واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
کارگردان فیلم سینمایی «سوت پایان» گفت: شیوه كار در این اثر رویداد محور بود و برخی قسمت ها با سانسورهایی مواجه شد كه ترجیح می دهم وارد آن مسایل نشوم .
جلسه نمایش و نقد و بررسی فیلم سینمایی «سوت پایان»به کارگردانی نیکی کریمی با حضور (كارگردان و بازیگر)، مستانه مهاجر (تدوین گر)،اشكان خطیبی، هستی مهدوی فر (بازیگران) و امیر پوریا (منتقد) در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست امیر پوریا گفت: فیلم سینمایی «سوت پایان» یك ملودرام سوزناك است كه سعی می کند به سمت مستندگرایی نزدیک شود. از طرفی نیز فیلمی داستانگو است كه سعی می كند واكنش جامعه و پیرامون ما را نسبت به مقوله اعدام به خوبی نشان دهد.
نیكی كریمی، در پاسخ به منتقد برنامه اظهار کرد: اعدام مسئله اصلی «سوت پایان» نیست، به نظر من واكنش آدم ها در این شرایط خیلی اهمیت دارد. به هیچ وجه در پی صدور بیانیه نبودم بلکه موقعیتی كه آدم ها قرار است قضاوت كنند برایم در ساخت این فیلم جذاب بود.
کارگردان فیلم سینمایی «سوت پایان» با بیان اینکه استفاده از بازی فوتبال و جام جهانی در این فیلم ایجاد کنتراستی کرده بود که دوست داشتم، تصریح کرد:به دلیل روایت مستندگونه اثر اصلا دوست نداشتم قضاوتی در فیلم صورت بگیرد چرا كه جنس سینمای مستند اجازه نمی داد تا وارد قضاوت شوم.
بازیگر فیلم سینمایی «عروس» یادآور شد: به طور مثال در سكانسی كه وارد خانه مقتول با «آتیلا پسیانی» شدیم را می توانستم به نوع دیگری نیز فیلمبرداری کنیم اما آن خانواده مهربان بودند و ما هم منطقی می توانستیم آنها را درك كنیم.
کریمی به برخی از ممیزی های فیلم اشاره کرد و افزود: شیوه كار رویداد محور بود و برخی جاها فیلم با سانسورهایی همراه بود كه ترجیح می دهم وارد آن مسایل نشوم بلکه در شرایط فعلی علاقه مند هستم فیلم به اکران عمومی درآید.
بازیگر فیلم «سوت پایان» درباره سکانس انتهایی فیلم خاطرنشان کرد: به طور قطع نمی توان سكانس پایانی را حدس زد به نوعی پایان فیلم به انتخاب تماشاگر باز می گردد. دوست نداشتم در ساخت این فیلم بیانیه صادر كنم بلكه فقط می خواستم به اندازه توان خود كار انسانی انجام دهم.
مستانه مهاجر تدوین گر فیلم در مورد شیوه تدوین این فیلم، بیان کرد: فیلم حالت مستند گونه داشت و تلاش کردم صحنه های اضافی را از فیلم کم کنم که این شیوه دكوپاژ مخصوص خود را دارد و من سعی كردم در راستای فکر کارگردان و فیلمبردار اثر همگام شوم تا مخاطب ارتباط بهتری را با فیلم برقرار کند.
تورج اصلانی نیز در مورد نحوه فیلمبرداری این فیلم، گفت: فیلم سینمایی «سوت پایان» واقع گرا است و به سمت مستندگونه بودن در حركت است همچنین در این راستا از فضای شهری برای پیشبرد اهدافش استفاده می کند. فیلم به صورت مستقیم به مسئله قصاص نمی پردازد چون دغدغه اصلی فیلم را شامل نمی شود بلكه اشتراك بین آدم ها و تلاش یك زن برای نجات یك مادر از اهمیت بیشتری برخوردار است در نتیجه احتیاج به نور خاصی نداریم و در كنار آن چهره بزك كرده نیز لازم نیست و فیلم به طور کلی به شیوه رئال گرفته شده است.به شخصه خوشحالم كه در این فیلم حضور داشتم و «سوت پایان» را فیلمی انسانی می دانم.
در ادامه این نشست هستی مهدوی فر نیز در مورد بازی در این فیلم عنوان کرد: اولین كار من سریال «جراحت» بود كاری در فرمت تلویزیون اما كار دوم خیلی سخت تر و متفاوت تر بود چرا كه بازی رئالی داشتم و میزان دیالوگ هایم كاملاً مشخص بود همین مسئله به دشواری های بازی افزوده بود كه خوشبختانه به کمک همه عوامل توانستم این نقش را بازی كنم.
در این مراسم اشكان خطیبی نیز از حضور در این فیلم ابراز خوشحالی كرد و گفت: سعی كردم در این فیلم شاخ و برگ های اضافی بازی ام را كم كنم و امیدوارم روزی برسد كه سینما بتواند از جامعه جلوتر حرکت کند.
شبکه خبری برنا (www.bornanews.ir)
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]