واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سردار باقرزاده :آماده مشاركت با ساير كشورها در ساخت يادمانهاي استكبار ستيزي هستيم
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس اعلام كرد كه اين بنياد آماده مشاركت با ساير كشور ها در ساخت سلسله يادمان هاي استكبار ستيزي در سراسر جهان است .
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجليل از برگزيدگان مسابقه بين المللي طراحي يادمان شهداي 12 تيرماه 67 (حمله موشكي ناو آمريكايي به هواپيماي مسافربري ايران) عصر امروز با حضور سردار باقرزاده و تعدادي از مسئولان استاني هرمزگان در مجموعه فرهنگي هنري اسوه برگزار شد.
سردار ميرفيصل باقرزاده رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس در اين مراسم ضمن قدرداني از شركت كنندگان در اين مسابقه پيشنهاد كرد اين طرح ها به عنوان مخزن جامعي از نوع نگاهي كه به اين واقعه شده است در بخش نمايشگاهي موزه دفاع مقدس استان هرمزگان گنجانده شود.
وي با اشاره به جان باختن تعدادي از اتباع كشورهاي خارجي در اين حادثه از حوزه تبليغات بنياد حفظ آثار خواست كه نمونه اي از اين طرح ها را براي سفراي اين كشورها ارسال كند تا ياد آنها نيز گرامي داشته شود.
سردار باقرزاده در ادامه افزود: پيشنهادي مي كنم كه به دليل تكرار حوادث تلخي كه جانهاي بسياري از انسانها را در دنيا از افغانستان تا فلسطين تا آن سوي عالم را گرفته و همچنان جان انسانها را تهديد مي كند بنياد حفظ آثار آمادگي دارد در ساخت سلسله يادمان هاي استكبار ستيزي با ديگر كشورها مشاركت كند.
وي با يادآوري حادثه قانا، زندان گوانتانامو، ابوقريب و ديگر حوادث مشابه در ساير نقاط دنيا آنها را نمونه اي زشت از حركت استكبار خواند و خواستار ايجاد يك تشكل فرامرزي در راستاي اين موضوع با عنوان معماران بدون مرز با هدف آگاهي بخشي به جامعه بشري شد.
پيش از سخنان سردار باقرزاده، مهندس شهاب الدين ارفعي سخنگوي هيات داوران اين مسابقه به ارائه گزارشي از روند داوري طرح هاي ارسالي پرداخت و گفت: بيش از 170 طرح به اين مسابقه ارسال شده كه هر كدام از اين طرح ها حاوي فكر و انديشه و واجد ارزشهايي هستند كه انتخاب طرح برگزيده را بسيار مشكل كرد.
وي با اشاره به نكات مختلف در نظر گرفته شده براي اجراي اين طرح از انتخاب زميني در محدوده فرودگاه و در ساحل بندر عباس براي اجراي طرح يادمان خبر داد و از تلاش مسئولان استاني و بنياد حفظ آثار نيز قدرداني كرد.
سخنگوي هيئت داوران به 5 طرح برگزيده اشاره كرد و در عين حال 10 طرح اول شايسته اجرا در سطح بين المللي دانست و استقبال دانشجويان و هنرمندان را از اين مسابقه قابل توجه خواند.
در ادامه اين مراسم حبيب احمد زاده نويسنده ادبيات دفاع مقدس نيز با بيان خاطراتي از دوران جنگ تحميلي بر ضرورت احياي حوادث كه بر مردم ايران در طول سالهاي انقلاب و جنگ گذشته تاكيد كرد: عمده ترين اشكال مجموعه هاي فرهنگي ايران را در آگاهي بخشي جهاني نسبت به ستم هايي كه بر مردم ايران گذشته است در روشهاي نادرست تبليغي دانست و گفت: ما روش اغنا را در مقابل افكار عمومي استفاده نمي كنيم و بيشتر از روش تقابل بهره مي گيريم.
به گزارش خبرنگار مهر، در اين مراسم ضمن اهدا لوح يادبود و گواهي شركت در اين مسابقه بين المللي به تمام شركت كنندگان از نفرات برگزيده نيز با اهدا لوح و جوايز نقدي تجليل شد.
بر اساس اين گزارش شهاب ميرزائيان با كسب رتبه اول موفق به دريافت تنديس ويژه مسابقه و معادل ريالي مبلغ 4 هزار يورو شد.
نادر اكبرزاده نيز حائز رتبه دوم و شايسته دريافت تنديس ويژه مسابقه و معادل ريالي 2 هزار يورو شد.
فرناز ربان ميري ، مصطفي فرزانگان و امير ايوب كاظمي به طور مشترك حائز رتبه سوم شدند كه به آنها نيز تنديس ويژه و معادل ريالي 1000 يورو اعطا شد.
محمد رضا تقي پور ، حسين خاوري، طاهره حسين نژاد و مهديه كاخكي به طور مشترك با كسب رتبه چهارم شايسته دريافت تنديس ويژه مسابقه و 5 سكه بهار آزادي شدند.
بابك رستميان نيز نفر پنجم اين مسابقه و شايسته دريافت تنديس ويژه و 3 سكه بهار آزادي اعلام .
به گزارش خبرگزاري مهر دوازدهم تيرماه سال 1367 برابر سوم ژوئيه 1988 ميلادي هواپيماي مسافربري ايرباس ايران كه از بندر عباس عازم دوبي بود بر فراز آبهاي خليج فارس و در نزديكي جزيره "هنگام" مورد هجوم ناو جنگي "وين سنس" كه به آبهاي خليج فارس تجاوز كرده بود قرار گرفت كه بر اثر اين حمله 290 مسافر و خدمه آن اعم از زن و مرد و كودك با وضع فجيعي به شهادت رسيدند.
پس از سقوط اين هواپيما مقامهاي آمريكايي براي توجيه اين جنايت خود دلايل ضد و نقيضي عنوان كردند و كوشيدند اين اقدام خصمانه را يك اشتباه قلمداد كنند اما با توجه به مجهز بودن كشتي جنگي به پيشرفته ترين سيستم هاي راداري و رايانه و همچنين مشخص بودن نوع هواپيماي در حال پرواز مسلم شد كه احتمال اشتباه وجود نداشته و اين اقدام كاملا خصمانه بوده است. با اين حال مقامهاي آمريكايي پس از چندي در توهين آشكار به ملت ايران مدال شجاعت بر گردن ناخداي اين ناو انداختند و بدين سان حمايت رسمي خود را از اين جنايت اعلام كردند.
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]