تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816658698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متخصص علوم دامي: *تصويب قانون نظام دامپروري ضروري است *پايداري صنعت دامپروري حمايت بخش دولتي را مي‌طلبد *نداشتن بازار مناسب از عمده‌ترين مشكلات اين بخش است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: متخصص علوم دامي: *تصويب قانون نظام دامپروري ضروري است *پايداري صنعت دامپروري حمايت بخش دولتي را مي‌طلبد *نداشتن بازار مناسب از عمده‌ترين مشكلات اين بخش است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كشاورزي و دامپروري

يك متخصص علوم دامي با تاكيد بر اينكه آينده پايدار صنعت دامپروري حمايت بخش دولتي را مي‌طلبد، اظهار كرد: باتوجه به اينكه توليد غذاي جامعه اهميت زيادي دارد و سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي ديگر سوددهي بيشتر دارد بايد سياست‌ها به‌گونه‌اي باشد كه انگيزه سرمايه‌گذاري و توليد پايدار در بخش كشاورزي و دامپروري ايجاد شود كه سيستم توليد خود به خود رونق و توسعه يابد.

سيدرضا ميرايي آشتياني ـ عضو هيات علمي دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نداشتن بازار مناسب را از عمده‌ترين مشكلات بخش دامپروري دانست و گفت: گران بودن نهاده‌هاي دامي در بازار و همچنين نامناسب‌ بودن بازار فروش براي توليدكنندگان و ناتواني در دخالت اين بازارها مشكل‌ساز شده است؛ نوسانات بالاي قيمت علوفه و نهاده‌هاي توليد و تحت كنترل بودن بازار فروش محصول باعث متضرر شدن توليدكنندگان شده است به‌طوري كه سوددهي واحدهاي توليدي تنها در برهه كوتاهي از زمان عايد بهره‌برداران مي‌شود.

وي افزود: واحدهاي زيادي از مرغداري‌ها به دليل بالا بودن قيمت مواد اوليه توليد و نهاده‌هاي توليد جوجه‌ريزي نمي‌كنند و خالي هستند چراكه قيمت تمام شده توليد از قيمت فروش آن بالاتر است.

اين متخصص علوم دامي ضعف ديگر صنعت دامپروري را عدم كاربرد نيروي متخصص در توليد عنوان و تصريح كرد: عليرغم مصرف هزينه‌هاي بالا براي تربيت و آموزش نيروهاي كارشناس در اين زمينه، هيچ قانوني براي به‌كارگيري و كاربرد دانش فني آنها در توليد وجود ندارد و بسياري از تصميم‌گيري‌ها و اقدامات در اين بخش كارشناسي شده نيست كه علمي نبودن توليد باعث افزايش قيمت تمام شده، پايين آمدن درآمد توليدكنندگان و پايين بودن بهره‌وري توليده شده است.

آشتياني با انتقاد از اينكه قانون نظام دامپروري بارها به مجلس رفته اما تصويب نشده است، گفت: تصويب اين قانون ضروريست؛ چراكه فقدان چنين قانوني باعث بروز بسياري از چالش‌هاي فعلي در صنعت شده و راهكار بسياري از مشكلات فعلي در آن ديده شده است. از جمله به‌كارگيري نيروهاي متخصص در واحدهاي توليدي كه باعث اشتغالزايي نيروهاي تحصيلكرده اين بخش، افزايش راندمان توليد و افزايش درآمد توليدكنندگان خواهد شد.

اين استاد دانشگاه تهران با تاكيد بر ضرورت توجه كارشناسي در بخش‌هاي مختلف كشاورزي از جمله دامپروري، تصريح كرد: جاي تاسف است كه ميليون‌ها ثروت كشور در قالب زمين، آب، دام، منابع طبيعي و ... مورد تخريب قرار مي‌گيرد اما برخورد كارشناسي در اين زمينه نمي‌شود.

وي اظهار كرد: لازم است بخش دولتي بازار را به‌گونه‌اي هدايت كند كه قيمت توليد محصولات بيش از قيمت فروش آن نباشد و توليد مقرون به صرفه شود با توجه به اينكه توليد غذاي جامعه اهميت زيادي دارد و سرمايه‌گذاري سرمايه‌داران در بخش‌هاي ديگر سود دهي بيشتر دارد بايد انگيزه سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي و دامپروري ايجاد شود.

آشتياني با تاكيد بر نقش به‌سزاي تصويب قانون نظام دامپروري، تصريح كرد: آموزش بهره‌برداران و كاربرد نيروهاي تخصصي در بدنه اجرايي ضروريست و حمايت بخش دولتي را مي‌طلبد.

انتهاي پيام
 دوشنبه 4 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن