تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826277728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سقف آرزوهاي خود را به نمايش فيلم‌ها در جشنواره‌ها محدود نكنيد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: سقف آرزوهاي خود را به نمايش فيلم‌ها در جشنواره‌ها محدود نكنيد
مازيار ميري معتقد است: شايد اگر با كمي صبر و تحمل فيلم‌هاي دلخواه خود را بسازيم و خلاقيت لازم را در ساخت آنها به‌كار بريم، حداقل در انتها از اين‌كه فيلم دلخواه خود را ساخته‌ايم احساس خوبي خواهيم داشت.
مازيار ميري معتقد است: محدوديت فيلمسازي در زمينه انتخاب موضوع و سرمايه در سينماي بلند، موجب شده است كه فيلم‌ها شكل تكراري به خود بگيرند، اما اين مساله آفتي است كه هنوز متوجه سينماي كوتاه نشده و بايد راهي براي جلوگيري از آن انديشيده شود.
اين كارگردان سينما روز گذشته ـ 24 آبان ماه ـ طي جلسه‌اي تحت عنوان «نشست با اساتيد و هنرمندان» با فيلم‌سازان كوتاه به گفت‌وگو نشست.
ميري در ابتداي اين نشست خطاب به فيلمسازان جوان حاضر درجلسه عنوان كرد: فكر مي‌كنم حتي يك پنجم از خلاقيت شما را سينماي بلند ندارد. هم‌چنين جسارتي كه شما مي‌توانيد در پرداخت به موضوعات داشته باشيد براي سينماي بلند مقدور نيست و من ترجيح مي‌دهم در اين نشست ابتدا از نيمه پُر اين ليوان سخن بگويم.
او ادامه داد: متاسفانه طراوت، شادابي، نوآوري و كشف و شهود سينماي كوتاه در سينماي بلند وجود ندارد و يا بسيار كم است. لذا خوب است دنبال راهي باشيم تا تكراري كه براي سينماي بلند اتفاق افتاده، متوجه سينماي كوتاه نشود.
كارگردان «پاداش سكوت» بي‌بهره بودن فيلم‌هاي كوتاه از مواردي مانند تبليغات و گيشه را از مسائلي دانست كه هم نوعي حسن و هم نوعي ضعف به‌شمار مي‌رود و گفت: اين امر به نوعي خوب است. چون شما كمتر با مشكل تهيه‌كننده و سرمايه مواجه مي‌شويد، اما از طرفي شما، نفس تماشاچي فيلم خود را احساس نمي‌كنيد.
اين كارگردان هم‌چنين به بحث سفارش در سينماي كوتاه پرداخت و اظهار كرد: براي جلوگيري از ابتلاي سينماي كوتاه به بلايي كه سرسينماي بلند‌ آمده است، يكي از موضوعاتي كه بايد به‌طور جدي مورد بررسي قرار بگيرد مساله سفارش است. درحال حاضر تحميل موضوعات سفارشي سينماي بلند ما را به سمت نابودي مي‌كشاند.
او افزود: درحال حاضر، سينماي بلند به سمتي مي‌رود كه فيلم‌ها بدون هيچ نوع سياست‌گذاري مشخصي همه به سمت تكرار يك موضوع گام بر مي‌دارند و پراكندگي و تنوع ايده به‌طور دائم درحال كاهش يافتن است. اين فيلم‌ها براساس عقايد و سلايق مديران دوره‌هاي مختلف كشور شكل مي‌گيرد، اما با اين حال اين اتفاق در سينماي كوتاه كمتر است و شما مشكل مجوز نداريد و مي‌توانيد موضوعات متعددي را مدنظر قرار دهيد و همين‌ نكته، فيلم‌هاي كوتاه را پرشكوه‌تر مي‌سازد.
ميري در عين حال گفت: البته من از مشكلات شما و روند دريافت مجوز اين فيلم‌ها و محدوديت‌هاي شما اطلاع ندارم، اما قطعا اين مشكلات كمتر از سينماي بلند است. سال گذشته كه داور اين جشنواره بودم بالذت فراوان به تماشاي فيلم‌هاي كوتاه نشستم، اما با اين حال من و مجموعه دوستان داور كمي احساس خطر كرديم چرا كه به نظر مي‌رسيد بسياري از فيلم‌ها و به‌ويژه فيلم‌هاي اجتماعي به ‌ناچار براي نمايش در يك محيط فرهنگي دستخوش تغييراتي شده‌اند.
اين كارگردان سينما در بخش ديگري از اين نشست، همچنين مطرح كرد: درشرايط فعلي كه فيلم‌هاي كوتاه برنامه دقيقي براي نمايش ندارند، آيا به راستي اين امكان براي فيلمسازان وجود دارد تا با كمي تحمل به جاي ايجاد تغيير در فيلم، فيلم‌هاي خود را محدود به زماني خاص نكنند و صبر كنند تا فيلم آنها بعدها درجشنواره‌ي ديگري به نمايش درآيد.
مازيار ميري ادامه داد: نگراني من براي فيلم كوتاه از آن جهت است كه ممكن است فيلمسازان كوتاه دچار نااميدي شوند و سقف آرزوهاي خود را پايين بياورند و آنها را محدود به نمايش فيلم‌ها در چند جشنواره كنند.
در دوره‌هاي قبل در جشنواره‌ها 20 الي 30 فيلم كوتاه جسور مي‌ديديم اما به نظر مي‌رسد اكنون درزمينه‌ي ساخت فيلم‌ها دستخوش نوعي تكرارزدگي شده‌ايم و تعداد اين فيلم‌ها كمتر شده است. اما بعد از شش سال اين امكان برايش فراهم آمده، صحبت من نيز همين است. به بهاي نمايش فيلم در جشنواره‌ها ساختار فيلم‌ها و اعتقادات خود را متحول نكنيد.
اين كارگردان مطرح كرد: احساس مي‌كنم نسل فيلمسازان جوان ما، نسلي زيرك بوده كه توانسته از مرز فيلم‌هاي سفارشي و تبليغي گذر كند، اما به نظر مي‌رسد اين مساله درحال كمرنگ‌شدن است. فكر مي‌كنم در سينماي بلند به علت حاكميت سرمايه، كمي طاقت خود را از دست داده‌ايم و اكنون در سينماي بلند حرف اصلي را سينماداران و پس از آن سرمايه‌گذاران مي‌زنند و اگر نگاهي به پوستر فيلم‌ها بيندازيم به راحتي متوجه مي‌شويم كه بسياري از فيلم‌ها، با فيلم فارسي‌هاي 50 سال قبل هيچ فرقي ندارند و سطح سليقه مخاطب را پايين مي‌آورند.
مازيار ميري معتقد است: شايد اگر با كمي صبر و تحمل فيلم‌هاي دلخواه خود را بسازيم و خلاقيت لازم را در ساخت آنها به‌كار بريم، حداقل در انتها از اين‌كه فيلم دلخواه خود را ساخته‌ايم احساس خوبي خواهيم داشت.
به گزارش ايسنا، پس از اين نشست نيز نشست نقد و بررسي فيلم‌هاي به نمايش درآمده در سومين روز اين جشنواره با حضور طهماسب صلح‌جو، بيژن ميرباقري، كاوه بهرامي‌مقدم، نيما عباسپور، سيد محمد حسين محجلين و آيدا پناهنده (چهارتن از فيلمسازاني كه فيلم آنها به نمايش درآمده بود) برگزار شد و اين افراد به ذكر توضيحاتي درباره‌ي فيلم‌هاي خود پرداختند.
گفتني است: در ابتداي اين نشست مازيار ميري با اشاره به حادثه آتش‌سوزي سينما جمهوري كه سينمايي متعلق به خانواده‌اي فرهنگي است، اظهار تاسف كرد.
 يکشنبه 26 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن