تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خدايا روزى كن مرا محبّت خودت و محبّت دوستدارانت را و محبّت آنچه مرا به تو نزديك مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828097508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گاوهاي شيري در راه كشتارگاه!


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: گاوهاي شيري در راه كشتارگاه!
70 درصد توليدات دامي كشور در واحدهاي دامداري روستايي توليد مي‌شود اما مشكلاتي از قبيل افزايش قيمت نهاده هاي دامي و مشخص نبودن نرخ واقعي شير موجب ايجاد مشكلات و نابه ساماني هايي در اين صنعت شده است. به گفته يك دامدار براي بهبود وضعيت دامداري بايد براي نهاده هاي دام يارانه مناسب در نظر گرفته شود.

آنان مي گويند بهبود توليدات بخش دامپروري مي تواند در توسعه اقتصادي استان و بالا رفتن سطح درآمد زندگي شاغلان اين بخش مؤثر باشد اما شرايط حاضر آن چنان كه بايد براي آنان اميدوار كننده نيست.

يك دامدار مي گويد: افزايش قيمت نهاده هاي دامي، مشخص نبودن نرخ واقعي شير و پرداخت نكردن به موقع بهاي آن از مشكلات دامداران است.

يادگاري مي افزايد: شير خريداري شده از دامداران هر كيلو 3 هزار و 500 تا 3 هزار و 700 ريال و اين در حالي است كه فروشنده هر كيلو شير را تا 7 هزار ريال به فروش مي رساند.

وي تصريح مي كند: بيشترين زحمت و سختي كار بر عهده دامدار است اما برخي از كسبه و دلالان از دسترنج آن ها سود ناعادلانه اي مي برند.

وي ادامه مي دهد: با وجود گراني علوفه، جو و كنسانتره دامداران گاوهاي شيرده را براي كشتار به كشتارگاه مي برند و به همين علت روز به روز از تعداد دام هاي استان كاسته مي شود.

وي گفت: اگر مسئولان براي رفع مشكلات دامداران برنامه ريزي نكنند از دامداري جز تعداد معدودي باقي نخواهد ماند.

يكي ديگر از دامداران مي گويد: در حال حاضر رفع مشكلات فراروي صنعت دامي استان نياز به برنامه ريزي اصولي دارد.

علي زاده مي افزايد: كمبود نقدينگي و حمايت نكردن مسئولان از مشكلات اصلي دامداران استان است.

وي تصريح مي كند: قيمت هر كيلو كاه طي روزها اخير از 2 هزار به 2 هزار و 800 ريال افزايش يافته و علاوه بر آن نرخ تمام نهاده هاي دامي نيز افزايش داشته است.

وي اضافه مي كنند: دامداران نمي توانند شير توليدي را فرآوري كنند و مجبورند به قيمت پايين آن را به فروش برسانند.

يكي ديگر از دامداران مي گويد: افزايش قيمت نهاده هاي دامي و ورود دلالان به صنعت دامپروري موجب افزايش نابه ساماني ها در اين صنعت شده است.

محمدي مي افزايد: به علت نبود نقدينگي در بين دامداران، دلالان با ورود به اين عرصه و فروش نهاده هاي دامي به قيمت بالا و ارزان خريدن توليدات دامداري ها باعث نارضايتي دامداران شده اند.

ثابت ماندن قيمت توليدات دامي و افزايش بهاي نهاده ها سبب شده است دامداران نتوانند درآمد مناسبي داشته باشند.

يكي ديگر از دامداران مي گويد: دامداران نيازمند تسهيلات ويژه اي براي ادامه كار هستند و با مشكلات فعلي افرادي كه سال هاي گذشته وام دريافت كرده اند توانايي باز پرداخت وام ها را ندارند.

علي پور مي افزايد: از مسئولان مي خواهيم به دليل خشكسالي و كمبود علوفه براي دام، بازپرداخت وام ها را تمديد كنند.

يك دامدار ديگر اظهار مي دارد: قيمت گوشت گاو و گوسفند خريداري شده از دامداران از 4 سال گذشته تاكنون تغييري نكرده اما نهاده هاي دامي طي همين مدت افزايش يافته است.

عليداديان مي افزايد: مسئولان، دامداران را به ترويج دامداري صنعتي تشويق مي كنند اما موانع موجود سبب شده است آن ها به شيوه سنتي به كار خود ادامه دهند.

وي تصريح مي كند: بانك ها به دامداران تسهيلات نمي دهند و با وجود گراني نهاده هاي دامداران توانايي ادامه كار را ندارند.

يكي ديگر از دامداران مي گويد: كارخانه ها شير توليدي را از دامداران خريداري نمي كنند و آن ها مجبورند با نرخ كمتري آن را در اختيار فروشندگان و دلالان قرار دهند.

يك كارشناس دامپروري نيز در اين باره مي گويد: بخش دولتي نبايد با اتخاذ تصميمات در مورد نرخ شير لطمه اي به دامداران وارد كند.

حميدي مي افزايد: به دليل افزايش قيمت نهاده هاي دامي و پايين بودن قيمت خريد شير، توليدات دامداري ها كمتر شده است.

يك كارشناس ديگر اين بخش هم مي گويد: با وجود خشكسالي اخير دامداران بيشترين خسارت را متحمل شده اند و علت اين امر هم سنتي بودن شيوه دامداري است.

نصبي مي افزايد: در دامداري سنتي دامدار علوفه مورد نياز دام خود را از مراتع تأمين مي كند و همين موضوع باعث بروز بحران در دامداري هاي سنتي شده است.

وي تصريح مي كند: به دليل نابود شدن مزارع جو و گندم و از سويي نبود علوفه كافي دامدار مجبور به خريد جو به قيمت بالاست.

وي ادامه مي دهد: علاوه بر تأمين علوفه، افزايش يارانه هر ليتر شير براي حل مشكلات دامداري ها ضروري به نظر مي رسد.

وي يادآور مي شود: قيمت نهاده هاي دامي از شهريور ماه سال گذشته تاكنون چندين برابر شده اما نرخ شير تغييري نكرده است.

يك كارشناس ديگر مي گويد: 70 درصد شير و گوشت مورد نياز كشور از دامداري هاي سنتي و خرد روستايي تأمين مي شود و سهم دامداري هاي صنعتي تنها 30 درصد است.

ايوبي مي افزايد: دامداري سنتي از حداقل امكانات و تجهيزات برخوردار است و كم ترين بهره وري از دام در آن انجام مي شود.

وي تصريح مي كند: در دامداري هاي سنتي چون نگاه توليد، معيشتي و خانوادگي است هزينه هاي نيروي انساني را لحاظ نمي كنند و دامداران تصور مي كنند دامداري سنتي مقرون به صرفه است.

وي بيان مي كند: يك گوساله بومي در يك دامداري سنتي طي يك دوره شيردهي 2 تن شير توليد مي كند اما توليد شير يك گاو اصيل در دامداري صنعتي 8 تن است.

وي مي گويد: به اعتقاد دامداران سنتي با تأمين علوفه از مراتع قيمت تمام شده گوشت نسبت به واحدهاي صنعتي پايين تر است و هزينه نيروي انساني براي رسيدن به مرتع محاسبه نمي شود.

وي اضافه مي كند: براي بهبود وضعيت دامداران بايد براي نهاده هاي دام يارانه مناسب در نظر بگيرند و قيمت علوفه نيز كنترل و نظارت شود.

وي مي افزايد: قيمت محصولات دامي كه در استان توليد مي شود كمتر از هزينه هاي تمام شده آنان است.

ايوبي تصريح مي كند: كمبود نقدينگي يكي از مشكلات اساسي دامداران است و مسئولان تاكنون اقدام مناسبي براي رفع اين مشكل انجام نداده اند.

وي بيان مي كند: تأمين علوفه دام، خريد تضميني توليدات دامداري ها، پرداخت وام هاي كم بهره و بلند مدت و ... از خواسته هاي دامپروران استان است.

معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي مي گويد: قيمت شير طبق مصوبه شوراي اقتصاد براي هر سال تعيين مي شود و براي اجرا به صنايع لبني كه قرارداد يارانه اي دارند ابلاغ مي شود.

توسلي نيا مي افزايد: در غير اين صورت قيمت شير با توجه به عرضه و تقاضا تعيين مي شود.

وي تصريح مي كند: از ابتداي امسال تاكنون 41 هزار تن كنسانتره در خراسان شمالي توسط اتحاديه گاوداران و دامداران توزيع شده كه 19 هزار تن آن يارانه اي بوده است.

وي بيان مي كند: با توجه به اين كه 70 درصد از محصولات دامي كشور در واحدهاي دامداري روستايي توليد مي شود بهينه سازي ساختار اين واحدها به منظور بهبود كمي و كيفي محصولات دامي ضروري است.

وي مي گويد: تلاش براي بهبود وضعيت دامداران به اقتصاد استان و روستاييان كمك مي‌كند و منجر به كاهش هزينه هاي توليد و ايجاد امنيت شغلي براي بهره برداران خواهد شد.

وي توجه جدي به بهداشت دامدار و محيط روستا، نزديك كردن سطح كمي و كيفي توليدات دامي به شاخص هاي استاندارد، ترويج و آموزش امور فني به منظور كاهش تلفات دام و بهبود تغذيه اي واحدهاي دامداري روستايي را از برنامه هاي انجام شده در بخش دامداري روستايي ذكر مي كند و ادامه مي دهد: براي رسيدن به اهداف و برنامه هاي ذكر شده اين معاونت با تشكل هاي دامپروري كه داراي كارشناسان مجرب و عضو نظام مهندسي دامپزشكي هستند در روستاهاي تحت پوشش حاضر مي شوند و عمليات لازم براي بهسازي و نوسازي اماكن دامي روستايي را انجام مي دهند.

وي مي افزايد: بهبود وضعيت تغذيه اي واحدها، احداث سيلوي علوفه، احداث مخازن نگهداري كود، احداث مراكز جمع آوري شير، هماهنگي در انجام عمليات سم پاشي، ضد عفوني و واكسيناسيون دام و برگزاري جلسات توجيهي و ترويجي مرتبط با دامپروري در استان انجام مي شود.توسلي نيا تصريح مي كند: براي اجراي طرح ساماندهي دامداري 24 روستا در استان با توجه به مصوبه كميته شهرستان تعيين و 27 ناظر براي نظارت در اين دامداري ها انتخاب شده است.وي بيان مي كند: تعداد دام تحت پوشش اين طرح در استان 6 هزار رأس دام سنگين و 20 هزار رأس دام سبك است.
 پنجشنبه 30 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن