تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زن خود هستم....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833632311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بهترین کارگردان های سینمای صامت انتخاب شدند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


«چارلي چاپلين»، كارگردان، فيلم.نامه.نويس و بازيگر سرشناس انگليسي عنوان بهترين كارگردان فيلم.هاي صامت تاريخ سينما را به.دست آورد.
وب.سايت سينمايي "اسكرين" در گزارشي فهرست بهترين كارگردانان تاريخ سينما در عرصه فيلم.هاي صامت را منتشر كرد كه «چارلي چاپلين»، مرد نام.آشناي دنياي كمدي در رتبه اول ديده مي.شود.
«سسيل دميل» كه از وي به.عنوان بيانگذار هاليوود نام برده مي.شود در رتبه دوم قرار دارد. وي با فيلم «10 فرمان» (1923) و «شاه شاهان» (1917) به اوج شهرت در سينما رسيد. وي در سال 1950 جايزه اسكار افتخاري را براي يك عمر دستاورد سينمايي كسب كرد و در سال 1939 با فيلم «اتحاديه اقيانوس آرام» موفق به كسب نخل طلاي كن شد و در سال 1953 با فيلم «بزرگترين نمايش روي زمين» جايزه بهترين كارگرداني گلدن گلوب را گرفت.
«سر چارلز اسپنسر چاپلين» معروف به «چارلي چاپلين» روز شانزدهم آوريل 1889 از والديني هنرمند در لندن به.دنيا. آمد.
وي از بزرگ.ترين كارگردانان و بازيگران آثار كمدي در عصر «هاليوود كلاسيك» سينماي آمريكا بود و به.راستي از خلاق.ترين و تأثيرگذارترين شخصيت.هاي عصر فيلم.هاي صامت بود كه هم.زمان با بازيگري در فيلم.هايش، كارگرداني، تهيه.كنندگي و ساخت موسيقي آن.ها را نيز برعهده داشت.
وي 65 سال از عمر 88 ساله.اش را وقف سينما و دنياي سرگرمي كرد كه شروع آن از سالن ويکتوريا انگلستان به.عنوان پسربچه.اي پنج ساله آغاز شد و تا سن 88 سالگي ادامه يافت. يك.سال پس از مهاجرت همراه خانواده.اش از انگلستان به آمريكا، «چاپلين» كه به.واسطه مادرش، علاقه فراواني به بازيگري پيدا كرده بود، براي اولين.بار در فيلم «در تلاش معاش» بازي كرد كه البته چندان موردقبول مديران كمپاني «كي.استون» قرار نگرفت.
با اين.حال آنها تصميم گرفتند فرصت دوباره.اي به چاپلين جوان بدهند. وي در سن 24 سالگي در دومين فيلم.اش با نام «مسابقات اتومبيل.راني كودكان» بازي كرد. سبك خاص راه.رفتن سنگين او در اين فيلم و همچنين فيلم بعدي.اش «مخمصه. غريب ميبل» سخت موردتوجه تماشاگران قرار گرفت و محبوبيت ويژه.اي پيدا كرد.
سال 1915 آغاز دوران حرفه.اي بازيگري «چاپلين» بود كه با عقد قرارداد جديد با استوديوهاي جديد و راه.اندازي كمپاني فيلم خودش همراه بود. يك سال بعد، «چاپلين» با دريافت دستمزد 670 هزار دلار، طي مدت 18 ماه، 12 فيلم كمدي براي كمپاني «ميوچال فيلم» ساخت كه جزء تأثيرگذارترين فيلم.هاي كمدي تاريخ سينما محسوب مي.شوند كه از معروف.ترين آن.ها مي.توان به «خيابان آرام»، «ساعت يك صبح»، «ماجراجو» و «سمساري» اشاره كرد.
تكنيك.هاي خاص فيلم.سازي «چارلي چاپلين» تا زمان حيات او براي همه ناشناخته باقي ماند و هرگز درباره آن.ها صحبتي نمي.كرد. در سال 1983، شش سال بعد از مرگ چاپلين بود كه يك مستند انگليسي با نام «چاپلين ناشناخته» به بررسي دقيق سكانس.ها و هنر فيلم.سازي چاپلين پرداخت.
وسواس بسيار زياد «چاپلين» در اين.كه بازيگران فيلم.هايش حتما آن.چه او درنظر دارد را بازي كنند، از دلايلي بود كه وي در مقايسه با ديگر رقبايش، مدت طولاني.تري را وقف ساخت فيلم.هايش مي.كرد.
در اين سال.ها، چاپلين برخي از آثار ماندگارش چون «پسربچه» (1920)، «زائر» (1923) و «دوش.فنگ» (1918) را ساخت. وي به.واسطه مشغله.كاري زياد كه هم.زمان براي استوديو شخصي.اش و ديگر استوديوها فيلم مي.ساخت، كم.تر فرصت پيدا مي.كرد تا خودش نيز نقشي بازي كند. «زن پاريسي» (1923)، «جويندگان طلا» (1925) و «سيرك» (1928) از جمله فيلم.هاي دهه 30 بودند كه چاپلين نقش كوتاهي در آن بازي كرد.
پيش از ورود به عصر فيلم.هاي ناطق، «چاپلين» در سال 1931 «روشنايي.هاي شهر» و در سال 1936 نيز «عصر جديد» را ساخت كه به.راستي از ماندگارترين آثار او هستند.
فيلم.هاي ناطق و همراه.با ديالوگ «چارلي چاپلين» با شاهكار معروف.اش، «ديكتاتور بزرگ» در سال 1940 آغاز شد. هرچند اولين.باري كه صداي چاپلين را تماشاگران شنيدند، در سكانس پاياني فيلم «عصر جديد» بود كه آواز نامفهومي از چاپلين شنيده مي.شد.
با وجود شكوفايي دوران فيلم.هاي ناطق در دهه 30، چاپلين هم.چنان سينما را يك هنر پانتوميك مي.دانست و عقيده داشت كه بازي بسيار بيشتر از كلمات و ديالوگ.ها از سوي تماشاگر درك مي.شود.
وي با فيلم «لايم.لايت» در سال 1972 جايزه اسكار بهترين موسيقي را كسب كرد، هرچند چند دهه بعد از ساخت آن بود كه با تأخير حدودا 30 ساله در لس.آنجلس اكران شد.
«چاپلين» در سال 1929 در دو بخش بهترين بازيگر و بهترين كارگردان كمدي براي فيلم «سيرك» نامزد جوايز اسكار بود، اما برگزاركنندگان جوايز اسكار با خارج.كردن نام او از فهرست نامزدها، تصميم گرفتند تنها يك اسكار افتخاري به وي اعطا كنند.
اين كمدين بزرگ 42 سال، در سال 1972 دومين جايزه افتخاري اسكار را گرفت و براي اولين.بار در مراسم حضور يافت. در تاريخ برگزاري اسكار، «چاپلين» ركوردار طولاني.ترين مدت تشويق ازسوي حضار است كه 5 دقيقه به طول انجاميد.
«چارلي چاپلين» دو فيلم آخرش را در لندن ساخت؛ «سلطاني در نيويورك» در سال 1957 و «كونتسي از هنگ.كنگ» در سال 1967 كه كارگرداني، نگارش فيلم.نامه و تهيه.كنندگي آن.ها برعهده خود چاپلين بود. فيلم «كونتسي از هنگ.كنگ» با بازي «مارلون براندو» و «سوفيا لورن»، آخرين حضور چاپلين در عرصه سينما بود.
«چاپلين» پس از خداحافظي از بازيگري، بين سال.هاي 1969 تا 1976، موسيقي فيلم.هاي صامت.اش را مي.ساخت و آن.ها را دوباره عرضه مي.كرد. وي روز چهارم مارس 1975 به.جهت سال.ها خدمت هنري به جامعه انگلستان از سوي ملكه اليزابت دوم به مقام شواليه رسيد و لقب «سر» را دريافت كرد.
سلامت جسماني چاپلين تقريبا پس از پايان ساخت فيلم «كونتسي از هنگ.كنگ» و به.طور شديدتر پس از دريافت جايزه اسكار در سال 1972 روبه وخامت گذاشت. از سال 1977 بود كه او بر روي «ويلچر» مي.نشست و سرانجام روز 25 دسامبر 1977 در سن 88 سالگي درگذشت.
وي طي چند دهه فعاليت سينمايي موفق به كسب جوايز متعددي چون جايزه اسكار بهترين موسيقي براي «لايم.لايت» در سال 1973، جايزه اسكار افتخاري در سال 1972، نامزد اسكار بهترين فيلم.نامه در سال 1948 براي «آقاي وردو»، نامزد اسكار بهترين بازيگر مرد و بهترين فيلم.نامه در سال 1941 براي «ديكتاتور بزرگ»، جايزه اسكار افتخاري در سال 1929 براي فيلم «سيرك»، جايزه افتخاري از انجمن كارگردانان آمريكا، جايزه ربان نقره.اي بهترين فيلم خارجي از انجمن روزنامه.نگاران فيلم ايتاليا در سال 1953 براي «لايم.لايت»، جايزه شير طلاي افتخاري ونيز در سال 1972شد.
از مهم.ترين آثار كارنامه فيلم.سازي چارلي چاپلين مي.توان از «ولگرد»،. «شغل»، «بانک»، «مامور آتش.نشاني»، «خيابان آرام»، «زندگي سگي»، «دوش.فنگ»، «پسربچه»، «زائر»، «زن پاريسي»، «جويندگان طلا»، «سيرک»، «روشنايي.هاي شهر»، «عصر جديد»، «ديکتاتور بزرگ»، «موسيو وردو»، «لايم.لايت»، «سلطاني در نيويورک»، «کنتسي از هنگ.کنگ»، «خانه.به.دوش»، «پروفسور» و «طبقه مرفه» نام برد.
---------------------------------------------------
منبع : ایسنا






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 456]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن