تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828698794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار ويژه كيهان// تغييرات تاكتيكي ناگزير، در راهبرد مهار ايران// استراتژي پدرخوانده ها براي غافلگيري اصلاح طلبان در دقيقه 90! // هوش سرشار!! مأموران اطلاعاتي سعودي و بقيه قضايا....


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// تغييرات تاكتيكي ناگزير، در راهبرد مهار ايران// استراتژي پدرخوانده ها براي غافلگيري اصلاح طلبان در دقيقه 90! // هوش سرشار!! مأموران اطلاعاتي سعودي و بقيه قضايا....
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز (30 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.

تغييرات تاكتيكي ناگزير، در راهبرد مهار ايران (خبر ويژه)

راديو فردا- ارگان رسمي سازمان سيا- با اشاره به توصيه هاي اخير شماري از سياستمداران و پژوهشگران آمريكا خطاب به آمريكا گفت: سياست تغيير رژيم ايران بي فايده است.

اين راديو با اشاره به اينكه توصيه نامه مذكور از سوي سياستمداراني از هر دو حزب دموكرات و جمهوري خواه تهيه شده گفت: كنار گذاشتن سياست تغيير رژيم، حمايت از حقوق بشر، مشاركت دادن ايران در گفت وگوها درباره آينده عراق و افغانستان، حضور آمريكا در مذاكرات هسته اي با ايران و دخالت دادن ايران در روند صلح خاورميانه، پنج توصيه كليدي كارشناسان به دولت باراك اوباماست.

راديو فردا همچنين از قول مهرزاد بروجردي كه در تهيه بيانيه مذكور مشاركت داشته، گفت: اين واقعيت مشخص شده كه سياست هاي آمريكا نسبت به ايران در طول اين 30 سال متأسفانه(!) راه به جايي نبرده و به چشم اندازي جديد نياز دارد.

اين عنصر ضدانقلاب در قبال اين ابهام كه «مذاكرات موجود 1+5 با ايران نتيجه اي در برنداشته و شما چگونه به مذاكرات در آينده خوشبين هستيد؟» گفت: تا زماني كه دولت آمريكا سياست هاي خود را در ارتباط با تغيير رژيم ايران مطرح مي كرد، طبيعي بود كه دولت ايران از اين مسئله استقبال نكند.

وي همچنين درباره اين پرسش هم كه «در داخل آمريكا افرادي معتقد هستند ايران به دنبال زمان است تا برنامه هسته اي خود را پيش ببرد آيا توصيه هايي كه در اين بيانيه به آن اشاره شده است، باعث نگراني هاي بيشتر اين افراد نخواهد شد؟» گفت: در رابطه با مسئله اتمي ايران، در جواب افرادي كه شما به آنها اشاره مي كنيد، بايد گفت سياست هاي فعلي به چيزي منجر شده است، كه اين اشخاص مخالف آن هستند، يعني گذاشتن پيش شرط براي انجام مذاكره كه كارايي هم نخواهد داشت، سبب شده است كه دولت ايران كار خود را در مورد برنامه هسته اي جلو ببرد. اين سياست ها با موفقيت، آزمون خود را انجام نداده و با شكست مواجه شده است. مسئله اي كه ما مطرح مي كنيم، اين است كه دولت و سياستمداران آمريكا بايد محدوديت هاي قدرت كشورشان را در نظر داشته باشند يعني اگر تحريم ها 20 سال است كه به جايي نرسيده، پافشاري بر روي آن، تكرار سياست اشتباه گذشته است اگر تحريم، تاثير مورد نظر را ندارد و حمله نظامي مطرح نيست كه اينها شالوده پيشنهادهاي فعلي دولت جرج بوش بوده است، اين موضوع، وزنه را به سوي پيشنهادهاي ما سوق مي دهد و اين سؤال مطرح مي شود كه چه راه هاي ديگري وجود دارد كه غرب بتواند با ايران به توافق دست يابد. ديپلماسي و ارتباط مستقيم تنها راهي است كه مي توان به آن اميدوار بود اين ضد انقلاب مقيم آمريكا در عين حال گفت: هدف از مذاكره بين ايران و آمريكا اين نيست كه از نقض حقوق بشر در ايران چشم پوشي شود. من شخصاً اعتقاد دارم سياست تغيير رژيم در ايران و سرمايه گذاري 70 ميليون دلاري در اين راه هرگز فايده اي ندارد بسياري از فعالين حقوق بشر در ايران هم مطرح كرده اند كه ترجيح مي دهند با اين مسئله ارتباطي نداشته باشند، چون از تبعات سياسي آن مي ترسند.

استراتژي پدرخوانده ها براي غافلگيري اصلاح طلبان در دقيقه 90! (خبر ويژه)

گذر زمان و بلاتكليفي پايدار اصلاح طلبان، بحث هاي متناقضي را در ميان اين جريان دامن زده است.

اگر چه حزب مشاركت و سازمان مجاهدين به خاطر حمايت از خاتمي ترجيح مي دهند زمان بحث بر سر نامزد نهايي اصلاح طلبان همچنان به تعويق بيفتد، ديگر احزاب و گروه هاي اصلاح طلب نسبت به اين روند بلاتكليفي ابراز ناراحتي و نگراني مي كنند.

در اين زمينه ديروز همزمان با اظهارات محمد سلامتي دبيركل سازمان مجاهدين انقلاب مبني بر اينكه «اعلام تاريخ 20 آذر براي اعلام نهايي نامزدهاي اصلاح طلبان واقعيت ندارد و سخنگوي حزب اعتمادملي در جريان مذاكرات نبوده كه چنين گفته»، تاجرنيا عضو مركزيت حزب مشاركت هم به ايلنا گفت: معرفي ديرهنگام كانديدا، استراتژي اصلاح طلبان است.

وي با وجود اينكه خبر داد «همه اصلاح طلبان در خصوص تشكيل شوراي حكميت توافق نكرده اند»، گفت: اگر حزب اعتمادملي نظري در مورد زمان اعلام كانديداتوري افراد دارد، بايد آن را مطرح كند تا در شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در زمينه آن تصميم گيري شود اما اين شورا تاكنون مصوبه اي در مورد قطعي شدن زمان اعلام كانديداتوري افراد نداشته است؛ بنابراين منتجب نيا نظر حزب خود را بازگو كرده است.

وي اظهار داشت: معرفي ديرهنگام كانديداها يك استراتژي براي اصلاح طلبان است زيرا زماني كه ما، كانديداها و استراتژي هاي خود را به طور شفاف اعلام نمي كنيم، جناح رقيب دچار سردرگمي مي شود و نمي تواند به تصميم واحد و نهايي برسد. اختلافات موجود در جبهه اصولگرايي پيامد عدم اعلام استراتژي و كانديداي واحد از سوي اصلاح طلبان است.

اما گرامي مقدم سخنگوي اعتمادملي به سايت اصلاحات گفت: تاخير در اعلام نامزدي فرصت سوزي است.

وي با تاكيد بر اينكه بزرگترين مسئله ما در حال حاضر عدم اعلام حضور كانديداهاي اصلاح طلب در وقت مناسب است گفت: بهتر است كه نامزدهايي كه تمايل به حضور در انتخابات را دارند هرچه زودتر نظر نهايي خود را اعلام كنند چرا كه هر چه قدر توقف آنها بر سر اعلام نهايي بيشتر شود در نهايت از تعداد هواداران و نيروهاي اصلاح طلب فعال كاسته خواهد شد و مطمئناً اين فرصت سوزي ها به نفع اصلاح طلبان نخواهد بود.

جميله كديور نماينده اصلاح طلب مجلس ششم هم نسبت به عواقب طولاني شدن تصميم گيري خاتمي هشدار داد و گفت: اگر هدف جبهه اصلاحات رسيدن به پيروزي باشد بايد هرچه زودتر كانديداي مورد اجماع خود را مشخص كند تا هم كانديداي انتخاب شده برنامه هاي خود را اعلام كند و هم احزاب امكان بسيج توده ها را فراهم كنند و هم براي اكثريت خاموش كه به دلايل مختلف در انتخابات شركت نمي كنند بتوان برنامه تدوين شده اي ريخت.

وي افزود: برنامه ما در حال حاضر نيز به تعويق افتاده است و از برنامه هايمان عقبيم و اگر انتخابات ما بنا بر يك انتخابات شخص محور باشد تاخير تا دقيقه 90 هم جايز است اما بايد پرسيد كه آيا اين چنين برنامه اي معطوف به پيروزي خواهد بود يا نه.

هوش سرشار!! مأموران اطلاعاتي سعودي و بقيه قضايا.... (خبر ويژه)

شبكه تلويزيوني العربيه دوشنبه شب در اقدامي ناشيانه از زبان فردي كه او را «رهبر شبكه القاعده در شمال عراق» معرفي مي كرد به دروغ پردازي و هتاكي عليه ايران پرداخت. اين شبكه وابسته به عربستان سعودي در اقدامي عجيب كه حدس زده مي شود مستقيماً توسط سرويس هاي اطلاعاتي آمريكايي و صهيونيستي طراحي شده- ولي اجراي آن به مأموران كودن سعودي واگذار گرديده- به گفت وگو با فردي به نام «ابوعرب» به عنوان رهبر القاعده در شمال عراق پرداخت و از زبان او انواع تهمت ها را نثار ايران نمود. اين فرد كه العربيه در محيطي شبيه هتل با چهره شطرنجي (؟!) با او به مصاحبه پرداخته است سعي كرد ايران را مقصر اقدامات تروريستي در عراق جلوه دهد. مسئولان اين شبكه ضدايراني تاكنون توضيحي در اين باره نداده اند كه اگر به راستي اين فرد عضوي بلندپايه از گروه القاعده است اولا؛ چگونه به او دست يافته و به راحتي دقايق طولاني با او به گفت وگو پرداخته اند؟! ثانياً؛ با آنهمه ادعاها كه دولت سعودي درباره مبارزه با گروه القاعده دارد، چرا او را بازداشت نكرده اند؟! ثالثاً؛ آيا اين ترفند ناشيانه سعودي ها به وضوح حكايت از آن ندارد كه دست دولت سعودي در پشت عمليات تروريستي عراق و افغانستان قرار دارد؟ چرا كه اگر غير از اين بود با ايشان- به قول خودشان- «رهبر برجسته القاعده»! برخورد مي كردند، رابعاً؛ با اين هوش سرشار سعودي ها!! معلوم مي شود كه چرا آمريكا اينهمه از سران اين كشور كولي مي گيرد.

جلاد اسرائيلي، شواليه انگليس مي شود (خبر ويژه)

انگليس به عنوان دولت باني اشغال سرزمين فلسطين، در شصتمين سال روابط با رژيم صهيونيستي به شيمون پرز نشان شواليه اعطا مي كند.

به گزارش سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي، نشان شواليه از سوي ملكه بريتانيا به رئيس رژيم صهيونيستي اهدا مي شود. در همين حال دانشگاه كينگزكالج ديروز به شيمون پرز دكتراي افتخاري داد و اين در حالي بود كه دانشجويان آكسفورد با اعتراض به سخنراني پرز در اين دانشگاه، سخنراني وي را متشنج كردند. دولت انگليس در سال 1948پس از سالها استعمار فلسطين، طبق هماهنگي قبلي با صهيونيست هاي بين المللي، اختيار اين كشوركهن را به اشغالگران جديد سپرد و فتنه حضور رژيم صهيونيستي در خاورميانه از آن سال آغاز شد.

گفتني است شيمون پرز در سخنراني خود در آكسفورد با اعتراض شديد دانشجوياني مواجه شد كه فرياد مي زدند «پرز تو جنايتكار جنگي هستي» و «از خودت خجالت بكش اي جنايتكار جنگي.» پرز در واكنش به اين سخنان با مظلوم نمايي گفت: «فلسطيني ها مي خواهند ما را به قتل برسانند و ما مي خواهيم زنده بمانيم و حق داريم از خود دفاع كنيم.»

پرز همچنين از اقدام دانشگاهيان انگليسي كه در حمايت از ملت فلسطين، به تحريم آكادميك عليه رژيم صهيونيستي متوسل شده اند، به شدت انتقاد كرد و گفت: آنها مي گويند با اشغالگري اسرائيل مخالفند ولي جنايات عربي و تلاش ديني براي به بن بست كشاندن صلح را فراموش مي كنند.

رئيس رژيم صهيونيستي در عين حال طرح سازش شاه عربستان را مورد تحسين قرار داد.

نگراني تروئيكا از فروپاشي استراتژي 5ساله (خبر ويژه)

روزنامه فرانسوي لوموند فاش كرد با به سر آمدن دوران بوش، كشورهاي تروئيكا(انگليس، فرانسه و آلمان) نگرانند استراتژي 5ساله اي كه از سوي آنها عليه ايران بنا نهاده شده، فرو بريزد.

لوموند با اشاره به نامه 27 كشور اروپايي به رئيس جمهور جديد آمريكا مبني بر انتظارات خود از دولت جديد نوشت: در واقع اروپائيان فهميده اند كه دوران بوش به سر رسيده و در نتيجه از سرسختي آمريكا و دخالت هاي بي جايش نمي ترسند بلكه از نرمش بسيار اين كشور بيم دارند. به عبارت ديگر گفت وگوي «بي پيش شرط» اوباما با ايران آنها را نگران كرده است. زيرا بدين ترتيب استراتژي اي كه طي پنج سال توسط «تروئيكا» و يا سه كشور فرانسه، آلمان و انگلستان برپا نهاده شده فرو مي ريزد.

اين روزنامه مي افزايد: براساس نظر اروپا، ايران بايد غني سازي را متوقف كند، اگر بايد تحريم شود. اما اين تحريم هم اكنون هم علي رغم تمايل روسيه و چين اعمال مي شود. تا امروز اروپايي ها يك ترس دوگانه از احتمال حمله آمريكا به ايران و نيز اتمي شدن ايران داشتند. با تغيير با رهبران ايران براي كمك به ساختن يك صنعت اتمي غيرنظامي به شرطي كه ايران همه فعاليت هاي اورانيوم خود را متوقف سازد همكاري كرد. و در غير اين صورت شوراي امنيت بايد رژيم ملايان را تحريم كند. اما اين تحريم هم اكنون هم عليرغم عدم تمايل روسيه و چين انجام گرفته است. تا امروز اروپائيان يك ترس دوگانه داشتند: ترس از يك ايران اتمي و ترس از حمله آمريكا به اين كشور همانگونه كه به عراق انجام داد. از سوي ديگر برخي در آمريكا به شدت با تغيير رژيم ايران، با استفاده از زور، مخالف بودند. با تغيير دولت در آمريكا، امروز وزير امور خارجه فرانسه مي گويد «بايد بدانيم كه اين مذاكرات چگونه و كي قرار است انجام بگيرد. اين گفت وگو بايد معنا داشته باشد، چون ايرانيان در زمان خريدن استاد هستند».

رفقا با اين صدمات روحي بايد خود را به روانشناس نشان دهيم (خبر ويژه)

يك سايت اينترنتي ضد انقلاب از عناصر اپوزيسيون جمهوري اسلامي خواست خود را به روانشناس نشان دهند.

سايت ايران گلوبال با بيان اين كه فعالان اپوزيسيون براي زماني طولاني با شوك هايي نظير انقلاب اسلامي، فرار از كشور و ناكامي در برابر جمهوري اسلامي مواجه شده اند، نوشت: ما نياز به آگاهي درباره علم روانشناسي داريم چرا دچار آسيب هاي روحي شده ايم كه خود خبر نداريم براي مثال شكست برنامه كمونيست ها و طرفداران جامعه بي طبقه. يا شوك هاي آرماني كه به آرمانگرايان كمونيست درپي فروپاشي اردوگاه سوسياليسم ايجاد شد يا تصور كنيد كه پس از سقوط صدام چه صدمات روحي به ساكنين پايگاه اشرف ]گروهك تروريستي منافقين[ وارد آمد.

نويسنده ايران گلوبال با اشاره به اين كه يكي از تلويزيون هاي ماهواره اي به خاطر ايجاد برنامه هاي روانشناسانه در اين زمينه طرفداراني پيدا كرده، اضافه مي كند: ما همه به خوبي به ياد داريم كه وقتي وارد كشورهاي اروپايي شديم، مقامات اداره پناهندگي به ما پيشنهاد ديدار با روانشناسان به طور مجاني را مي دادند. تا آنجا كه به ياد دارم كمتر فعال سياسي زندان ديده و يا كساني كه براي سال هاي متمادي زندگي مخفي را از سر گذرانده بودند، حاضر مي شدند، وقتي را نزد روانشناس و يا روانكاوان بگذرانند. به خود مي گفتيم مگر ديوانه ايم كه برويم پيش روانشناس. من هم جزو آن دسته بودم كه حاضر نشديم به ديدار روانشناسان برويم، ولي تا مريضي كوچك جسمي مي گرفتيم فورا به دكتر مراجعه مي كرديم. واقعيت اين است كه همه ما نياز به اين علم داريم.

وحشت مشاركتي ها از احتمال نامزدي ميرحسين موسوي (خبر ويژه)

امتناع ميرحسين موسوي از هزينه كردن خود به نفع افراطيون دوم خرداد، وضع بغرنجي براي اين جريان ايجاد كرده است.

يك روز پس از آن كه مدير مسئول روزنامه توقيف شده توس تصريح كرد: «بايد ديد با توجه به وضعيت كشور چه ضرورتي دارد كه موسوي در انتخابات حاضر شود» و برخي از تكنوكرات هاي دولت اصلاحات هم ميرحسين موسوي را فردي معطوف به گذشته و مغاير با مطالبات امروز اصلاح طلبان معرفي كردند، روزنامه زنجيره اي اعتماد هم ميرحسين موسوي را به خاطر احتمال نامزدي انتخابات به باد انتقاد گرفت.

اعتماد مي نويسد: «اينكه چه اتفاقي افتاده كه ميرحسين موسوي را از سكوت و انزوا به علاقه براي كانديداتوري ترغيب كرده جاي پرسش بسيار دارد. چهار سال پيش كه نياز به حضور وي در انتخابات بود، او ترجيح داد خانه نشين شود اما حالا به كانديداتوري روي خوش نشان مي دهد. چرا دقيقاً در همان زمان كه خاتمي در حال نهايي كردن تصميمش به سر مي برد، موسوي زمزمه حضور سر داده است؟ آيا اين اقدام بر سرگرداني و شكاف در بين اصلاح طلبان نمي افزايد».

اعتماد از موضع بالا نوشت: ميرحسين براي آن كه شائبه انتخاباتي بودن فعاليت هايش را از اذهان محو كند(!) بايد به تحركات سياسي اش استمرار بخشد و بي توجه به فصل رقابت هاي انتخاباتي، در راه دموكراسي و بهبود وضع آزادي بيان تلاش كند.

اما حزب مشاركت پس از ماجراي تكذيب خبر سايت حاميان خاتمي(ياري نيوز) از سوي دفتر ميرحسين موسوي، ترجيح داد ديگر به ماجرا ابعاد بيشتري ندهد و ميرحسين موسوي را همسو با خاتمي معرفي كند. اين موضع كه از سوي محمدرضا خاتمي عنوان شد، در عين حال در تمايل موسوي براي نامزدي در تعارض است.

در اين ميان موضع حزب كارگزاران جالب است. اگرچه عطريانفر پريروز به مهر گفته بود «اگر خاتمي شركت كند، نيازي به حضور موسوي نخواهد بود و تكليف از او مرتفع مي شود. اما هدايت آقايي ديگر عضو حزب كارگزاران ديروز به باشگاه خبرنگاران گفت: «نظرات متفاوتي در بين اصلاح طلبان وجود دارد. با حضور موسوي مي توان يك آرايش جديدي در عرصه سياسي شكل داد. اصلاح طلبان با اين حضور از سردرگمي بيرون مي آيند. البته احتمال شركت او ضعيف است».

اما حسين مرعشي سخنگوي كارگزاران درباره تكذيب خبر حمايت از خاتمي از سوي دفتر ميرحسين موسوي گفت «اين تكذيبيه به ما ارتباطي ندارد». وي همچنين گفت «برگ برنده اصلاحات، مردم هستند نه خاتمي. اگر مردم خاتمي را انتخاب نكردند، اصلاحات شكست نمي خورد»
 پنجشنبه 30 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن