واضح آرشیو وب فارسی:موج: اخبار بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر؛مدير اجرايي بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر از فرهاد آئيش قدرداني كرد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ نمايش كرگدن به كارگرداني فرهاد آئيش در پي برگزاري بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر تعطيل شد.
به گزارش خبرگزاري موج، به نقل از روابط عمومي جشنواره بابك رضايي در پي اين تعطيلي گفت: با توجه به ارتباطات ريشه اي همه هنرها با يكديگر، همكاري صميمانه هنرمندان و درك آگاهانه ايشان از شرايط فعاليتهاي هنري يكديگر به دور از آئين نامه ها و مقررات دست و پاگير به اعتلاي هر چه بيشتر فعاليت هاي هنري منجر مي شود.
بابك رضايي مدير عامل انجمن موسيقي ايران و مدير اجرايي بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر در پي پذيرش تعطيلي اجراي نمايش كرگدن به مناسبت برگزاري بخش رقابتي موسيقي ايراني در سالن اصلي تئاتر شهر از 19 تا 23 آذر ماه از فرهاد آئيش و همه اعضاي گروه تشكر و قدرداني كرد.
حضور پيشكسوتان گرمي بخش جشنواره بين المللي موسيقي فجر است
احمد رضا خواه نماينده گروه موسيقي سپهر ، برپايي جشنواره موسيقي فجر را با توجه به مقطعي بودن فعاليت هاي موسيقي در كشور، زمينه اي براي شناخت موسيقي ايراني و ايجاد رونق در اين عرصه عنوان كرد.
به گزارش خبرگزاري موج، به نقل از روابط عمومي جشنواره بين المللي موسيقي فجر، وي افزود: اين رويداد بستري فراهم مي كند كه هنرمندان بتوانند به ارايه آثار خود بپردازند.
نماينده گروه موسيقي سپهر با بيان اينكه جشنواره موسيقي فجر نيازمند برنامه ريزي هاي مدون براي برپايي هر چه بهتر است، ادامه داد: اگر چنين رويدادي با برنامه ريزي منسجم برگزار شود، هنرمندان با انگيزه بيشتري اقدام به عرضه آثار خود مي كنند و مخاطبان موسيقي نيز از تاثير مطلوب آن بي بهره نخواهند بود.
رضا خواه ، افزودن بخش رقابتي به جشنواره فجر را مثبت خواند و يادآورشد: اين اقدام دست اندركاران جشنواره از نگاه فعالان مثبت و سازنده و زمينه اي براي ارتقاي اجراهاي ارايه شده در فجر تلقي مي شود.
وي با تاكيد براين نكته كه حضور جوانان در جشنواره موسيقي فجر از اهميت قابل توجهي برخوردار است، گفت : جوانان با توجه به محدوديت هايي كه در مسير اجراي كنسرت و برنامه هاي خود از جمله گرفتن مجوز،جذب مخاطب دارند با انگيزه بيشتري در جشنواره حضور پيدا مي كنند .
نماينده گروه موسيقي سپهر، انگيزه بخشي و كشف استعدادهاي جديد در عرصه موسيقي كشور را از دستاوردهاي جشنواره موسيقي فجر عنوان كرد و گفت: بايد سرمايه گذاري اساسي در اين زمينه صورت گيرد.
رضا خواه همچنين از حضور بزرگان موسيقي در جشنواره فجر عاملي براي ارتقاي كيفي آثار نام برد و افزود: حضور پيشكسوتان موسيقي ، گرمي و انگيزه خاصي به اين رويداد ملي مي بخشد.
همدلي و اعتماد در گروه هاي موسيقي سنتي شهرستاني زياد است
داور بخش سنتي بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر ، حضور گروه هاي سنتي جوان و همدل شهرستاني در بخش رقابتي جشنواره امسال را قابل ملاحظه دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، به نقل از روابط عمومي جشنواره هوشنگ ظريف گفت: گروه داوران بر اساس معيارهايي چون نحوه حضور در صحنه كوك بودن سازها و باهم نواختن همچنين اجراي خواننده و هماهنگي او با سازها به گروه هاي متقاضي امتياز داد.
ظريف در ادامه افزود: گروه هاي شهرستاني بايد تشويق شوند در ميان آنها استعدادهاي بسيار خوبي به چشم مي خورد و من معتقدم برخي از آنها واقعا قابل تقدير هستند.
وي اظهار داشت: بارها در ميان گروه هاي شهرستاني حتي شهرهاي كوچك چنان همدلي و اعتمادي موج مي زند كه همين امر باعث موفقيت آنها در اجرا مي شود ما بر آن شديم تا با نگاه دقيق تر به گروه هاي شهرستاني كه هم سازشان و هم دلشان با هم كوك بود نگاه كنيم و فرصتي را براي آنها فراهم كنيم و اميدواريم شاهد شكوفايي گروه هاي خوب اما گمنان حاضر در بخش رقابتي باشيم.
ظريف همدلي و اعتماد را لازمه اصلي ورود به شاخه موسيقي سنتي دانست و گفت : گروه هايي كه در شاخه سنتي گرد هم مي آيند بدون اعتماد به يكديگر و همدلي امكان موفقيت ندارند، موسيقي سنتي نيازمند افتادگي و اعتماد است هيچ كس در گروه نبايد خود را از ديگري برتر بداند و من شاهد اين منش در جوانها و همچنين گروه هاي شهرستاني و به نتايج بخش رقابتي جشنواره فجر اميدوارم .
گروه هاي شركت كننده در بخش جنبي جشنواره موسيقي فجر اعلام شد
ستاد برگزاري بيست و چهارمين جشنواره بين المللي موسيقي فجر ، اسامي 25 گروه شركت كننده در بخش جنبي اين جشنواره را اعلام كرد .
به گزارش خبرگزاري موج، به نقل از روابط عمومي جشنواره ، اركستر مجلسي بانوان فارس، گروههاي ژيوار، روح انگيز و پريشاد در اين بخش اجرا خواهند داشت.
اركستر سمفونيك تهران با آثاري از دكتر رياحي و يك اثر به عنوان برگزيده بخش آهنگسازي جشنواره براي مشتاقان اين بخش ارايه مي شود.
اركستر ملي نيز طي شبهاي جشنواره آثار اجرا شده ملي 10 سال گذشته را با حضور اساتيدي چون سالار عقيلي و رشيد وطن دوست مرور مي كند.
از ديگر برنامه هاي بخش جنبي بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر اجراي گروه كر دفتر موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است.
گروه كر مدينا ، گروه كر فرهنگسراي بهمن ، گروه همساز و پيانو و آواز سالار عقيلي و حرير شريعت زاده نيز در بخش جنبي جشنواره اجراي برنامه خواهد داشت.
از ديگر گروههاي شركت كننده در اين بخش مي توان به گروه شرق و مهتاب رو و همچنين گروه اركستر موسيقي نو به رهبري عليرضا مشايخي نام برد.
در بخش جنبي جشنواره امسال ، 3 اثر برگزيده جشنواره زاگرس نشينان به نام هاي كارينا ، مندير و سرور اجراي برنامه خواهند داشت.
در حوزه موسيقي مقامي هم گروههاي از آذربايجان، بوشهر، گلستان و كرمانشاه حضور دارند.
عاشيق اي مران از آذربايجان ، مرواريد ليان از بوشهر ، دكتر مجيد تكه با گروه دولت محمد آزادي از استان گلستان و تنبور نوازان بيستون از كرمانشاه در بخش جنبي اجرا خواهند داشت.
دو گروه حوزه موسيقي كودك نيز به بخش جنبي جشنواره سال جاري رونق مي بخشند.
گروه قصه هاي حركتي آشيانه كودك و نوجوان به سرپرستي فريبرز رستمي و كودكان ايران زمين به سرپرستي سودابه سالم به اجراي برنامه مي پردازند .
برنامه جنبي ديگر به تك نوازي اساتيد اختصاص يافته كه در اين برنامه سه نفر از اساتيد موسيقي ايران به اجراي تك نوازي خواهند پرداخت .
اجراي ساز قانون ارمني توسط نوازنده ايراني
صدا سادات سيدين سديفي نوازنده قانون ارمني گفت: براي نخستين بار قطعاتي از ساز قانون ارمني را در فرهنگسراي نياوران اجرا مي كنم.
به گزارش خبرگزاري موج، به نقل از روابط عمومي بيست و چهارمين جشنواره موسيقي فجر سيدين، با اشاره به اينكه 10 سال از ميدان رقابتي جشنواره موسيقي دور بوده است، افزود: خوشحالم تا دوباره فرصتي ايجاد شد تا بتوانم تلاش هاي شبانه روزي خود را به رقابت و قضاوت بگذارم.
وي اظهار داشت: با اينكه سال ها در جشنواره موسيقي شركت نكردم اما از جزئيات و نحوه برگزاري آن در سال هاي گذشته مطلع هستم و مطمئنم سطح جشنواره امسال بالاتر و بهتر از سال هاي پيش خواهد بود.
سديفي حضور جوانان را يك فرصت مناسب براي نشان دادن تواناي هاي آنان دانست و گفت: بي شك با اين رويكرد شاهد رشد و شكوفايي موسيقي به خصوص موسيقي كلاسيك در كشور خواهيم بود.
وي در گفت و گو با خبرنگار ما بيان داشت: اجراي قطعات قانون ارمني با همراهي پيانو 21 آذر ماه اجرا مي شود.
جشنواره بيست و چهارم موسيقي فجر در فاصله اعياد غدير و قربان از 19آذر تا 26 آذر ماه برگزار خواهد شد.
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]