تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831136916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه نقاب همسرتان را کنار بزنید


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: چگونه نقاب همسرتان را کنار بزنید





برخي افراد دروغگوهاي خوبي نيستند و زود لو مي.روند اما برخي ديگر دروغگوهاي قهاري هستند. دوست داريد بدانيد طرف مقابل.تان در يك رابطه دروغ مي.گويد يا راست؟ دروغگوها به.خصوص آن.هايي كه خيلي در دروغ گفتن حرفه.اي نيستند معمولا رفتارهايي شبيه به هم دارند كه مي.توانيم اين رفتارها را بشناسيم و در ارتباطات.مان به اين رفتارها توجه كنيم تا اطرافيان.مان را بهتر بشناسيم، علاوه بر اين.كه تشخيص دروغگويي طرف مقابل مي.تواند در تصميم.گيري.هاي ما نيز تاثير بسيار زيادي داشته.باشد .در اين مطلب با استفاده از نظرات پتي وود به شما مي.گوييم كه چگونه دروغگو را بشناسيد. پتي وود به.عنوان يك متخصص ارتباطات غيركلامي و رفتاري در دنيا شناخته مي.شود، سال.هاي زيادي را صرف تحقيق روي زبان بدن كرده.است و در اين زمينه كتابي با عنوان «پيغام.هاي موفقيت: زبان بدن در تجارت» دارد.





وقتي استرس دارد

وقتي طرف مقابل قوزك پاي خود را به دور پايه صندلي مي.پيچاند مي.توان شك كرد كه شايد دروغ بگويد چون اين عمل نشانه استرس او است و دروغ گفتن باعث استرس فرد مي.شود.

در واقع وقتي فردي سعي مي.كند حقيقت را بپوشاند بدن او به.طور ناخودآگاه واكنش نشان مي.دهد. در نتيجه حالت بدن او سخت.تر مي.شود يعني فرد به.طور ناخودآگاه نشان مي.دهد كه در حال خويشتن.داري است و چيزي را پنهان مي.كند. دقيقا مثل اين است كه بگوييم او به.گونه.اي به لحاظ جسماني در مبارزه است تا تمام داستان را نگويد.


اگر بيش از حد بي.احساس باشد

دروغـگـويـان در پـنـهـان كـردن تـجـليات احساسي صورت خود بسيار مهارت دارند. آن.ها ممكن است قادر به كنترل تكان خوردن.هاي اضافي و ناگهاني خود باشـنـد و در نتيجه شما نمي.توانيد خيلي راحت به دروغگويي.شان پي ببريد. در اين موارد يك راه.حل اين است كه به.صورت او توجه زيادي كنيد، هرگاه چهره او كاملا بدون احساس بود، نـشـانـه اين است كه به نوعي مي.خواهد حقيقت را بيان نكند، اين در تمام دروغگو.ها صدق مي.كند از يك شياد حرفه.اي گرفته تا يك همسر فريبكار. چهره خشك و بي.روح براي پنهان كردن و سرپوش نهادن بـسيـاري از خـطاهـا و گـنـاهان بكار گرفته مي.شود. البته توجه داشته.باشيد كه برخي افراد ذاتا و طبيعتا چهره بي.روحي دارند.






وقتي دست.هايش را پنهان مي.كند

يكي ديگر از نشانه.هايي كه مي.توانيد با آن به دروغگويي طرف مقابل.تان شك كنيد اين است كه به.طور ناگهاني دست.هايش را در جيبش مي.گذارد اما اين.كه چرا اين عمل مي.تواند نشانه دروغگويي باشد به اين دليل است كه وقتي فردي كف دست.هايش را نشان مي.دهد يعني اين.كه او راحت و صادق است، بنابراين وقتي دروغ مي.گويد به.طور غريزي احساس مي.كند كه بايد دست.هايش را پنهان كند. در واقع خيلي اوقات مي.گويند كه دست.ها و بازوها به.طور رمزي احساسات قلبي را بيان مي.كنند و شايد به همين دليل باشد كه هميشه در ارتباطات، دست دادن بسيار مهم است و دو نفر كه دست مي.دهند در واقع مي.خواهند به نوعي صداقت.شان را به يكديگر نشان دهند. همچنين ممكن است كه فرد دروغگو دست.ها را پشتش پنهان كند يا اين.كه سعي كند با دست.هايش با يك چيز بازي كند، مثلا با گوشي موبايلش دست.هايش را مشغول كند و به اين طريق اجازه ندهد كه شما دست.هايش را آشكار ببينيد.






وقتي عذاب وجدان دارد

احتمالا زياد براي.تان پيش آمده كه طرف مقابل.تان هنگام صحبت كردن يك يا هردو شانه.اش را بالا انداخته.است اما از اين به بعد بهتر است وقتي چنين حالتي را از طرف مقابل.تان ديديد كمي در حرف.هايش شك كنيد و به راحتي حرف.هاي او را قبول نكنيد. به.خصوص اگر هنگامي اين كار را انجام دهد كه در حال گفتن جمله.اي خاص است، مثل اين.كه من ديروز آن.جا نرفتم در واقع بالا انداختن شانه مي.تواند راهي باشد كه او مي.خواهد با آن به.طور ناخودآگاه حقيقت را پنهان كند دقيقا مثل حالتي كه دست.هايش را پشتش پنهان مي.كرد. همچنين اين كار مي.تواند نشان دهد كه او عذاب وجدان دارد و سعي مي.كند به نوعي خودش را از گناه مبرا كند.


وقتي خودش هم حرف.هايش را باور ندارد

يكي ديگر از رايج.ترين حركاتي كه هر فرد موقع دروغ گفتن مي.تواند از خود نشان دهد اين است كه با انگشت اشاره خود زير بيني.اش را بمالد و در واقع به.گونه.اي اين كار را انجام دهد كه مقابل دهان خود را بپوشاند. اين كار را بيشتر از افرادي مي.بينيد كه به.طور معمول چندان دروغ نمي.گويند بنابراين در درون.شان كمي احساس تاسف و پشيماني وجود دارد. اگر بخواهيم اين حركت را دقيق شرح دهيم به اين ترتيب است كه بلافاصله بعد از صحبتش، او صورتش را به.گونه.اي لمس مي.كند كه كمي روي دهانش را مي.پوشاند در واقع مثل اين است كه او خودش هم حرف.هايي را كه از دهانش بيرون مي.آيد باور نمي.كند.






وقتي زياد مكث مي.كند

معمولا افراد دروغگو هنگام صحبت كردن زياد مكث مي.كنند يعني جواب.هاي آن.ها كوتاه.تر است و زمان بين سوال و جوابي كه او( به.عنوان يك فرد عصبي كه دروغ مي.گويد) مي.دهد طولاني.تر است، در واقع اين زمان طولاني نشان مي.دهد كه به زمان احتياج دارد تا دروغش را بسازد چون به ياد آوردن حقيقت زمان زيادي نمي.خواهد. البته پيشنهاد مي.كنيم علاوه بر اين حالت به حركت.چشم او نيز بعد از پرسيدن سوال توجه كنيد. معمولا افراد وقتي به بالا سمت راست نگاه مي.كنند مي.خواهند چيزي را در ذهن.شان تصور كنند يا جواب را از خودشان بسازند يا وقتي به پايين سمت راست نگاه مي.كنند مي.خواهند صداي يك جواب جديد را از خودشان بسازند. ما معمولا وقتي مي.خواهيم حقيقتي را در گذشته به ياد بياوريم به بالا سمت چپ يا پايين سمت چپ نگاه مي.كنيم. بنابراين براي تشخيص دروغگو به مكث.هاي او و نگاه او به سمت راست توجه كنيد. پاسخ.هايي كه به.طور آني داده .مي.شود قابل اطمينان است.






وقتي مي.خواهد عصبي.بودنش را نشان ندهد

به دهان و حالت .لب.هاي طرف مقابل نيز بايد خيلي توجه كنيد وقتي او دهانش را جمع مي.كند يا زبانش را روي لب.هايش مي.كشد بايد به حرف.هايش شك كرد چون اين كار مي.تواند نشان دهد كه فرد خيلي عصبي است و مي.خواهد اطلاعات را بروز نداده و عصبي بودنش را نيز نشان ندهد. وقتي لب.ها سفت مي.شوند نشان.دهنده اين است كه فرد مي.خواهد حقيقت را پيش خود نگه دارد. زبان.زدن به لب.ها مي.تواند نشانه فروخوردن عصبانيت نيز باشد. وقتي فردي عصبي مي.شود لب.هايش خشك مي.شود و سعي مي.كند با ليسيدن لب.ها و قورت دادن آب دهان لغاتي كه مي.خواهد بگويد را پيدا كند.


وقتي زيادي اعتماد به نفس دارد

آيا تا به حال با يك فروشنده فوق.العاده آرام و مطمئن برخورد داشته.ايد؟ او ممكن است آنقدر با شور و حرارت از محصولش تعريف كند كه به شما نوعي احساس ناخوشايند القا شود. در اين حالت شما بايد دروغگويي او را از اعتماد به نفس بيش از حدش يا حرف.هاي بيش از حد خوبش تشخيص دهيد. ارتباطات غيركلامي يا در اين.جا فرازباني كه شامل چيزهايي مثل صدا، تن صدا، بلندي صدا، سرعت حرف.زدن و.. است كه هر كدام مي.توانند نشان.دهنده اعتماد به نفس بيش از حدي باشند اصلا طبيعي نيست. شما مي.توانيد در بسياري از اوقات با احساسات دروني.تان دروغگو را بشناسيد. طبيعت و غريزه شما مي.تواند در بسياري از موارد دروغ را بشناسد. اعتماد به نفس در حد نرمال فرد را صادق نشان مي.دهد. بنابراين سعي كنيد هميشه شبيه خودتان باشيد تا دروغگو به.نظر نياييد.


وقتي نمي.تواند جزئيات را بگويد

وقتي فرد مقابل شما در جواب .سوال.هاي.تان مبهم و غيرمستقيم جواب مي.دهد شما بايد به دروغگويي او شك كنيد، به.عنوان مثال وقتي نامزد شما نمي.تواند تمام جزئيات را براي.تان تعريف كند احتمالا چيزي را پنهان مي.كند. همچنين وقتي فردي از جواب دادن به سوال شما طفره مي.رود يا سعي مي.كند به نوعي موضوع صحبت را عوض كند احتمالا كاسه.اي زير نيم.كاسه است در واقع دروغگوها معمولا در صحبت كردن وسواس به خرج نمي.دهند و همه مسائل را رو نمي.كنند. اگر شما حين صحبت.ها از او بخواهيد با دقت بيشتري مسائل را براي شما بيان كند و به عبارتي ريزتر از او سوال كنيد، چون حافظه خوبي ندارد در دور بعد قادر به بيان همان جواب.ها نيست. درنهايت مي.توانيد از زبان او اين جملات را بشنويد «به من اعتماد نداري؟» اگر فردي واقعا دروغگو نباشد، خيلي سريع از كوره درنمي.رود و براي بار دوم هم به برخي سوالات شما پاسخ مي.دهد. همچنين شخص دروغگو مدام از شما مي.پرسد آيا حرف.هايش را باور مي.كنيد يا نه. كسي كه در حال گفتن حقيقت است، به.طور خودكار فرض مي.كند كه شما او را باور مي.كنيد و احتياجي ندارد كه مدام تاييد شما را بگيرد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 460]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن