تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826699121




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارائه محصولات در نمايشگاه عامل شناسايي كالاي بي كيفيت


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: ارائه محصولات در نمايشگاه عامل شناسايي كالاي بي كيفيت
كيايي اعلام كرد:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: مدير كل اداره توليد و بازرگاني صنايع دستي،ارائه محصولات مناسب در نمايشگاه ها را عاملي براي جلوگيري از خريد كالاهاي بي كيفيت از طريق آگاهي دادن به مردم دانست.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "مهدي كيايي"، در مورد تاثير نمايشگاه هاي اين نهاد در مقايسه با نمايشگاه هاي بخش خصوصي كه باعث بالاتر بودن قيمت كالاها مي شود، گفت: آنچه معمولا از نظر علمي جواب مي دهد، اين است كه آنقدر شرايط را تسهيل كنيم و در فرهنگ عمومي اين مسئله را ترويج بدهيم كه خود مردم نمايشگاه هاي خوب را از نامناسب تشخصي بدهند.

بنابراين اگر صنعتگر ببيند كه با قيمت بالا و كيفيت پايين توان رقابت ندارند و مردم تمايلي به خريد ندارند، خود به خود محكوم به حذف مي شود.اين به شكل منطقي براي سيستم بازرگاني هر توليدي اتفاق مي افتد.

وي نمايشگاه ها را گامي مهم در اين عرصه بيان كرد: ما سعي مي كنيم، مردم را از طريق نمايشگاه ها با اين سليقه آشنا كنيم كه بدانند جنس خوب با كيفيت خوب چيست.

در سيستم توليد و بازرگاني مفاهميم علمي مي تواند گوياي وضعيت بازار باشد. كيفيت، پايين بودن قيمت، طراحي و نوآوري، عرضه مناسب، بسته بندي و... تعريف مي كند كه چه كالايي در بازار باقي مي ماند.

مدير اداره توليد و بازرگاين صنايع دستي سپس به تشريح نمايشگاه ها پرداخت: در بحث نمايشگاه‌هاي برگزار شده نيز شرايطي را فراهم كرده‌ايم كه امكان فروش ايجاد شده است.

ما سه نوع نمايشگاه استاني، منطقه‌اي و سراسري داريم. نمايشگاه سراسري بايد حداقل با 200 غرفه برگزار شود و كالاي غيرصنايع دستي نبايد در نمايشگاه باشد.

نمايشگاه‌هاي سراسري با رويكرد خاصي برگزار مي‌شوند يعني بغير از غرفه‌هاي فروش از work shop هم استفاده مي‌كنيم و يك موضوع تخصصي مورد بحث صاحب نظران قرار مي‌گيرد همچنان كه نمايشگاه‌هاي سراسري شش ماهه اول امسال با رويكرد صنايع دستي و موزه، توجه به روز جهاني صنايع دستي، جوانان و آموزش IT، توسعه صادرات صنايع دستي، بازيهاي رايانه‌اي ونوآوري در صنايع دستي برگزار شدند.

كيايي همچنين در مورد كيفيت برگزاري نمايشگاه هاي بخش خصوصي و وجود صنايع دستي چيني در اين مكانها اظهار داشت: شايد در سنوات گذشته اين ايراد متوجه خود نمايشگاه‌هاي سازمان هم بود.

امسال برگزاري نمايشگاه‌ها را حرفه‌اي كرديم و با ابلاغ دستورالعملها و نظارت كارشناسان سعي كرديم اين ايرادها را به حداقل برسانيم تا براي بازاريابي و تعامل نظر با مشتريان و گرفتن سفارش براي توليدكنندگان سوق پيدا كنيم. اما برخي از نمايشگاه‌هايي كه به اسم صنايع دستي برگزار مي‌شوند، ممكن است استانداردهاي لازم را نداشته باشند. در حال تعامل هستيم تا اگر نمايشگاهي با عنوان صنايع دستي برگزار مي‌شود، ما نظارت خود را در حوزه بخش خصوصي داشته باشيم تا كاركرد واقعي از بحث نمايشگاهي محقق شود.

مدير اداره كل توليد و بازرگاني صنايع دستي،در توضيح اين مطلب افزود: طي بخشنامه‌‌اي از استانها درخواست كرده‌ايم تا مواردي را در برگزاري نمايشگاه‌ها درنظر بگيرند. اول اينكه رويكرد نمايشگاه مشخص و براساس نشستهاي علمي پيش بيني و بروشور و تبليغات مناسب ايجاد شود. درخواست كرده ايم جاذبه‌هاي گردشگري هر استان در اختيار صنعتگران همان استان قرار بگيرد تا اطلاع رساني تخصصي سازماني هم داشته باشيم و تاكيد كرده‌ايم كيفيت كالاهاي ارائه شده توسط استان ميزبان بررسي شود.

اعطاي مجوزهاي برگزاري نمايشگاه‌ها بايد با رعايت ضوابط مورد توجه باشد تا از بروز اتفاقاتي مانند فروش كالا‌هاي چيني جلوگيري شود. ما پيشنهاد كرده‌ايم تا صنعتگر هر استان با پوشش بومي حضور پيدا كند تا تنوع فرهنگي ايران هم در طول نمايشگاه به نمايش گذاشته شود. اين ضوابط براي حرفه اي شدن نمايشگاه ها برنامه ريزي شده است.

كيايي در مورد نظارت بر اين نمايشگاه ها گفت: به دنبال اين هستيم كه با شوراي شهر و مراكز اصلي تصميم گيري نمايشگاه ها در استانها مانند سازمانهاي بازرگاني، شهرداريها و شوراهاي شهر و..مذاكره كنيم تا اگر قرار است نمايشگاه صنايع دستي برگزار شود، حتما دستورالعملهاي ما رعايت شود.

وي در ادامه بازارچه هاي داخلي و نوروزي را اقدام ديگري براي ارتقا سطح فروش برشمرد: يكي از برنامه‌هاي ما ايجاد بازارچه‌هاي داخلي و نوروزي است. بنا به فرهنگ ملي، در اوقاتي از سال بحث سفر افزايش پيدا مي‌كند. ما از اين زمينه استفاده كرديم. از استانها درخواست كرديم در تعطيلات نوروز سايتهاي گردشگري را فراهم كنند تا مردم همزمان ضمن بازديد از مكانهاي گردشگري بتوانند صنايع دستي بخرند كه جمعا 151 منطقه در اين قضيه شناسايي و فعال شدند كه به طور تقريبي بالغ بر 10 ميليون نفر گردشگر از آنها بازديد كردند و بالغ بر 3 ميليارد تومان فروش داشتند.

مدير اداره كل توليد و بازرگاني اضافه كرد: متعاقب اين موضوع، براي تابستان هم از استانها خواستيم تا امكان فروشهاي موقت ايجاد شود كه در حال جمع‌آوري گزارش اين بازارچه‌ها در تابستان هستيم. تا الان 15 استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، اصفهان، ايلام، چهار محال و بختياري، خراسان جنوبي، خراسان شمالي، فارس، قزوين، كرمانشاه، كهكيلويه و بويراحمد، گلستان، كرمان و يزد حدود 6 و نيم ميليارد تومان فروش داشته‌اند كه با اخذ آمار 15 استان ديگر انتظار ما اين است كه حداقل بالاي 10 ميليارد تومان فروش انجام شده باشد. اين از اتفاقاتي است كه قبلا به شكل رسمي و سازمان يافته انجام نشده بود.

وي همچنين از اختصاص بناهاي تاريخي هر استان به صنايع دستي خبر داد:«يكي از اقدامات قابل توجه ديگر اين است كه با مجوزي كه از رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گرفتيم، هر استان مكلف شده كه يكي از بناهاي تاريخي را به نوعي در اختيار صنايع دستي قرار بدهد تا غرفه هاي توليد زنده توليد و فروش صنايع دستي را ايجاد كند.

بنابراين مردم با سابقه اي كه از يك بناي تاريخي در بافت قديمي شهرها دارند، با يك اثر تاريخي آشنا مي شوند و به صورت رايگان و چرخشي از نزديك با صنايع دستي آشنا مي شوند. اين اقدام شروع شده، برخي از استانها بناها را در اختيار صنايع دستي قرار داده اند و برخي اقدام به بازسازي ساختمانها كرده اند.

انتهاي پيام//
 شنبه 25 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن