واضح آرشیو وب فارسی:فارس: /جشنواره فيلم كوتاه/ پيام مديرعامل انجمن سينماي جوان به جشنواره فيلم كوتاه تهران
خبرگزاري فارس: ناصر باكيده طي پيامي به جشنواره بينالمللي فيلم كوتاه تهران عنوان كرد: بر اين باوريم كه در پرتو شعاع فروزان انقلاب اسلامي گام در مسيرهاي نوين گذاشتهايم و حركت به سمت افقهاي تازه و چشماندازهاي نو آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جشنواره بينالمللي فيلم كوتاه تهران، متن كامل پيام باكيده مديرعامل انجمن سينماي جوانان ايران و دبير بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي فيلم كوتاه تهران به اين شرح است: در ايام پربركت ميلاد خجسته حضرت ثامن الحجج (ع) و در سي امين سال پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ، در سالي كه به شكوفايي و نوآوري مزين شده است ضيافت بزرگ جشن فيلمسازان و سينماگران جوان كشور را بر پا مي كنيم . رويدادي خجسته و ميمون كه نقطه عطف يكسال تلاش ، پشتكار و خلاقيت مدام است و بار ديگر ، نگاهها به جريان نوين سينمايي ايران، به كاروان فيلمسازان نوآور ، خلاق و پژوهنده معطوف مي شود و در اين فرصت مغتنم ، گوشههايي از ظرفيتهاي گسترده و بي شمار جوانان فيلمساز و فيلمسازان جوان متجلي ميگردد.
در ادامه ميخوانيم: براين باوريم كه در پرتو شعاع فروزان انقلاب اسلامي گام در مسيرهاي نوين گذاشته ايم و حركت به سمت افق هاي تازه و چشم اندازهاي نو آغاز شده است. جشنواره بينالمللي فيلم كوتاه تهران جلوه گاه نوآوري، شكوفايي، شگفتي و زيبايي و اين آغاز شگرف است.
در اين پيام ميخوانيم: فيلم كوتاه فرصت بي بديل تبلور قابليت هاي نوآوري و شكوفايي در مسير سينماي ملي است و جشنواره فيلم كوتاه تهران بستر مناسب و موثر تبادل تجربه و انديشه ، چرخش استعدادها و نخبگان و تعامل دلپذير و اميد بخش نقاشان رنگين كمان آسمان زيبايي و معاني و آينده سازان سينماي ملي و مترقي. از همين رو است كه رسالت نسل جديد فيلمسازي سنگين تر ، حساس تر و دشوارتر مي شود . نسلي كه مي بايست با نگاه عميق فرهنگي ، با نشاني هاي جديد ، حركت به سمت و سوي يك سينمايي فاخر ، ارزشمند و قدرتمند را بياغازد و در اين مسير چند نكته ضروري است.
-با پشتوانههاي پژوهشي و مطالعاتي ، كشف مسيرهاي جديد و خلق تجربه هاي نو امكان پذير است و صرفا به توانمنديهاي تكنيكي و ابزاري بسنده نكنيم.
- سينماي جوان را فضايي براي ارضاي وسوسه هاي فيلمسازي تلقي نكنيم.
- با دوري گرفتن از هياهوها و حواشي كاذب سينما و با مطالعه، تجربه و تعمق بيشتر در فرهنگ ايراني و اسلامي و ريشه ها و اصالت ها به سراغ ساخت آثار برويم.
- رصد كنيم تا پاره فرهنگ هاي بومي و منطقهاي، تنوع آئيني، رنگارنگي سنتها و زيبايي و شاعرانگي جغرافياي اين كهن سرزمين شگفت در فيلمهايمان تصوير شود.
- بياموزيم فيلم كوتاه ما نيازمند تفكر، تحقيق، پژوهش، آينده نگري و ارايه كارهاي مبنايي و پايه اي است كه در مسير جريان سينماي ملي- بينالمللي خواهد شد.
- نكته مهمتر اين كه با وجود گنجينه هاي بي شمار در لابه لاي سطور ادبيات كهن به كشف و بازشناخت اين گنجينه ها، مضامين اخلاقي، قصص غني و سرشار در متون و كتب ديني، تاريخي، ادبي و حكمي و معرفت هاي رفتاري، زيستي و آئيني اقوام مختلف پهناي پهناور اين سرزمين بپردازيم.
باكيده در پايان نوشته است: درخشش حق استعدادهاي جوان و جسور است و جشنواره بينالمللي فيلم كوتاه تهران تجلي گاه اين درخشيدن است.
انتهاي پيام/ا
جمعه 24 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]