محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827241103
گزارشي از دومين جشنوارهي برنامههاي غيرنمايشي ماه رمضان سيما ميرباقري: حوزه علميه ارتباط تنگاتنگي با رسانهي ملي پيدا كرده است
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارشي از دومين جشنوارهي برنامههاي غيرنمايشي ماه رمضان سيما ميرباقري: حوزه علميه ارتباط تنگاتنگي با رسانهي ملي پيدا كرده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
برگزيدگان دومين جشنوارهي برنامههاي غيرنمايشي ماه رمضان سيما سال جاري، 28 آبان ماه معرفي شدند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين مراسم با حضور مرتضي ميرباقري - معاون سيما، پرويز فارسيجاني دبير شوراي معارف سيما، حسن نجفي سولاري- مديركل توليد و فني سيما، عليرضا برازش -مدير شبكه اول، مهدي فرجي -مدير شبكه دو، علياصغر پورمحمدي -مدير شبكه سه، رضا پورحسين -مدير شبكه چهار و حسين ساري -مدير شبكه قرآن و معارف سيما- برگزار شد.
***
در اين مراسم ميرباقري ضمن اشاره به ديرهنگام برگزارشدن اين جشنواره اظهار كرد: يكي از ماموريتهاي اساسي و جدي صداوسيما اين است كه به مجموعهي سرمايههاي هنگفتي كه در اختيار ملت بزرگ ايران است اعم از دين مبين اسلام، قرآنكريم و تاريخ پرفراز ونشيب ايران ازجمله مقطع انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس بپردازد و خطوط اصلي و قابل ارائه آن به ملت ايران را براي ادامه حيات طيبه ايران شناسايي كند و دراختيار ملت ايران قرار دهد.
او اضافه كرد: خوشبختانه رسانهي ملي سعي كرده است با مهندسي درست پيام اين كار را انجام دهد. در وهلهي نخست تلاش كرده است مختصات اين سرمايههاي فكري را بشناسد و با كساني كه به اين گونه مسائل آشنايي دارند،ارتباط برقرار و درادامه از طريق برنامهسازي، بين اين عرصهها ارتباط لازم را برقرار كند.
معاون سيما با اشاره به مناسبتهاي گوناگون اظهار كرد: اين مناسبتها كه شامل مناسبتهاي ديني، انقلابي، ملي و سياسي ميشوند در اوقاتي مانند ماه محرم، رمضان، دههي فجر، انتخابات و هفتهي دفاع مقدس قرار دارند كه فرصت مغتنمي براي ارايهي اين سرمايهها به مخاطبان به شمار ميروند و بايد از آنان به صورت بهينه در جهت تعامل با هموطنان استفاده كنيم.
معاون سيما ادامه داد: هركدام از مناسبتها ويژگيهايي دارند كه در قالب آنها ميتوان پيامهاي متناسب را از طريق رسانه ملي به مخاطبان منتقل كرد. بنابراين نبايد همه ابعاد پيامهاي مختلف را در يك مناسبت مطرح كنيم و از يك ساختار بيش از اندازه استفاده كنيم.
ميرباقري تأكيد كرد: معاونت سيما به عنوان حوزهاي موثر، وظيفهي ويژهاي را در اين جهت برعهده دارد و برنامهسازان آن، ساخت برنامه را در قالب بخشي از نقشه عظيم و نظاممند مهندسي پيام برعهده دارند.
او در ادامه اظهار كرد: ماه رمضان، ماه خودسازي است كه مناسبتهاي مختلفي مانند راهپيمايي روز قدس و عيد فطر در آن قرار دارد. بنابراين اين ماه ظرفيت هنگفتي را در اختيار رسانه ملي قرار ميدهد. با نگاهي به فعاليتهاي سالانه رسانه ملي درمييابيم كه تقريبا تمام روحانيان و بزرگان ديني ما كه سابقه و تجربهي دهها سال ممارست و آشنايي با معارف ديني را دارند ،سخاوتمندانه تمام تجربههاي خود را در اختيار رسانهي ملي قرار ميدهند و مجموعه دستاوردهاي خود را تقديم ملت ايران ميكنند. آنان در 5100 برنامهي مختلف اينگونه مطالب را بيان كردند البته اين موضوع بخشي از سرمايهي عظيمي است كه به بركت ماه رمضان تقديم ملت ايران شد.
ميرباقري با اشاره به دهه فجر اظهار كرد: اين مناسبت،فرصت مغتنمي است براي انعكاس تجربههاي افراد فعال در زمينهي انقلاب است، هفتهي دفاع مقدس نيز مجالي است براي اطلاعرساني دربارهي جانبازيهاي رزمندگان اسلام.بدين ترتيب رسانهي ملي تبديل به تريبون مقدسي شد كه تمام ظرفيتهاي موجود را تقديم ملت ايران كرد.
او اضافه كرد: هفته دفاع مقدس نيز در ماه مبارك رمضان قرار گرفت. بدينترتيب اين ظرفيت نيز به اين ماه مبارك افزوده شد. ارزيابيهاي ديگران و نظرسنجيهاي سازمان صداوسيما در ماه رمضان سال جاري نشاندهنده آن بود كه مجموعه برنامههاي پخششده در ماه رمضان و به تبع آن هفته دفاع مقدس باعث افزوده شدن برگ زرين ديگري به فعاليتهاي رسانهي ملي شده است.
معاون سيما با اشاره به برنامههاي دهه فجر گفت: با طراحيهاي صورتگرفته،برنامههاي اين مناسبت به گونهاي سازماندهي شده است كه جشن سهماههاي به مناسبت سيامين سال پيروزي انقلاب اسلامي در برنامهها داشته باشيم تا مجموعه سرمايه هنگفت نهفته در اين مقطع زماني را در مدت زمان طولانيتري در اختيار مردم قرار دهيم.
ميرباقري در پايان صحبتهايش با تشكر از علما، مراجع و شاگردان آنها اظهار كرد: حوزه علميه ارتباط تنگاتنگي با رسانه ملي پيدا كرده است به گونهاي كه از وجود استادان آن نه تنها در برنامههاي تفسير و سخنراني بلكه در قالبهايي چون مستند و نمايشي استفاده ميشود.
***
در ادامه اين مراسم پرويز فارسيجاني -دبير شوراي معارف سيما- به ارايه گزارشي از دومين جشنواره پرداخت و گفت: نخستين گام براي برپايي جشنواره دوم، ارزيابي دقيق و بررسي نقاط قوت و ضعف جشنوارهي سال قبل بود تا با توجه به نتايج به دست آمده براي برگزاري دومين دوره اين رويداد فرهنگي اقدام كنيم.
او در ادامه اظهار كرد: در كل 823 برنامه ويژه قرآني در اين ماه مبارك پخش شد،در بخش تلاوت از تلاوت مجلسي قاريان خوب بينالمللي استفاده شد، علاوه بر آن ديدگاههاي آيات عظام مانند آيتالله جوادي آملي، آيتالله حائري شيرازي، آيتالله خاتمي و حجتالاسلام والمسلمين قرائتي روي آنتن رفت. در بخش پخش ترتيل قرآن كريم نيز به برنامهي شبكهي سه ميتوان اشاره كرد كه به صورت مستقيم از حرم حضرت معصومه (ع) روي آنتن ميرفت. آموزش قرائت و صوت و لحن و مسابقات قرآني از ديگر برنامههايي بود كه در ماه رمضان روي آنتن رفت.
دبير شوراي معارف سيما ادامه داد: جمعا 632 برنامه با بهرهمندي از سخنراني بزرگاني چون آيتالله مكارم شيرازي، آيتالله نوري همداني، آيتالله سبحاني، آيتالله جوادي آملي، آيتالله مهدوي كني و آيتالله ناصري پخش شد. از 152 نفري كه به عنوان كارشناس و سخنران در برنامههاي سيما استفاده شدهاند 27 نفر آنها از آيات عظام بودند.در بخش ادعيه 557 برنامه توليد شد كه اينكار در لوكيشنهاي متفاوت صورت گرفت و برنامهي سحر شبكه اول سيما از جمله برنامههايي بود كه به پخش اين دعاها پرداخت. البته ادعيه مناسب در همه شبكهها پخش شد.
فارسيجاني در ادامه گفت: در كل 129 برنامه در بخش احكام پخش و در آنان تلاش شد كه متناسب با سنين مختلف،احكام بيان شود. 175 برنامه مداحي نيز روي آنتن رفت و در آن از مداحان فاخر استفاده شد، علاوه بر آن تلاش شد برنامههاي گفتوگو محور به گونهاي روي آنتن رود كه موضوعات و كارشناسان آن در شبكههاي مختلف تكرار نشوند.
او اضافه كرد: در كل 120 برنامه سحرها و 250 برنامه افطار، پخش شد كه تلاش شد در تمام شبكهها برنامههاي افطار با رويكرد به مباحث اخلاقي، شادماني معنوي و مسايل روز اجتماعي روانهي آنتن شود. در مجموع 154 كارشناس در 1670 برنامه ماه رمضان حضور پيدا كردند.
دبير شوراي معارف سيما با اشاره به اهداف جشنواره دوم اظهار كرد: تحقق منويات مقام معظم رهبري، عمل به اهداف در نظر گرفته شده براي برنامههاي معارفي در سند افق رسانه، كمك به شكوفايي و نوآوري در برنامههاي معارفي از جمله اهداف دومين جشنواره بوده است. درواقع اين جشنواره ميتواند به عنوان معياري علمي و مستند براي دستاندركاران برنامهها باشد تا در توليدات آينده خود براساس آن عمل كنند.
فارسيجاني در پايان پيشنهاد تشكيل دبيرخانه دايمي جشنواره توليدات غيرنمايشي سيما در ماه مبارك رمضان را مطرح كرد و گفت: تجربههاي به دست آمده در اين دو جشنواره ثابت كرده است كه با توجه به رشد سريع ارتباطات،ملاكهاي ثابتي نميتوان براي برنامهسازي در نظر گرفت و سازندگان برنامهها بايد با توجه به شرايط روز عمل كنند بنابراين اميدواريم كه با برپايي اين دبيرخانه دايمي بتوانيم زمينه افزايش كيفيت توليدات معارفي سيما را فراهم كنيم.
***
رييس هيات داوران دومين جشنواره برترينهاي برنامههاي غيرنمايشي سيما در ماه رمضان در ادامه مراسم اظهار كرد: از ابتداي ماه مبارك رمضان،اعضاي هيات داوران با نگاهي موشكافانه ويژهبرنامههاي اين ماه را رصد كردند. پس از پايان ماه مبارك رمضان شبكههاي مختلف سيما آثار برتر خود را كه بالغ بر 134 برنامه شد را به ستاد جشنواره ارسال كردند. پس از چند مرحله بررسي 90 برنامه برگزيده شد، البته از پنج برنامه انتخابي قبل از اين مراسم تقدير به عمل آمد و تنها نام آنها با عنوان يادكردن و تشكر از سازندگان اين برنامهها در اين مراسم برده ميشود.از هفت نفر نيز در عناويني چون كارشناس، تفسير قرآن، دعا، كارشناس احكام، سخنران، برترين اجرا، تقدير ميشود.
رمضاني اضافه كرد: در بخش ويژه از 19 مدير تلاشگر در حوزههاي معارف اسلامي سيما تقدير ميشود.علاوه بر آن ازبرنامههاي برتر قرآني، دعا، مناجات، شرح، ويژه افطار و سحر، تركيبي، ميزگرد و گفتوگو، كودك، مستند، تيتراژ، ميانبرنامه، مسابقه ديني، مداحي و سخنراني تقدير ميشود.
رمضاني در پايان اظهار كرد: هيات داوران از حضور فعال و موثر مراجع و بزرگان ديني تقدير ميكند.
***
برگزيدگان دومين جشنواره برنامههاي غيرنمايشي سيما در ماه رمضان سال جاري عبارتند از:
• برنامه قرآني : شميم باران به تهيهكنندگي مجيد يراق بافان
• دعا، مناجات، شرح: شبهاي احياي حرم حضرت عبدالعظيم (ع) به تهيهكنندگي حسين فراست از شبكه قرآن و شرح دعاي مكارم اخلاق از شبكه قرآن به تهيهكنندگي عبدالله متقيزاده
• برنامههاي ويژه سحر و افطار: نسيم سحري (شبكه قرآن) به تهيهكنندگي سيد افضل ميرلوحي و پرويز اميري
• تركيبي : ايراني رمضان است (شبكه چهار) به تهيهكنندگي حميدرضا اردلان، آفتاب شرقي (شبكه يك) به تهيهكنندگي داوود نجفي
• ميزگرد و گفتوگو: اين شبها (شبكه يك) به تهيهكنندگي محمد شكيبانيا
• برنامه كودك: قصههاي آسماني (شبكه دو) به تهيهكنندگي سلاميان، عمو و بچهها (شبكه آموزش) به تهيهكنندگي ابوالفضل صالحي
• مستند : سفير رمضان (شبكه سه) به تهيهكنندگي سيد مجيد موسويان
• تيتراژ: تسبيح (شبكه جامجم) به تهيهكنندگي مهدي حسينزاده
• ميان برنامه : حرفهاي فيروزاي (شبكه قرآن) به تهيهكنندگي سيد قاسم صفاري
•مسابقه ديني: مسابقه 101 (آغاز پخش/ تمايل نوآوري/ سوالات ديني و مذهبي)، (اين برنامه هرچند ويژه ماه رمضان نبود ليكن سوالات آن تمايل به اين ماه داشته و شروع آن در ماه مبارك رمضان بوده است)(شبكه سه) به تهيهكنندگي حسين فردرو، سيمين دولو
• مداحي: مداحي در جبههها (شبكه سه) بهتهيهكنندگي مجيد خواجهنژاد، روضه مرحوم كوثري (شبكه چهار) به تهيهكنندگي مرتضي جاسبي
• سخنراني: رحيم پورازغدي (شبكه سه) به تهيهكنندگي نادري (تهيهكننده و نماينده جهت دريافت لوح و جايزه)
• برترين كارشناس ميهمان:برنامه آيتالله مهدوي كني (شبكه سه) به تهيهكنندگي نوبهار (تهيهكننده و نماينده جهت دريافت لوح و جايزه)
• برترين مفسر قرآن: آيتالله جوادي آملي (شبكه چهار) به تهيهكنندگي اسلاميمدبر (نماينده جهت دريافت لوح و جايزه)
• برترين مفسر دعا: آيتالله ناصري (شبكه قرآن) به تهيهكنندگي پرويز اميري (نمايندهي جهت دريافت لوح و جايزه)
• برترين كارشناس احكام: حجتالاسلام فلاحزاده (شبكه سه)
• برترين اجرا: فرزاد جمشيدي (شبكه يك) و درستكار (شبكه يك)
• جايزه ويژه: مديران گروههاي معارف شبكههاي: يك (رحيمزاده)، دو (عينيزاده موحد)، سه (شريعتپناهي)، چهار (خانم آقايي/ همتي)، تهران (محمديان)، جام جم (گروسي)، قرآن (شفيعزاده) _ به تهيهكنندگي نماينده شبكه آموزش (مقيمي)
• نمايندگان مركز توليد و فني سيما: به تهيهكنندگي : ميرابي، فرحجود، صالحفر، روحالامين و خانم زعيمينيكو
• مديران تامين برنامه و پخش (شبكههايي كه برنامه زنده سحر داشتهاند) ، مديران تامين برنامه : يك (اخوان)، سه (حسينيزاد)، قرآن (انجام)، ميران پخش: يك (مصداقي)، سه (رضايت)، قرآن (ايزدي)
گفتني است فرزاد جمشيدي جايزه خود را به يكي از همسران شهيد ارتشي هواپيماي سي 130 اهدا كرد.
همچنين علي درستكار تنها لوح تقدير جشنواره را دريافت و جايزه نقدي خود را بازگرداند و دليل آن را «شخصي» عنوان كرد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 29 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]
-
گوناگون
پربازدیدترینها