تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863023984




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فدراسیون جودو به خون تازه احتیاج دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: ورزش > مدیریت ورزش  - محمد کیهان / کارشناس و پیشکسوت جودو در جودو ایران یک سری اتفاق‌ها افتاده که باعث شده این رشته به بدترین شکل ممکن نزول کند. افت جودو ایران مسئله‌ای نیست که بتوان به راحتی آن را نادیده گرفت. یکی از دلایلی که باعث شده جودو ایران افت کند، سرمربی سابق تیم ملی است که الان شده رئیس فدراسیون. آقای امینی که در حال حاضر رئیس فدراسیون جودو شده‌اند، همراه آقای یوسف‌زاده که زمانی دستیارش بود و حالا مربی تیم شده، 20 سال است که تیم ملی جودو را در دست دارند. ساز و کار آن‌ها در این 20 سال به شکلی بوده که به فکر امروز نبوده‌اند. مسئولان فعلی فدراسیون و تیم ملی جودو در تمام این 20 سالی که امور را در دست داشته‌اند، هیچ وقت برنامه‌ای برای این نداشته‌اند که به جای یک تیم، سه تیم داشته باشند و به جای یک نفر، سه نفر آماده داشته باشند. متاسفانه فدراسیون جودو یک سری آدم‌های فرسوده را جمع کرده و ورزشکار جدیدی ندارد که بخواهد در مسابقات مهم رو کند. به عنوان مثال آرش میراسماعیلی را دوباره به جودو برگردانده‌اند. آرش ورزشکار خوبی بود اما دوره او تمام شده. فدراسیون در تمام این سال‌ها باید طوری کار می‌کرد که یک نفر را بسازد و جای میراسماعیلی را پر کند. افرادی که امسال از طرف تیم ملی ایران به مسابقات اعزام شدند، آدم‌هایی نبودند که در حد المپیک و مسابقات جهانی باشند. متاسفانه خود مسئولان تیم ملی هم مصاحبه کرده و گفته‌اند  ما این نفرات را به بازی‌های جهانی توکیو برده‌ایم که آن‌ها را محک بزنیم و ببینیم در بازی‌های آسیایی باید چه نفراتی را با خودمان ببریم. من فکر می‌کنم در 20 سال می‌شود وضعیت یک کشور بحران‌زده را درست کرد اما مسئولان فدراسیون جودو در این مدت حتی نتوانسته‌اند وضعیت یک رشته را درست کنند. وقتی چنین نتایجی در مسابقات جهانی توکیه رقم می‌خورد واقعا باید به حال جودو کشور افسوس خورد. متاسفانه ضعیف‌ترین ورزشکار ایران تنها 38 ثانیه در مسابقه دوام آورده و قوی‌ترین ورزشکارمان یک مسابقه داده و دومی را باخته و حذف شده. این نتایج برای جودو ایران افتضاح بزرگی به حساب می‌آید. به همین دلیل بود که پیشکسوتان جودو با تجمع مقابل سازمان تربیت بدنی از رئیس سازمان درخواست کردند فدراسیون را منحل کنند. با این نتایجی که جودو ایران می‌گیرد بهتر است این رشته منحل شود تا بیش از این آبروی جودو ایران نرود. شیوه‌های تمرینی ما منسوخ شده‌اند و مسابقات انتخابی با کیفیت خیلی ضعیفی برگزار می‌شوند. من فکر می‌کنم یکی از مشکلات اساسی جودو ایران از خط مشی‌ای است که برای این رشته تعیین می‌شود. افرادی که در کمیته فنی فدراسیون جودو حضور دارند، از جودو ایران هم عقب هستند، چه برسد به جودو جهان. بنابراین نمی‌توان روی خط مشی‌ای که آن‌ها تعیین می‌کنند زیاد حساب کرد. اما متاسفانه جودو ایران با همین خط مشی جلو می‌رود و نتیجه‌اش این افتضاح بزرگ شده است. فدراسیون جودو خون تازه لازم دارد. باید کل ساختار فدراسیون و تیم ملی جودو را از نو بسازند و ساختار قبلی را به کل از بین ببرند. به نظرم حتی می‌شود از مدیریت قبلی فدراسیون هم ایراد گرفت که چرا در زمان ریاستش بر فدراسیون، تحولی در تیم ملی ایجاد نکرد. آقای درخشان اگر در زمان ریاستش بر فدراسیون جودو، تیم ملی را متحول می‌کرد و مربیان جدیدی را بالای سر تیم ملی می‌گذاشت، خودش هم مجبور نبود برود. اما خود آقای درخشان هم به این دلیل که فدراسیون جودو تشکیلات درست و حسابی نداشت مجبور شد از این فدراسیون برود.    




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 335]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن