تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى يابد، رقّت قلب پيدا مى كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816734117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به.اشتراک.گذاری فایل و پرینتر بین ویندوز 7 و اکس.پی


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نياز به اشتراك گذاري در استفاده همزمان از ویندوز 7 و اکس.پی در شبكه





اشاره: اگر شبکه.ای در خانه خود راه.اندازی کرده.اید که کامپیوترهای موجود در آن همزمان از ویندوز 7 و ویندوز اکس.پی استفاده می.کنند، حتماً به این نیاز پیدا خواهید کرد که فایل.ها را میان این کامپیوترها به.اشتراک بگذارید. در این مقاله نگاهی داریم به قدم.هایی که باید برای به اشتراک گذاشتن فایل.ها و قطعاتی همچون پرینتر، میان سیستم.های تحت ویندوز 7 و اکس.پی باید برداشته شوند.

اگر شبکه.ای در خانه خود راه.اندازی کرده.اید که کامپیوترهای موجود در آن همزمان از ویندوز 7 و ویندوز اکس.پی استفاده می.کنند، حتماً به این نیاز پیدا خواهید کرد که فایل.ها را میان این کامپیوترها به.اشتراک بگذارید. در این مقاله نگاهی داریم به قدم.هایی که باید برای به اشتراک گذاشتن فایل.ها و قطعاتی همچون پرینتر، میان سیستم.های تحت ویندوز 7 و اکس.پی باید برداشته شوند.
1- به اشتراک گذاشتن فایل.ها میان دو سیستم تحت ویندوز 7 با قابلیت جدید HomeGroup کار آسانی است. اما قابلیت HomeGroup با ویندوز ویستا و اکس.پی سازگار نیست.در این مقاله از نسخه 64 بیتی ویندوز7 و ویندوز اکس.پی SP3 استفاده شده که از طریق یک روتر بی.سیم Linksys به هم متصل شده.اند. ابتدا مطمئن شوید که هر دو سیستم عضو یک Workgroup هستند که به.طور پیش.فرض Workgroup نام دارد.




2- در ویندوز 7 در کنترل پنل به این مسیر بروید:

Control PanelAll Control Panel ItemsNetwork and Sharing Center

سپس روی گزینه Change advanced sharing settings کلیک کنید. در این قسمت گزینه Turn on network discovery را در قسمت Network Discovery علامت بزنید. در قسمت بعدی نیز گزینه Turn on file and printer sharing را تيک بزنید. گزینه بعدی Turn on sharing so anyone with… است که در قسمت Public folder sharing قرار دارد و باید علامت بخورد.

اگر قصد دارید دسترسی کاربران را به پوشه اشتراکی فراهم کنید، گزینه turn off password protected sharing را در انتهای این قسمت علامت بزنید. اما اگر می.خواهید محافظت با رمز عبور را فعال کنید، مطمئن شوید که حق اشتراک برای سیستم.های تحت اکس.پی وجود دارد و رمز عبور نیز دارند.
3- حالا اگر به قسمت Network در ویندوز 7 بروید، باید بتوانید سیستم تحت اکس.پی و ویندوز 7 را نیز ببینید که در این مورد Mysticgeek-PC نام دارد. برای به اشتراک گذاشتن پرینترها در سیستم تحت ویندوز 7 ابتدا باید به Devices and Printers در منوی Start بروید و روی آیکون پرینتر دوبار کلیک کنید.




4- روی Customize your printer کلیک کنید و در صفحه Properties به تب Sharing بروید و گزینه Share this printer را علامت بزنید و نام مورد نظر را برای پرینتر تایپ کنید. اگر نسخه سیستم.عامل کامپیوتر تحت اکس.پی شما x86 است، روی دکمه Additional Drivers کلیک کنید و گزینه x86 را تیک بزنید.




5- برای بررسی دستگاه.ها و پوشه.های به.اشتراک گذاشته شده در قسمت Network روی آیکون سیستم تحت ویندوز 7 (Mysticgeek-PC) دوبار کلیک کنید. در این قسمت می.توانید پرینتر مربوطه و پوشه Users را ببینید. این پوشه و سپس پوشه Public را باز کنید تا پوشه.های به.اشتراک گذاشته.شده را مشاهده کنيد. من همچنین در این قسمت یک پوشه با نام XP Share ایجاد کرده.ام تا همه چیز سازمان.یافته.تر باشد.




6- در سیستم تحت ویندوز اکس.پی My Network Places را باز کنید تا سیستم تحت ویندوز 7 (Mysticgeek-PC) را ببینید. پوشه Share را باز کنید تا فهرستی از پوشه.های به.اشتراک گذاشته.شده (از جملهXP Share) را مشاهده کنيد. اگر حفاظت با رمز عبور را در مرحله دو فعال کرده باشید، در این قسمت باید نام کاربری و رمز عبور حساب کاربری را وارد کنید.




7- برای راه.اندازي پرینتر به.اشتراک گذاشته.شده در اکس.پی باید از منوی Start بهPrinters and Faxes بروید وAdd Printer Wizard را انتخاب کنید. پس از کلیک روی Next گزینه A network printer, or a printer attached to another computer را تیک زده و روی Next کلیک کنید.
8- گزینه Connect to this printer… را علامت بزنید و پس از وارد کردن مسیر پرینتری که به سیستم تحت ویندوز 7 متصل است، روی Next کلیک کنید. سپس در پیغام ظاهرشده روی Yes و در انتها نیز با کلیک روی Finish پرینتر را نصب و مراحل را کامل کنید.




9- در برخی موارد باید درایورهای x86 اکس.پی را نصب کنید، زیرا درایورهای ویندوز7 با اکس.پی سازگار نیستند. پس از آن.که همه چیز نصب شد، Printers and Faxes را باز کنید تا پرینتر به.اشتراک گذاشته.شده را مشاهده کنيد. در ضمن، ممکن است برای آن.که بتوانید در ویندوز اکس.پی منابع به.اشتراک گذاشته.شده روی سیستم ویندوز 7 را ببینید، سیستم تحت ویندوز اکس.پی را دوباره راه.اندازی کنید.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4678]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن