تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803927165




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عضو ارشد كارگزاران درگفتگوي تفصيلي با ايرنا مطرح كرد: انتقاد از خاتمي ومشاركت/نه به قاليباف/اختلاف نظر در كارگزاران


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: عضو ارشد كارگزاران درگفتگوي تفصيلي با ايرنا مطرح كرد: انتقاد از خاتمي ومشاركت/نه به قاليباف/اختلاف نظر در كارگزاران
سياسي. طاهرنژاد . احزاب. انتخابات
عضو ارشد حزب كارگزاران سازندگي با انتقاد از پيش شرطهاي خاتمي براي نامزدي در انتخابات رياست جمهوري تاكيد كرد: كسي كه مي‌خواهد خادم ملت باشد، نبايد شرط بگذارد.

يدالله طاهر نژاد همچنين از رويكردهاي تخريبي حزب مشاركت انتقاد كرد و گفت: مشاركت فكر مي‌كرد بر عرش سوار شده است!.

طاهرنژاد در گفت و گوي خود با ايرنا، اختلاف نظر در كارگزاران را تاييد كرد و همچنين گفت كه روحاني كانديداي اين حزب نيست.

اين عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي همچنين احتمال حمايت اين حزب از كانديداتوري محمد باقر قاليباف را رد كرد و گفت: مشي ما با او سازگار نيست.

******* يدالله طاهر نژاد عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي ايران است. وي سابقه كار در بنيادمستضعفان، شركت ملي نفت ايران و وزارت صنايع را در كارنامه مديريتي خود دارد. وي در دوره پنجم مجلس شوراي اسلامي نماينده مردم نوشهر و چالوس بود كه در دور بعد رد صلاحيت شد.

طاهر نژاد ‪ ۵۱‬ساله هم اكنون علاوه بر عضويت در شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي ، قائم مقام كميته تشكيلات حزب و عضو شوراي مركزي خانه احزاب ايران است.

دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و مواضع حزب كارگزاران سازندگي و مسائل حزبي آن از جمله محورهاي گفت و گوي چهارساعته ايرنا با يدالله طاهر نژاد بود.

** كارگزاران دو گرايش چپ و اعتدال دارد
سبقه طاهرنژاد در حزب كارگزاران سازندگي موجب شد تا محور نخست را درباره همين حزب مطرح كنيم:
برخي كارگزاران را به دو طيف اصفهاني - كرماني تقسيم مي‌كنند. شما به كدام طيف تعلق داريد؟
طاهرنژاد با بيان اينكه اين طيف بندي‌ها جنبه جغرافيايي ندارد، اظهار داشت: اين طيف‌ها بيشتر ساخته محفل دوستان خارج از كارگزاران است كه عنايت زيادي به كارگزاران ندارند! وگرنه آن تقسيم بندي را مي‌توان به اين صورت و واقعي تر مطرح كرد و آن، گرايش چپ و اعتدال است. طيفي كه گرايش چپ بيشتري دارد -البته چپ سابق- و مشي اعتدال و ميانه روي، كه الان مرز اين دو كمرنگ تر شده است.

عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي درباره تركيب اعضاي دو طيف چپ و اعتدال گفت: مي‌توان آقاي عطريانفر را نوك گرايش چپ فرض كرد و آقاي محمد هاشمي را نوك جبهه اعتدال.

با گذشت زمان نگاه‌ها بسيار به هم نزديكتر شده و امروز شايد به جرات بتوان گفت يكي از منسجم‌ترين و همگن‌ترين كادرهاي رهبري در حزب كارگزاران وجود دارد.

يعني ديگر در كارگزاران اختلاف نيست؟
طاهر نژاد در پاسخ به اين سوال گفت: بسيار اندك؟ كه البته تا حدودي طبيعي است. حضرت امام فرموده‌اند اگر ‪ ۱۲۴‬هزار پيامبر با هم مبعوث مي‌شدند، دعوا نداشتند. از بين انسان‌ها كه تا به حال كسي چنين ادعايي نكرده است.

دو نفر هم در يك خانه باشند اختلاف نظر دارند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه شما عضو اعتداليون بوديد يا طيف چپ؟، تصريح كرد: من از ابتدا گرايش چپ داشتم؟ البته چپ زمان امام.

پس شما در آن قله با آقاي عطريانفر بوديد؟ طاهر نژاد: نه. واقعيت اين است كه آن زمان اصلا عطريانفر در تشكيلات ما و در دانشگاه نبود.

طاهر نژاد درباره موضع خود در روزهاي آغازين تشكيل حزب كارگزاران و ايجاد دو طيف اصلي چپ و اعتداليون هم گفت: در آن زمان من هميشه سعي مي‌كردم ميانه را داشته باشم تا اين شكاف زياد نشود. من هميشه در مدرسه نيز ميانداري مي‌كردم. اصولا خيلي طرفدار دعوا نيستم. به همين دليل در حوزه خودم در سن كم براي مجلس انتخاب شدم. حتي در مجلس فكر مي‌كردند من جوان ترين نماينده هستم كه بعدا متوجه شدند آقاي غلام حيدرباي سلامي از من جوان تر بود.

از او خواستيم تقسيم بندي چپ و راست را شفاف تر كند. طاهرنژاد پاسخ داد:
من بنا ندارم اسم ببرم. من راس‌ها را گفتم. شما هم دامنه را بچينيد و ادامه داد: الان اين مرزبندي‌ها به هم خورده و واقعا حزب كارگزاران يك حزب معتدل است.

** چپ اصلاح طلب شده!
طاهر نژاد در خصوص تقسيم بندي چپ و راست توضيح داد: البته الان ديگر چپ، چپ قديم نيست؟ كما اينكه راست هم راست قديم نيست. راست هم از مواضع خود عدول كرده است. فلسفه تفكر اقتصادي راست، رهاسازي بود. رهاسازي قيمت، رهاسازي اقتصاد از دست دولت و سپردن كار به دست مردم. الان اينها شش چنگولي اقتصاد را چسبيده‌اند و اقتصاد دولتي را تقويت مي‌كنند. چپ هم كه اصلاح طلب شده شعار مي‌دهد كه اقتصاد بايد آزاد باشد، بايد اصل ‪ ۴۴‬قانون اساسي مد نظر قرار گيرد. واقعيت اين است كه از لحاظ اقتصادي تفكرها جابجا شده است.

** توصيه هاشمي
طاهر نژاد اعلام كرد: حزب كارگزاران برنامه دارد طيف‌هايي از احزاب كه گرايش اعتدالي دارند حول يك مركزيت اجماع كنند و يك حزب معتدل قدرتمند تشكيل شود.

وي درباره اقداماتي كه در اين زمينه صورت گرفته و رايزني‌هايي كه با گروه هايي چون حزب اعتدال و توسعه انجام شده است، اضافه كرد: اين كار بعد از انتخابات رياست جمهوري نهم با توصيه آقاي هاشمي به طور جدي دنبال شد.

آقاي هاشمي تاكيد كرده كه با حزب نوبخت جلسه بگذاريد؟
طاهر نژاد در پاسخ به اين سوال گفت: نه. آقاي هاشمي گفت بهتر است احزاب و گروه‌هايي كه مشي اعتدالگرايانه دارند، متمركز شوند و يك حزب را بسازند.

يك حزب قدرتمند با مشي اعتدالي. بر اين اساس ما با انجمن توليدگرايان، انجمن متخصصين ايران، حزب اسلامي كار و حزب اعتدال و توسعه مذاكراتي داشتيم تا در صورت امكان به عنوان يك حزب اعتدالگرا متمركز شويم و فعاليت كنيم.

** سه يا چهار حزب قدرتمند
اين عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي درباره ضرورت شكل‌گيري چند حزب قدرتمند، اظهار داشت: چه بخواهيم و چه نخواهيم در آينده چنين اتفاقي خواهد افتاد. در دنياي امروز به هيچ وجه نمي‌توانيد اين امر را جا بيندازيد كه ‪ ۲۰۰‬حزب در كشور باشند و پارلمان حزبي نداشته باشند. ما بايد به سمت سه يا چهار حزب قدرتمند برويم.

عضو شوراي مركزي خانه احزاب ايران تاكيد كرد: اين برنامه به اين انتخابات وصال نمي‌دهد ولي براي انتخابات بعدي قطعا. ما در خانه احزاب نيز تلاش مي كنيم اين گرايش‌ها شناسايي شوند و همگرايي بين آنان رخ دهد و نگاه آنان به هم نزديك شود. كشور را بدون حزب نمي‌توان تصور كرد. كشوري كه به موجب قانون اساسي با راي مردم اداره مي‌شود، مستلزم داشتن احزاب قوي است.

**كانديداي حزبي منتفي است
وي در خصوص امكان ايجاد ائتلاف اعتداليون بر سر يك كانديدا، گفت: اين گرايش در جبهه اصلاح طلبان، به شدت وجود دارد. من به طور قاطع مي‌گويم بيش از ‪ ۹۰‬درصد احزاب اصلاح طلب، قائل به ائتلاف و حضور در انتخابات با كانديداي واحد هستند.

طاهرنژاد افزود: ما در اين انتخابات قطعا به دنبال كانديدايي خواهيم رفت كه برآمده از ائتلاف اصلاح طلبان باشد. كانديداي حزبي منتفي است و اين موضع را حزب اعلام كرده است و ديگر اين موضع تغييري نمي‌كند.

**محمد هاشمي نظر شخصي خود را گفته است
حسين مرعشي در مصاحبه‌اي پيشنهاد بررسي كانديداي اصولگراي معتدلي مانند حسن روحاني داده بود كه اخيرا نيز محمد هاشمي اظهاراتي با اين رويكرد داشت.

طاهرنژاد در اين خصوص گفت: من هم ممكن است امروز حرفي را به شما بزنم كه لزوما موضع حزب نباشد.

اين عضو شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي با بيان اينكه اگر اصلاح طلبان به ائتلاف نرسند شرايط قابل بررسي است، اضافه كرد: محمد هاشمي تحليل خود را از شرايط ارائه داده است. اينكه در آينده ممكن است حزب به اين سمت برود، يك نظر است و متفاوت است با اينكه اين نظر به شوراي مركزي بيايد و تصويب شود.

مصوبه حزب كه به عنوان موضع رسمي از سوي سخنگو اعلام شده، اين است كه در اين انتخابات از كانديداي واحد اصلاح طلبان حمايت مي‌كنيم.

وي در پاسخ به اين پرسش كه اگر ائتلاف به آقاي كروبي برسند، كارگزاران از او حمايت مي‌كند؟، گفت: قطعا بايد همين گونه باشد. تاكنون كه موضع حزب ما همين است.

** آيا كارگزاران از كروبي حمايت مي‌كند؟
البته طاهرنژاد تاكيد كرد: اگر اصلاح طلبان به ائتلاف رسيدند كارگزاران از كانديداي گروه ائتلافي حمايت مي‌كند. اگر اينان به ائتلاف نرسند، موضوع را در شوراي مركزي بررسي مي‌كنيم.

اگر اكثر اصلاح طلبان بگويند كروبي، اما تعدادي ديگر قبول نكنند چه مي كنيد؟
طاهر نژاد در پاسخ به اين سوال گفت: ائتلاف صددرصدي كه هيچ گاه محقق نمي شود. ائتلاف حداكثري مدنظر است.

حزب كارگزاران سازندگي مانند هر حزب ديگري از ابتدا با برنامه‌ها و اهداف مشخصي تشكيل شده،اين پرسش مطرح است كه چگونه مي‌تواند از مهدي كروبي- اگر نامزد واحد اصلاح طلبان شود- حمايت كند؟

طاهرنژاد به اين پرسش اينگونه پاسخ داد: در حوزه سياست همه چيز تغيير مي
 يکشنبه 3 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن