تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مهدى مردى است از ما، از نسل فاطمه.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830439942




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عماد افروغ با حضور در غرفه ايسكانيوز: رسانه ها ابزار نقد دولت ها هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: عماد افروغ با حضور در غرفه ايسكانيوز: رسانه ها ابزار نقد دولت ها هستند


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: عماد افروغ گفت: رسانه ها ابزار هژموني دولت ها نيستند، ابزار نقد دولت ها هستند و نقد نيز بايد مستند، مستدل و روش مند باشد.

عماد افروغ با حضور در غرفه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" در گفت و گو با خبرنگار اين رسانه ،درخصوص بحث حجاب و عفاف در كشور گفت: حجاب و عفاف يك امر نهادينه شده در جامعه ما است، مساله حجاب، مساله اي نيست كه صرفا بعد از اسلام آمده باشد، اگر نگاه كنيد متوجه مي شويد كه در زرتشتي ها هم مساله حجاب وجود دارد و اين حكايت از آن دارد كه حجاب جزو ارزش هاي تاريخي و اجتماعي ما است.
وي افزود: شوراي عالي انقلاب فرهنگي بخشي را تحت عنوان گسترش فرهنگ عفاف تصويب كرد و طبق آن تمام دستگاه ها رامامور كرد ،اما به نظر مي رسد عملكرد چنداني نداشته اند و آن ها مسوول هستند كه چرا به بخش نامه عمل نكرده اند.
افروغ در خصوص مساله گسترش حجاب در جامعه چند نكته را حائز اهميت دانست و خاطر نشان كرد: ارائه مد مناسب در جامعه از نكات قابل توجهي است كه ما نيز طرح ساماندهي مد لباس را تصويب كرديم و اميدوار هستيم دولت فعال برخورد كرده و زمينه را براي عرضه مد براي بخش خصوصي فراهم كند و اين پتانسيل موجود در كشور به فعليت برسد.
وي در خصوص دومين مساله قابل توجه در امر گسترش حجاب گفت: بخشي از آن مربوط به شرايط مناسب براي ازدواج است يك مساله فرهنگي تنها ريشه فرهنگي ندارد، ريشه اقتصادي نيز دارد.
ما طرح تسريع ازدواج جوانان را تصويب كرديم و دو سال هم مجلس براي آن زحمت كشيد اما متاسفانه با بي مهري رو به رو شد. بخشي از آن مربوط به احداث مسكن موقت بود كه متاسفانه عملي نشد اگر بنا بود اين طرح كاملا اجرايي شود بايد به اين مساله آن نيز توجه مي شد.
رييس سابق كميسيون فرهنگي ادامه داد: بايد فرهنگ سازي توسط رسانه ها به ويژه رسانه ملي در خصوص حجاب صورت بگيرد و پتانسيل هاي بالقوه زيادي در ايم زمينه وجود دارد. حجاب و عفاف يك ارزش است. گاهي فاصله گيري از اين ارزش ها رخ مي دهد.. بايد با نگاه هاي تشويقي و عاطفي با آن برخورد كرد. اما زماني كه با يك جرم سازمان يافته، با يك حركت سازمان يافته رو به رو هستيم، در جهت نشر بي اخلاقي، معضلات فرهنگي و مفاسد اخلاقي مسلم است كه نيروي انتظامي بايد نظام يافته عمل كند منتها گاهي يك مساله اي جنبه سازمان يافته و تيمي ندارد و جنبه فرهنگي دارد، در آنجا بايد برخورد اخلاقي و فرهنگي شود.
افروغ در خصوص ارزيابي نمايشگاه مطبوعات امسال گفت: امسال به نظر مي رسد فضا سازي مناسبي صورت گرفته است،به اين معنا كه قدم زدن راحت تر شده، شايد هم استقبال نشده اما همين كه تخصصي تر شده بسيار حائز اهميت است.وقتي به نمايشگاه كتاب مي رفتيم اگر وقت اضافه مي آمد مي رفتيم سراغ مطبوعات اما در حال حاضر منحصرا براي بازديد از مطبوعات و رسانه ها آمده ايم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسكانيوز مبني بر نقش دولت و تعامل آن با رسانه اظهار داشت:من از اين مساله كه هر سال در نمايشگاه با سوالي مواجه مي شوم كه يك بخش آن ناظر به دولت است ناراحت هستم.به اين دليل كه مگر رسانه ها خود به تنهايي موضوعيت ندارند و حتما بايد در تعامل با دولت معرفي شوند. مگر رسانه ها نمي توانند در تعامل با قدرت مدني تعريف شوند. در تعامل با بازتاب دادن به آراء و سلايق مختلف تعريف شوند.
افروغ خاطر نشان كرد: به نظر من اين مساله ناشي از نگاهي افراطي است كه به دولتها و قدرت رسمي داريم و از قدرت غير رسمي خود غفلت كرده ايم.يك رسانه چه ايسكانيوز باشد چه ايسنا و ... خود موضوعيت دارد، طريقت ندارد كه صرفا در نسبت با دولت ديده شود.
وي با بيان اينكه رسانه ها ابزار هژموني دولت ها نيستند گفت: من نسبتي را مي پسندم كه در قالب نقد و روشنفكري تعريف شود. رسانه ها ابزار هژموني دولت ها نيستند، ابزار نقد دولت ها هستند اما نقد نيز بايد مستند، مستدل و روش مند باشد. قرار نيست رسانه ها راه حل بدهند و نيت هاي شخصي خود را دخالت دهند. نقد اگر نقد درستي باشد بايد با استقبال روبه رو شود.
افروغ خاطر نشان كرد: به نظر من يك رسانه بايد در وهله اول بازتاب دهنده سلايق مختلف عرصه مدني باشد و در وهله دوم نقاد سياست هاي دولت و نبايد به هيچ وجه ابزار هژموني و استيلاي فرهنگ دولت باشد.
رييس سابق كميسيون فرهنگي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اينكه در آستانه انتخابات رياست جمهوري هستيم نقش احزاب و رسانه ها را چطور ارزيابي مي كنيد، گفت: مقام معظم رهبري تبليغات زود هنگام را با آسيب هايي رو به رو مي بينند، به نظر من رسانه ها نيز نبايد از اين فرمايش ايشان اين برداشت را داشته باشند كه كاملا با انتخابات رياست جمهوري بيگانه باشند آن ها مي توانند زمينه را براي نگاه اخلاقي، برخورد منصفانه و معقول فراهم كنند و تشويق كنند كه كانديداها با برنامه و استراژي بيايند. حتي تشويق كنند كه آن ها هيات دولت خود را نيز پيشنهاد بدهند يعني بدانيم با چه برنامه اي و چه هيئت دولتي رو به رو هستيم.
وي ادامه داد:بنابراين رسانه ها هم به اخلاقي شدن انتخابات كمك مي كنند هم به اينكه قوه قضائيه اين امكان را داشته باشد كه اگر هتك حرمت و توهيني توسط طرفداري نسبت به كانديداهاي رقيب ديد، برخورد قضايي داشته باشد.
وي افزود: سوالات زيادي وجود دارد كه آيا تبليغات اين انتخابات زود شروع شده در مقايسه با انتخابات قبل و اينكه چرا زودتر شروع شده اين يك سوال جامعه شناسي است كه بايدبه آن پاسخ دهيم و به نظر من مساله اصلي در زود هنگام بودن انتخابات نيست در آسيب هاي آن است. بايد آسيب هاي آن را اصلاح كرد و با آن ها مقابله كرد. اگر در حال حاضر آسيب ها شناسايي و اصلاح نشود سر بزنگاه انتخابات، آسيب ها بروز پيدا مي كند و غير طبيعي با آن ها برخورد مي شود همچنانكه تاكنون به اين نحو بوده است.
افروغ در خصوص جامعه و جنبش هاي دانشگاهي كشور گفت: مشاهده مي كنم كه تنها نهادمدني اثر گذار كه افكار عمومي را به خوبي تهييج مي كند و نقش روشنفكري ايفا مي كند دانشجويان وتشكل هاي دانشجويي هستند. در قضيه استيضاح اخير نيز نقش دانشجويان پر رنگ بوده است.منتها آسيب هايي دارند كه بايد متوجه باشند زماني كه كمك مي كنند تا قدرتي سر كار بيايد بايد متقد دولت باقي بمانند، جذب نشوند.
وي افزود: مساله اي كه ما هشدار مي دهيم اين است كه اينها موضوع نقد نشوند و ابزار هژموني قدرت ها نگردند. چون اگر موضوع نقد شوند ديگر نقاد نيستند، اگر ابزار هژموني شوند هم كه ديگر نه تنها منتقد نيستند بلكه جلوي هر گونه نقدي را مي گيرند.
اين آفتي است كه سراغ برخي جنبش هاي دانشجويي آمد اما تا به حال سراغ جنبش سوم دانشجويي كه جنبش عدالت خواه بود نيامده است و اميدوارم اين روال ادامه پيدا كند.
 جمعه 1 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن