محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830873155
وزارت اطلاعات: مسئولان مراقب جاسوسي اينترنتي باشند
واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: وزارت اطلاعات: مسئولان مراقب جاسوسي اينترنتي باشند
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات با اعلام اعدام كاركشته ترين جاسوس عامل موساد در ايران تاكيد كرد: نبرد اطلاعاتي با سيستم هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي وارد فاز شديدتري شده است.
به گزارش خبرنگار كيهان اين مقام ضدجاسوسي وزارت اطلاعات كشورمان ديروز در يك نشست خبري با خبرنگاران از اعدام علي اشتري محكوم به جاسوسي براي سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي در صبح دوشنبه گذشته مورخه 27 آبان ماه خبر داد و با رمزگشايي از دو بسته خبري ديگر، يكي جريان مربوط به «ران آراد» خلبان مفقود شده رژيم صهيونيستي در لبنان و جهت يافتن سمت و سو دادن آن به سوي ايران و ديگري بازداشت يك گروه چهار نفره تروريستي در كردستان عراق كه هر دو منشاء صهيونيستي دارند تصريح كرد: جنگ اطلاعاتي كشورمان با شبكه هاي جاسوسي رژيم صهيونيستي بويژه «موساد» شدت يافته است.
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات با اشاره به جاسوسي سه ساله «اشتري» براي رژيم صهيونيستي و چند سازمان جاسوسي ديگر گفت: اشتري در سال 85 توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) دستگير شد.
وي افزود: اشتري در 20 ماهي از زمان دستگيري اش تاكنون به تمام عمليات هاي پنهاني كه براي موساد جاسوسي كرده بود اعتراف و راه هاي نفوذ موساد و نيازهاي اطلاعاتي اين شبكه عظيم جاسوسي از ايران را يك به يك تشريح كرده است.
اشتري در بسياري از مراكز حساس كشور نفوذ داشت
وي درباره برخي محورهاي مهم اتهامي و عملياتي اين جاسوس رژيم صهيونيستي گفت: اشتري در بدو امر مجموعه اخبار و اطلاعات موردنياز سرويس جاسوسي موساد را از داخل كشور جمع آوري و سپس آن را از طرق فني و يا حتي حضوري به رابطين خود در فلسطين اشغالي منتقل مي كرد.
اشتري قادر بود نه تنها به مراكز مهم و حساس كشور نفوذ كرده و نيازهاي بعدي سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي را اجرا و در جهت عملياتي كردن منويات آن ها قدم بردارد بلكه توانسته بود با استفاده از امكانات و اختياراتي كه برخي مراكز داخلي كه به رسم اعتماد و با اهداف مشاوره هاي فني يا اجرايي در اختيارش قرار داده مي شد به نفع اسرائيلي ها بهره برداري كند.
وي به حدي در اين موضع پيشرفت كرده بود كه حتي در برخي موارد به موساد پيشنهاداتي را هم ارائه كرده و در تلاش براي حل مشكلات رژيم صهيونيستي در مواجهه با ايران برآمده است.
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات جرم ديگر اشتري را طعمه گذاري و شناسايي افراد موردنظر موساد و هموار كردن زمينه وصل اين افراد با اين سرويس جاسوسي دانست و افزود: پس از پايان يافتن تلاش اشتري در اين مرحله، رابط هاي اطلاعاتي موساد در زمان مقتضي با افراد ياد شده ارتباط برقرار مي كردند و در جهت اهداف خود از آن ها بهره مي بردند.
وي فروش وسايل و امكانات نامناسب و معيوب با هدايت سرويس جاسوسي اسرائيل را ديگر جرم اين جاسوس رژيم صهيونيستي دانست و گفت: اين اقدامات اشتري كه با هدايت سرويس اطلاعاتي اسرائيل و در خصوص برخي مراكز تحقيقاتي و دفاعي كشورمان صورت مي گرفته در كنار ارائه و تزريق تجهيزات آلوده به مراكز و سازمان هاي فني و صنعتي كشور از ديگر موارد اعترافات او بوده است.
اين مقام امنيتي كشورمان در ادامه اظهار داشت: برنامه ريزي در جهت مشاوره هاي پليد و خائنانه به برخي مراكز امنيتي و دفاعي كشور و تلاش در جهت انتقال نكات مورد نظر سرويس جاسوسي رژيم صهيونيستي به اين مراكز ديگر جرم علي اشتري بوده است.
مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات افزود: نهايتاً تلاش اين فرد جهت بهره برداري از مجموعه اطلاعاتي خود اعم از اطلاعات، اخبار و نفوذ در مراكز مختلف براي برقراري تماس باچندين سفارتخانه خارجي در كشورمان و تلاش در جهت گسترش دامنه فعاليت هاي جاسوسي با سرويس هاي اطلاعاتي ديگر را مي توان جزء ديگر جرايم او محسوب كرد.
فساد اخلاقي آغازگر
ورود اشتري به موساد
اين مقام وزارت اطلاعات با اشاره به فساد اخلاقي اين جاسوس صهيونيستي ادامه داد: متاسفانه اين فرد داراي فساد اخلاقي و مالي گسترده اي نيز بوده كه البته در اين پرونده براي ما به عنوان يك اصل مطرح نبوده اما نكته قابل توجه آن ورود او به اين ورطه از اين مبدأ بوده است.
مدير كل ضد جاسوسي وزارت اطلاعات در همين رابطه تأكيد كرد: موساد در ادامه اين روند نيز ضمن اينكه از آلودگي اخلاقي اشتري بهره برداري مي كرده است حتي در مواردي نيز زمينه آلودگي براي وي را بيشتر فراهم مي كردند به نحوي كه خودشان هم بااو به اين عرصه وارد مي شوند تا در كار جاسوسي از انگيزه بيشتري برخوردار شوند.
اين ماجرا زبوني موساد را
ثابت كرد
وي با اشاره به اهميت اعترافات اشتري در طول 20 ماه گذشته گفت: اين اعترافات نشان داد كه اين سازمان جاسوسي و عوامل اطلاعاتي آن چه نيازمندي هايي در كشور ما دارند و ديگر اينكه مشخص شد كه اينگونه عوامل اطلاعاتي تا چه حد زبون هستند و در اين عرصه تن به چه كارهايي مي دهند.
اين مقام وزارت اطلاعات ابعاد مختلف پرونده علي اشتري را براي عبرت گرفتن افرادي كه درموارد مشابه فريب سرويس هاي اطلاعاتي دشمن را مي خورند مناسب دانست و ادامه داد: شايد ابعاد مختلف اين پرونده براي افرادي كه در دام هاي مشابه گرفتار مي شوند مناسب باشد در واقع اين پرونده زنگ خطري براي مديران و برخي افرادي است كه با اين قبيل آلودگي ها مواجه مي شوند.
وي يادآور شد: طبيعي است كه وزارت اطلاعات همواره در پي حفاظت از اركان نظام و اقدامات مديران كشور بوده و ما در اين چارچوب وظيفه داريم شر دشمنان را به خودشان بازگردانيم و لذا لازم است كه مديران، مسئولان و شايد تمام آحاد ملت آگاه تر و هوشيارتر از گذشته نسبت به ترفندهاي دشمن دقت داشته باشند. اين مقام اطلاعاتي تأكيد كرد در چنين مواقعي ستادهاي خبري و تلفن 113 مي توانند بهترين مرجع براي برخورد با اينگونه پرونده هاي ضد امنيت ملي باشد.
پيام اعدام جاسوس موساد
اين مقام وزارت اطلاعات با يادآوري اين نكته كه طبعاً هر جاسوسي نبايد اعدام شود، گفت: در موضوع پرونده مربوط به علي اشتري از ابتدا تا انتها نوعي مديريت اطلاعاتي صورت گرفته و به نوعي اين روش واجد پيام هاي متعددي است.
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات تصريح كرد: شايد همين مسئله نشان دهنده دعواي جديدي در نزاع اطلاعاتي دامنه دار ما و سرويس اطلاعاتي اسرائيل و شديدتر شدن آن باشد؛ شما شاهديد در حاليكه هر از چندگاهي از سوي سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي پرونده هايي صرفاً سياسي عليه كشورمان مطرح مي شود وزارت اطلاعات با ارائه مستندات قوي و صحيح به برخورد با سوژه هاي اطلاعاتي آنها مي پردازد.
هشدار جدي به كاربران
شبكه جهاني اينترنت
اين مقام عالي وزارت اطلاعات در اين ارتباط به همه كاربران شبكه جهاني اينترنت بويژه مديران و مسئولان درباره نحو استفاده از چنين شبكه هايي هشدار جدي داد و گفت: در موضوع اينترنت خطري جدي در تمام جهان وجود دارد و تعرض هاي اطلاعاتي بسياري در اين زمينه است كه البته ما نيز اقداماتي را در اين خصوص انجام مي دهيم.
وي در اين رابطه به كاربران شبكه جهاني اينترنت توصيه جدي كرد كه دقت هاي فردي و افزايش فيلترهاي شخصي در اين زمينه امري ضروري است كه بايد مورد توجه تمامي هموطنان عزيز قرار داشته باشد.
خبرنگاري از اين مقام اطلاعاتي پرسيد كه آيا وزارت اطلاعات با توجه به جريان پرونده «علي اشتري» خواستار حضور در تمامي خريد و فروش هاي خارجي كشور بويژه در حوزه مخابراتي است كه وي در پاسخ گفت: ما قانوني مبني بر اين موضوع نداريم اما فكر مي كنيم كه دستگاه هاي مختلف ما و حتي مراكز تحقيقاتي كشور به اين حد از بلوغ رسيده اند كه در اين قبيل موارد اقدامات خود را با مشاوره وزارت اطلاعات انجام دهند.
وي از همكاري مناسب مراكز دانشگاهي و تحقيقاتي كشور با وزارت اطلاعات در اينگونه موارد تقدير و تشكر كرد.
كشف يك گروه تروريستي
در كردستان عراق
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات در بخش ديگري از كنفرانس خبري به كشف و بازداشت يك گروه چهار نفره تروريست در كردستان عراق اشاره كرد و گفت: اين گروه قرار بود چندتن را در كشورمان ترور و به شهادت برسانند كه قبل از هرگونه تحركي توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) شناسايي و در مبدا دستگير شدند.
اين گروه كه از روش ها و شگردهاي جاسوسان رژيم صهيونيستي برخوردار بود وقتي مجهز به سلاح هاي ساخت اسرائيل بودند اما حسب تسلط كامل وزارت اطلاعات بر مرزها و عمليات هاي ما در نقاط مرزي گرفتار شدند.
اين مقام وزارت اطلاعات از اعلام جزئيات اين موضوع با توجه به وجود برخي گمانه زني ها در منطقه عملياتي اين گروه تروريستي و احتمال وجود گروه هاي مشابه خودداري و اطلاع رساني بيشتر در اين خصوص را به آينده موكول كرد.
مديركل جاسوسي وزارت اطلاعات درخصوص افرادي كه براي ترور در دستور كار تروريستي مذكور قرار داشته اند يادآور شد كه اين افراد از مسئولان كشور نبوده اند اما از آنجا كه مورد توجه دستگاه اطلاعاتي رژيم صهيونيستي قرار داشته اند براي دستگاه امنيتي كشورمان نيز مهم هستند.
وي همچنين با تقدير از همكاري صميمانه قوه قضائيه در به نتيجه رسيدن سه مورد مذكور، گفت: بايد از همكاري همه جانبه قوه محترم قضائيه در اين سه مورد تشكر كنيم كه شرايط خوبي را براي مديران و كارشناسان گمنام اين مجموعه فراهم آوردند تا دوستان ما بتوانند طبق قانون در اين موارد عمل كرده و انشاءالله در تمام اركان كشور با امنيت پايدار مواجه باشيم.
دام هاي اطلاعاتي موساد
براي شهروندان ايراني
به گزارش خبرنگار ما، مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات كشور در ادامه به دام هاي دستگاه اطلاعاتي رژيم صهيونيستي در قالب ماجراي «ران آراد» خلبان مفقود شده اسرائيلي اشاره كرد و افزود: اين خلبان براساس ادعاي اسرائيلي ها در سال 1986 و در زمان تجاوز رژيم صهيونيستي به خاك لبنان سقوط كرده است كه بعدها اعلام كردند، به دست برخي گروه هاي لبناني و فلسطيني دستگير شده است اما چهار سال است كه سرويس اطلاعاتي موساد فاز جديدي از عمليات خود در اين خصوص را آغاز كرد و عوامل اطلاعاتي خود را در اين مورد فعال كرد.
وي در ادامه تاكيد كرد: به هر صورت رژيم صهيونيستي با استفاده از شبكه خبري وابسته به غرب، گروهك منافقين و گروه هايي همچون سلطنت طلبان هياهوي تبليغاتي خاصي را در اين خصوص به راه انداخته و با تعيين جايزه 10 ميليون دلاري، راه اندازي يك سايت اينترنتي، اختصاص يك شماره تلفن، شماره نمابر و ايجاد بنيادي موسوم به آزادي در لندن تلاش كردند وضعيت اين خلبان اسرائيلي را به نقطه مشخصي برسانند كه البته مسائل عاطفي و موارد حقوق بشري نيز در مجموع اين عوامل بي تاثير نبوده است.
به گزارش كيهان اين مقام امنيتي كشورمان تاكيد كرد: در چنين فضايي برخي افراد در داخل كشور نيز با چند دليل كه مهمترين آنها فرصت طلبي و اخاذي بوده با مجموعه مذكور تماس گرفته و با هواي دريافت جايزه خود را به جريان اطلاعاتي ايجاد شده توسط رژيم صهيونيستي سپرده اند. به طوري كه در حال حاضر به يك مهره تبديل شده اند تا به نوعي اطلاعاتي را در اختيار آنان قرار دهند.
وي افزود: در ميان آن ها افرادي هم بوده اند كه موفق شده اند با اهداف سودجويي خود را به اين شبكه نزديك كرده و در مواردي نيز كلاه هاي بزرگي را سر سرويس جاسوسي اسرائيل بگذارند كه البته برخي از اين موارد از نظر ما قابل تحسين و در مواردي قابل تقدير بوده كه با روش خودمان تقدير موردنظر را از افراد مذكور انجام داده ايم چرا كه اين افراد توانسته اند پوچي و زبوني اين شبكه جاسوسي (موساد) را به رخشان بكشند.
اين مقام وزارت اطلاعات در عين حال با اشاره به اهداف پنهان اين جريان، ادامه داد: آنچه بايد در اين خصوص مورد توجه قرار گيرد اين كه يك حيله اطلاعاتي در اين مسئله خوابيده و برخي افراد با اهداف خودشيريني يا مواردي كه ذكر شد اطلاعاتي را در اختيار سرويس اطلاعاتي موساد قرار داده اند كه اين اقدامات نه به صلاح بوده و نه مجاز است.
مديركل ضدجاسوسي وزارت اطلاعات تاكيد كرد، وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران با عنايت به اصل پرونده ران آراد كه موضوعي پوششي است به مردم عزيز هشدار مي دهد كه برخي از اين ارتباطات شايسته و به صلاح هيچ يك از هموطنان ما نيست، البته ما نيز در مواردي برخوردهاي قضايي را در دستور كار قرار مي دهيم اما فكر نمي كنيم مردم ما شايسته اذيت شدن در پس اين قبيل سوءاستفاده ها و مسائل باشند.
آخرين اعترافات اشتري
و عذرخواهي از ملت
در آغاز اين نشست مطبوعاتي فيلمي به مدت 15 دقيقه از آخرين اعترافات «علي اشتري» كه ساعاتي پيش از اعدامش به درخواست خود او تهيه شده بود
براي خبرنگاران حاضر در جلسه به نمايش درآمد.
وي به مراحل و نحوه همكاري خود با سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي اشاره كرد و طي آن با تاكيد بر اين كه ناخواسته به دام سرويس اطلاعاتي رژيم صهيونيستي افتاده، از مديران و شركت هاي داخلي كه نسبت به عقد قرارداد در خريد قطعات فني و مخابراتي با شركت هاي خارجي اقدام مي كنند، توصيه كرد در فعاليت هاي خود دقت لازم را از هر جهت به كار گيرند و حتماً در اين همكاري ها از همفكري كارشناسان خبره وزارت اطلاعات استفاده كنند تا به سرنوشت وي گرفتار نشوند.
اشتري در اين گفت وگوي تصويري استفاده از نرم افزارهاي كپي شده از ويندوزهايي از قبيل 98، XP و vista از بازارسياه كه در بسياري از داوير دولتي كاربرد دارند را يكي از منافذ نفوذ آسان ««موساد» به اسرار و اطلاعات كشور دانست و افزود: رژيم صهيونيستي با استفاده از اين نرم افزارها هم مي تواند اطلاعات موجود در دواير دولتي را هك كند و هم اينكه آن ها را براي بهره برداري در اختيار خود گيرد.
وي از كليه مديران چه دولتي و چه خصوصي كه براي شركت در مناقصه هاي خارجي و يا هرگونه خريد در كشورهاي خارجي تردد دارند خواست كه پيش از هر اقدامي حتماً طرف هاي خارجي خود را شناسايي كرده و ضمن اينكه به تنهايي به اين گونه سفرها نروند وزارت اطلاعات را نيز در جريان اهداف خود گذاشته و با آن ها مشورت كنند.
اين مقام عالي رتبه وزارت اطلاعات تصريح كرد: تجار ما در اين رابطه نبايد فريب تخفيف هاي ناباورانه را بخورند بلكه بايد به آن ها به ديده شك نگاه كرده و با كارشناسان خبره و بويژه كارشناسان وزارت اطلاعات مشاوره كنند.علي اشتري در پايان خطاب به كساني كه مثل او آلوده هستند خواست كه از راهي كه در پيش گرفته اند برگردند و توبه كنند و به آغوش پرمهر ملت بازگردند و وزارت اطلاعات را امين خود بدانند.
شنبه 2 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]
-
گوناگون
پربازدیدترینها