و گفت: راههاي حفظ دستاوردهاي دفاع مقدس را حفظ حالات معنوي اين دوران و تكريم خانوادههاي شهيدان و ايثارگران و هر آنچه به عنوان ارزشهاي اين دوران شمرده ميشود و هم چنين حفظ آثار طبيعي بهجامانده از اين دوران و ترويج فرهنگ دفاع مقدس دانست.
وي تأكيد كرد: جامعه ما نياز مبرم به فرهنگ دفاع مقدس دارد.
عشقي فرهنگ دفاع مقدس را دژ مستحكمي برشمرد كه در هيچ شرايطي دشمن قادر به نفوذ به آن نخواهد بود.
وي در پايان گفت: گسترش فرهنگ دفاع مقدس باعث فهم مشترك بين نسلهاي ديروز، امروز و فرداي ما خواهد شد و ترويج ان از انقطاع نسلها جلوگيري ميكند.
در اين مراسم همچنين فريدون حسنوند نماينده انديمشك در مجلس شوراي اسلامي به عنوان شاهد روز حادثه بمباران سنگين اين شهر به بيان خاطرات پرداخت و در پايان مانور پدافند غيرعامل برگزار شد.
يادآور ميشود در روز چهارم آذرماه 1365 بيش از 50 فروند هواپيماي دشمن بعثي نزديك به دوساعت به شهر انديمشك و پادگانهاي اطراف آنكه از مراكز مهم تغذيه تداركاتي، پشتيباني و بيمارستاني جبههها محسوب ميشد حمله كردند. در اين جنايت كه با هواپيماها و بمبهاي اهدايي مدعيان حقوق بشر به صدام معدوم انجام گرفت بيش از 700 نفر از مردم غيور انديمشك شهيد و مجروح شدند.و
امروز همچنين مزار شهيدان اين فاجعه عطرافشاني و گلباران شد و ياد و خاطره آنان گرامي داشته شد.
انتهاي پيام
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]