واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در نشست تخصصي چاي مطرح شد: * با تبليغات بيشتر ميتوان مصرف چاي سبز را گسترش داد * راهاندازي خط توليد برندهاي معتبر جلوي واردات قاچاق را ميگيرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بازرگاني
در نشست تخصصي چاي كه در محل برگزاري نمايشگاه چاي در هتل لاله تهران برگزار شد توليدكننده و توزيعكننده بر لزوم نزديكي هر چه بيشتر روابط تاكيد كردند.
به گزارش خبرنگار اصناف خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نشست مسوولان اتحاديه بنكداران مواد غذايي بر حمايت معنوي خود در مقابله با سوءاستفاده از برندهاي معتبر تاكيد كردند و يكي از توليدكنندههاي چاي هم خواستار همكاري بيشتر بين توليدكننده و توزيعكننده شد.
موسوي ـ مديرعامل يك شركت توليدكننده چاي ـ درباره مزاج ايرانيان در مورد چاي گفت: چاي سيلاني به دليل طعم شيرين آن در ايران مورد استقبال ميشود.
او گفت: براي راهاندازي خط توليد يكي از بهترين برندهاي جهاني در ايران كه اتفاقا صاحبان آنها ايراني هستند بهترين "چشندگان چاي" از كشور سريلانكا به كار گرفته شدند و يك سال كار تست و چشايي در اين باره انجام شد؛ اين افراد در سريلانكا بسيار مشهور هستند و حقوق بساير بالايي ميگيرند.
اين توليدكننده همچنين به توليدات اخير چاي سبز در كشور اشاره كرد و گفت: چاي سبز داراي خواص دارويي مثل سوزاندن چربيهاست و با اطلاعرساني و تبليغات ميتوان مصرف آن را گسترش داد كما اينكه تا چهار سال پيش تنها پنج درصد مردم از آن استفاده ميكردند ولي امروز اين ميزان به 20 درصد رسيده است.
موسوي درباره اينكه چگونه ميتوان جلوي قاچاق برندهاي معتبر را گرفت گفت: به هر حال تعرفه گمركي براي مواد اوليه توليد چاي در كشور بالاست و كالاهاي قاچاق با قيمت پايينتري به كشور وارد ميشوند اما اطمينان از اينكه اين چاي در داخل توليد شده ميتواند مشتريان را به سمت خريد كالاي معتبر سوق ميدهد كما اينكه شاهد بودهايم كه محصولات چاي احمد كه در خط توليد داخلي توليد شدهاند، خيلي بيش از محصولاتي كه از عراق ميآمد خريدار دارد.
اين توليدكننده درباره افزايش قيمتهاي مقطعي چاي تاكيد كرد: در بحران چند روزهاي كه خردادماه امسال در مورد قيمت چاي پيش آمد ظرفيتهاي توليد را چهار برابر كرديم و چاي با همان قيمتهاي قبلي به بازار عرضه شد تا در حق مصرفكنندگان اجحاف نشود؛ اين موضوع تاثير زيادي بر بازار و كاهش قيمتها داشت.
در اين نشست همچنين قاسمعلي حسني ـ رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي تهران ـ با اشاره به امكانات اتحاديه در حمايت معنوي از توليدكنندههاي واقعي گفت: مسائلي مثل چايهاي تقلبي كه در بستهبندي چايهاي معتبر عرضه ميشوند با همكاري اتحاديه و بنكداران ميتواند كاملا تحت كنترل قرار بگيرد.
رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي تهران به لزوم روابط نزديكتر بين توليدكننده و توزيعكنندهها اشاره كرد و گفت: اتحاديه اين آمادگي دارد كه با برگزاري همايشها و نشستهاي مختلف نزديكي بيشتري ايجاد كند و به همين دليل قصد دارد در آينده نزديك نشريهاي هم منتشر كند.
حسني تصريح كرد: اين اتحاديه اطلاعات به روز درباره 1400 قلم كالاي تحت پوشش خود را در مورد قيمت و تغييرات نرخ و ميزان فروش آنها دارد كه بعضا سازمانهاي دولتي هم اطلاعات موردنياز براي آمادگيشان را از اين اتحاديه ميگيرند.
او تاكيد كرد: توليدكنندهها سرمايههاي كشور هستند و باعث بلند آوازه كردن نام ايران در بازارهاي جهاني ميشوند به خصوص اگر معتبر باشند آبروي كشور محسوب ميشوند.
انتهاي پيام
سه شنبه 28 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 257]