تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:   
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828811548




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/بيست‌وهشتمين گردهم‌آيي معاونان آموزشي جهاددانشگاهي/ رييس جهاددانشگاهي آذربايجان شرقي: جهاد دانشگاهي پرچمدار دست يابي به علم و فناوري و فرهنگ سازي آن بوده است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /بيست‌وهشتمين گردهم‌آيي معاونان آموزشي جهاددانشگاهي/ رييس جهاددانشگاهي آذربايجان شرقي: جهاد دانشگاهي پرچمدار دست يابي به علم و فناوري و فرهنگ سازي آن بوده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: شهرستان‌ها

رييس جهاددانشگاهي آذربايجان شرقي با اشاره به نقش جهاد دانشگاهي در توسعه علم و فناوري كشور گفت: اگر در دوران هشت سال دفاع مقدس بسيج در حفظ نظام پيشگام بود، در حال حاضر نيز در عرصه‌هاي علمي و فناوري بايد بسيج گونه تلاش كرد چرا كه بسيج علمي نياز حقيقي ايران اسلامي است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه آذربايجان شرقي، دكتر نجف قراچورلو در آيين گشايش بيست و هشتمين گردهمايي معاونان آموزشي واحدها، پژوهشكده‌ها، سازمان‌ها و مراكز جهاد دانشگاه كشور در تبريز اظهار داشت: امروز جهاد دانشگاهي پرچمدار دست يابي به علم و فناوري و فرهنگ سازي در اين زمينه است كه در طول سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي دستاوردهاي بسيار مفيد و مثبتي را داشته است.

وي، با ارايه گزارشي از عملكرد جهاد دانشگاهي واحد آذربايجان شرقي، تحت پوشش قرار دادن 35 هزار نفر در دوره‌هاي آموزش كوتاه مدت، ارايه خدمات آموزشي به چهار هزار و 500 نفر از دهياران و شهرداران استان، خدمات رساني به 10 هزار نفر از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي و تبريز در حوزه فيلم و نقد آن و آموزش يكهزار نفر از دانشجويان استان در قالب آموزش‌هاي كارآفريني را از فعاليت هاي اين نهاد در سالجاري عنوان كرد.

به گفته وي، در حال حاضر تعداد 26 عنوان طرح تحقيقاتي به ارزش 16 ميليارد ريال توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهي آذربايجان شرقي در دست اجراست.

در اين گردهم‌آيي بيش از 60 نفر از معاونان و مديران آموزشي سراسر كشور حضور دارند كه در مدت برگزاري اين نشست سياست‌هاي كلان آموزشي جهاد دانشگاهي در قالب بررسي برنامه سه ساله چهارم، طرح آموزش‌هاي الكترونيكي، نيازسنجي پروژه يابي آموزشي و ديگر مسايل مربوطه مورد بحث و كنكاش قرار مي‌گيرد.

در همين حال معاون آموزشي جهاد دانشگاهي گفت: مسير حركتي اين نهاد انقلابي بايد به گونه اي تنظيم شود كه انتظارات مردمي، مقام معظم رهبري و مقامات كشوري در آن محقق شود.

به گزارش خبرنگار ايسنا، منطقه آذربايجان شرقي، دكتر عبدالحميد احمدي در گردهم‌آيي معاونان آموزشي واحدها، پژوهشكده‌ها، سازمان‌ها و مراكز جهاد دانشگاهي كشور در تبريز، افزود: حمايت‌ها و تاييدات مقام معظم رهبري از فعاليت‌هاي اين مجموعه، انتظارات مردم از اين نهاد را بسيار بالا برده كه جهادگران بايد به صورت شبانه روزي در راه تحقق اين انتظارات تلاش كرده و گام بردارند.

وي اضافه كرد: در اين راستا جهاد دانشگاهي با برنامه ريزي و تهيه و تدوين برنامه هاي جامع سعي در تحقق انتظارات عمومي از اين نهاد را دارد كه تدوين برنامه سه ساله چهارم در امتداد چشم انداز 20 ساله كشور در اين رابطه به انجام رسيده است كه عمل به آن توسعه علم و فناوري و پيشرفت فعاليت هاي جهاد را در پي خواهد داشت.

وي، توجه به آموزش‌هاي الكترونيكي را از اولويت‌هاي مهم جهاد دانشگاهي در سال جاري بيان كرد و افزود: به همين منظور طرح آموزش‌هاي الكترونيكي تهيه شده كه هدف از آن بهره مندي بهينه از ظرفيت هاي موجود است تا بخش بيشتري از مردم را درگير چنين آموزش هايي بكنيم.

معاون آموزشي جهاددانشگاهي ياد آورشد: در اين طرح تقريبا تمامي دوره هاي آموزشي از طريق آموزش هاي الكترونيكي قابل ارايه خواهد شد و متقاضيان خواهند توانست در اين دوره ثبت نام و آموزش هاي لازم را ببينند.

وي، نيازسنجي و پروژه يابي آموزشي را از ديگر اولويت هاي معاونت آموزشي جهاد دانشگاهي عنوان كرد و اظهارداشت: با توجه به افزايش روزافزون تقاضا براي همكاري هاي آموزشي با اين نهاد انقلابي، ضرورت ايجاد مجموعه اي متمركز براي ساماندهي اين حوزه به خوبي احساس مي شد.

معاون آمزشي جهاد دانشگاهي ، عملكرد واحدهاي اين نهاد در سراسر كشور در بخش آموزش‌هاي كوتاه مدت را به لحاظ درآمدزايي و تعداد فراگيران بسيار مطلوب توصيف كرد.

احمدي با بيان اينكه ظرفيت هاي آموزشي جهاد دانشگاهي بسيار بالاست، گفت: براي استفاده بهينه از اين پتانسيل ها برنامه مختلفي تدارك ديده شده است كه ارايه 200 هزار نفر ساعت آموزش مهارت هاي پيشرفته در سالجاري از جمله اين برنامه هاست.

هم‌چنين نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز نيز گفت: اسلام، دين تحقيق، تفحص، علم و فناوري است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران، منطقه آذربايجان شرقي، آيت‌الله محسن مجتهد شبستري در گردهمايي معاونان آموزشي واحدهاي جهاد دانشگاهي كشور در تبريز، اظهار داشت: دين اسلام سراسر مملو از آموزه‌هاي فكري و تعقلي است چرا كه در اين دين هيچ چيزي بدون منطق و تعقل قابل پذيرش و اعتماد نمي تواند باشد.

وي افزود: آيات قرآني و روايات و احاديث بسيار متعددي در اسلام وجود دارد كه امت اسلامي را به علم و تحقيق و تعقل و تفكر تشويق كرده و به آنها تاكيد فراوان شده است كه مسلمانان جهان بايد از اين آموزه ها به بهترين شكل بهره مند شده و از آن استفاده كنند.

آيت الله مجتهدشبستري با اشاره به استعدادهاي ذاتي ايرانيان در زمينه هاي مختلف علمي و پژوهشي، خاطرنشان ساخت: اين استعداد در گذشته هاي دور در جهان زبانزد بود كه متاسفاهه با ورود استعمار اين مركزيت جهان اسلام و ايران رفته رفته رنگ باخت و ممالك اسلامي عقب نگه داشته شدند.

امام جمعه تبريز اضافه كرد: اما با وقوع انقلاب اسلامي جهاد علمي و فكري در ايران اسلامي آغاز شد و تا حدودي مشكلات اين حوزه رفع گرديد كه با توجه به چنين شرايطي در حال حاضر بايد توسعه علمي و پژوهشي كشور بايد بسيار فراتر از گذشته ها باشد.

آيت الله مجتهدشبستري‌، وجود جهاد دانشگاهي به عنوان نهادي انقلابي و علمي را بسيار مفيد به رشد علمي و صنعتي كشور دانست و گفت: تقويت پژوهش هاي علمي ، فناوري و جذب دانشجويان و پژوهشگران جوان با برنامه ريزي هاي علمي از جمله وظايف بسيار خطيري است كه بايد براي تحقق آنها تلاش كرد.

وي ادامه داد: در كنار توجه به علم و فناوري و تحقيق، جهاد دانشگاهي بايد نسبت به تقويت فكري صحيح، تبليغ و ترويج فرهنگ اسلامي و مبارزه با انحرافات نيز حساسيت داشته و گام‌هاي اساسي در اين زمينه بردارد.

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي ، عملكرد جهاد دانشگاهي در طول سال هاي اخير را بسيار مثبت ارزيابي كرد و گفت: اين نهاد در حوزه تحقيقات علمي و فناوري هاي جديد به دستاوردهاي خوبي دست يافته كه جاي قدرداني دارد.

انتهاي پيام
 چهارشنبه 29 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن