واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: خبرگزاري آريا - رييس جمهور با تاكيد ضرورت تجميع و هم افزايي در فعاليت.هاي علمي و پژوهشي كشورمان گفت: مهمترين وظيفه معاونت علمي و فناوري رييس جمهور ايجاد هماهنگي بين فعاليت هاي علمي، پژوهشي و فناوري كشور و ارايه الگو به جامعه علمي است.
به گزارش خبرگزاري آريا ، محمود احمدي.نژاد پيش از ظهر امروز (سه.شنبه) در ديدار معاونين معاونت علمي و فناوري رييس.جمهور به فرهنگ سازي در زمينه توليدات علمي و دانش بنيان و همچنين حمايت از تكميل چرخه نوآوري علمي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: معاونت علمي و فناوري رييس جمهور بايد اشراف كاملي بر روند كارهاي علمي و پژوهشي كشور داشته باشد و مديريت و هدايتگري لازم را در اين زمينه به طور كامل صورت دهد.
رييس.جمهور گفت: اين معاونت بايد بهترين متخصصين را در اختيار داشته باشد تا با بررسي.هاي تخصصي در موضوعات علمي و پژوهشي بتواند از آنها در راستاي پيشرفت و آباداني كشور استفاده كند.
دكتر احمدي.نژاد با بيان اينكه امروز كشور از ظرفيت بسيار بالايي براي توليد علم برخوردار است و معاونت علمي رييس جمهور مي تواند پروژه هاي بسياري را در اين زمينه طراحي و عملياتي كند، گفت: معاونت علمي و فناوري رييس جمهور از اختيارات فراواني برخوردار است كه مي تواند با استفاده از اين اختيارات جامعه علمي كشور را به سمت نيازهاي روز جامعه هدايت كند.
دكتر احمدي.نژاد ادامه داد: اگر بتوان از تزهاي ارائه شده توسط دانشجويان و پژوهشگران به درستي استفاده كرد در اصل توانسته ايم بسياري از گره.هاي موجود در كشور را باز كنيم لذا بايد نگاه به رساله.هاي دانشجويي آن هم در مقاطع تحصيلي بالا تغيير كند.
دكتر احمدي.نژاد با تاكيد بر لزوم حمايت از افزايش اختراعات در كشور گفت: معاونت علمي و فناوري مي.تواند با احداث يك بازارچه ارتباط مناسبي بين مخترعين و صنعت گران برقرار كند تا اين دو قشر با توافق يكديگر بتوانند بسياري از اين پروژه ها را عملياتي كنند.
رييس.جمهور با اشاره به روندشناسي در فضاي علمي كشور گفت: امروز بايد كاري كرد تا پروژه.هاي علمي و تزهاي دانشجويي در زندگي مردم تاثير گذار باشد و انتظار دولت از معاونت علمي و فناوري اين است كه بر روند كارهاي علمي و پژوهشي كه در كشور انجام مي شود اشراف كامل داشته باشد.
دكتر احمدي.نژاد در ادامه با اشاره به اهميت بخش بين الملل معاونت علمي و فناوري رييس جمهور گفت: بخش بين الملل اين معاونت مي تواند كارهاي بسياري از جمله برقراري ارتباط با دانشمندان و پژوهشگران خارجي را انجام دهد كه اين امر در ارتقاء سطح علمي كشور بسيار تأثيرگذار است.
دكتر احمدي.نژاد همچنين با تاكيد بر اينكه پژوهش.هاي علمي و فناوري كشور بايد در بالاترين سطح ممكن انجام شود از مسوولان اين معاونت خواست تا ضمن برقراري ارتباط با پژوهشگران و نخبگان خارجي، نمايشگاه هاي مختلفي از دستاوردهاي علمي كشور را در نقاط مختلف جهان برپا كنند.
رييس جمهور تاكيد كرد: برپايي اين نمايشگاه ها باعث خواهد شد تا طراز ملي ايران در بخش علمي و پژوهشي در سطح بالاتري قرار گيرد و همين امر خود يك فعاليت سياسي، فرهنگي، علمي و اقتصادي براي كشور محسوب مي شود.
مراحل ثبت آثار علمي و اختراعات و همچنين صيانت از حقوق علمي پژوهشگران از ديگر موضوعاتي بود كه رييس جمهور با اشاره به آنها گفت: تاكنون كارهاي خوبي در اين زمينه ها صورت گرفته است اما بايد تلاش شود تا نشاط علمي در كشور زنده نگه داشته شود زيرا زنده نگهداشتن نشاط علمي بركات بسياري را براي كشور به همراه خواهد آورد.
در اين جلسه و پيش از سخنان رييس.جمهور، مسائل كاري و موضوعات مورد توجه معاونين معاونت علمي و فناوري رييس جمهور از جمله فرهنگ سازي در زمينه توليدات علمي دانش بنيان، حمايت از چرخه هاي نوآوري، حمايت از پژوهشگران و حمايت از توسعه پژوهش مورد بحث و بررسي قرار گرفت و رييس.جمهور دستورات و رهنمود هاي لازم را در پيگيري و اجراي موضوعات مطرح شده صادر كرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]