واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان فني و حرفهاي: نرخ بيكاري افراد فوقديپلم به بالا 30 درصد است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور اعلام كرد: نرخ بيكاري در افرادي كه مدرك فوقديپلم به بالا دارند، حدود 30 درصد است.
به گزارش خبرگزاري فارس از سمنان، سيدمرتضي شريفالنسبي ظهر امروز در نشستي با استاندار سمنان كه در دفتر وي برگزار شد، افزود: اين آمار در حالي تاسفبار است كه در بررسيها مشخص شد نرخ بيكاري در افرادي كه مدرك زيرديپلم دارند، تنها سه درصد است.
وي از آغاز اجراي طرح ايجاد مراكز آموزش فني و حرفهاي در محيطهاي دانشگاهي كشور خبر داد و افزود: درصد بيكاران داراي تحصيلات عالي در كشور بالاست.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور ادامه داد: دانشجويان بايد در كنار تحصيل علمي به تحصيل و فراگيري مهارتهاي فني و حرفهاي نيز بپردازند و علاوه بر داشتن مدارك علمي، مدارك مهارتي و حرفهاي نيز داشته باشند.
شريفالنسبي با اشاره به راهكارهاي رفع اين مشكل اظهار داشت: براي رفع اين مشكل ارائه آموزشهاي فني و مهارتآموزي به دانشجويان در هنگام تحصيل در دستور كار اين سازمان قرار گرفته است.
وي گفت: در طرح اين سازمان قرار شده است با مشاركت دانشگاهها در داخل محوطه واحدهاي دانشگاهي، مراكز آموزش فني و حرفهاي ايجاد شود تا در ساعات بيكاري دانشجويان زيرپوشش قرار گيرند.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور ادامه داد: براي دستيابي به اين هدف و ارتقاي سطح مهارتي دانشجويان براي نخستين بار در كشور مركز آموزش فني و حرفهاي در كنار يكي از واحدهاي دانشگاهي ساخته ميشود.
شريفالنسبي افزود: در دانشگاهها، دانشجويان به طور معمول 15 تا 20 واحد درسي انتخاب ميكنند و هدف از ساخت اين واحدها در كنار دانشگاه اين است كه دانشجويان در كنار درس خود آموزش مهارتي را نيز فرا بگيرند.
وي افزود: پس از دو سال نيز گواهي مهارتي و بعد از چهار سال گواهي درسي به دانشجويان شركتكننده در اين طرح اعطا ميشود.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور اضافه كرد: در اين ارتباط با مسئولان 19 استان كشور تاكنون رايزني شده و در استانهاي فارس، آذربايجان شرقي و خراسان رضوي اين فعاليتها به زودي آغاز ميشود.
شريفالنسبي گفت: اين مراكز با مشاركت استان و دانشگاه مربوطه ساخت ميشوند و اين سازمان آن را تجهيز و با گماردن استاد، آموزش رايگان دانشجويان را انجام ميدهد.
وي افزود: علاوه بر اين اقدام در شش ماهه اخير، يك ميليون نفر ساعت از دانشجويان در مراكز آموزش عالي آموزش فني و حرفهاي ديدهاند.
استاندار سمنان نيز در اين ديدار با تاكيد بر لزوم گسترش آموزشهاي فني و حرفهاي و تاثير آن در ايجاد اشتغال در كشور گفت: مراكز آموزش عالي آموزشهاي تئوري ارائه ميدهند و دانشجويان بايد با فراگيري آموزشهاي كاربردي مشكلات اشتغال را برطرف كنند.
علي عبداللهي از اجرايي شدن مصوبات دور نخست سفر هيئت دولت به استان سمنان خبر داد و گفت: مراكز ارتقا در شهركهاي صنعتي ايوانكي، سمنان، دامغان با پيشرفت خوبي در حال ساخت است.
وي گفت: اگر فني و حرفهاي در جايگاه واقعي خود قرار گيرد و به آن توجه كافي شود، ميتواند هسته مركزي توليد ثروت در جامعه باشد.
استاندار سمنان افزود: آموزشهاي فني و حرفهاي بسيار ارزشمند است و اشاعه آموزشهاي فني و تخصصي در جامعه در برهه كنوني ضروري به نظر ميرسد.
عبداللهي با اشاره به وجود استعدادهاي فراوان جوان در ايران اسلامي تصريح كرد: يكي از مشكلات اساسي در ارايه آموزشهاي مطلوب فني و حرفهاي، نبود فضاهاي مناسب كار و آموزش براي تبديل ايدههاي مبتكران و مخترعان به واقعيت و مرحله توليد است.
انتهاي پيام/ش10
پنجشنبه 30 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]