واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديرعامل منطقه اقتصادي خليج فارس: صادرات محصولات معدني به 303 ميليون دلار رسيد
خبرگزاري فارس: مديرعامل منطقه اقتصادي خليج فارس گفت: ارزش صادرات محصولات معدني در منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس به 303 ميليون دلار رسيد.
بهمن عيار رضايي در گفتگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: 103 ميليون دلار اين درآمد مربوط به صادرات 36 هزار تن آلومينيوم و 200 ميليون دلار آن مربوط به صادرات سنگآهن است.
وي در ادامه تعداد طرحهاي به اتمام رسيده در منطقه ويژه اقتصادي را سه طرح اعلام كرد و افزود: طرح فولاد جنوب با سرمايهگذاري 34 ميليون دلار در راستاي توليد سالانه حدود 200 هزار تن بيلت در سال، آندسازي المهدي با سرمايهگذاري 100 ميليون دلار با هدف توليد آند خام و پخته از مهمترين طرحهايي است كه تا كنون در اين منطقه به بهرهبرداري رسيده است.
عيار رضايي احداث واحد آب شيرينكن نور ويژه با حدود 3 ميليون دلار سرمايهگذاري براي توليد 2 هزار و 500 مترمكعب آب را از ديگر طرحهاي به بهرهبرداري رسيده در اين منطقه عنوان كرد و گفت: طرح كارخانه احياي مستقيم فولاد هرمزگان با تناژ يك ميليون و 850 هزار تن با 94 درصد پيشرفت فيزيكي در حال احداث است كه در دهه فجر سال جاري به بهرهبرداري ميرسد.
وي همچنين كارخانه فولادسازي با تناژ يك ميليون و 500 هزار تن با سرمايهگذاري يك ميليارد دلار را از طرحهاي وابسته به مجتمع فولاد هرمزگان برشمرد و اضافه كرد: اين طرح بيش از 80 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
عيار رضايي خاطرنشان كرد: همچنين تا پايان سال جاري بيش از 50 درصد ديگهاي كارخانه آلومينيوم هرمز آل كه شامل 112 ديگ است، فعال ميشود.
مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس تصريح كرد: كارخانه احياي مستقيم فولاد كاوه جنوب نيز يكي از طرحهاي بزرگي است كه با تناژ يك ميليون و 850 هزار تن و 25 درصد پيشرفت فيزيكي و سرمايهگذاري 700 ميليون دلار در حال اجرا است.
وي در ادامه با اشاره به طرحهاي خدماتي در منطقه ويژه اقتصادي خليج فارس اضافه كرد: با طرح توسعه اسكله منطقه ويژه ظرفيت تخليه و بارگيري در اين منطقه از 6 ميليون تن در سال به 12 ميليون تن مي رسد كه با سرمايهگذاري 56 ميليون دلار و 10 درصد پيشرفت فيزيكي از جمله پروژههايي است كه سبب سهولت در امر صادرات ميشود.
عيار رضايي اضافه كرد: خط انتقال برق از پست گنو به منطقه ويژه اقتصادي با سرمايهگذاري 40 ميليون دلاري و پيشرفت فيزيكي 80 درصدي نيز از طرحهايي است كه به جذب سرمايههاي صنعتي بيشتر در اين منطقه كمك ميكند.
منطقه ويژه اقتصادي خليجفارس يكي از مناطق چندگانه ويژه در هرمزگان است كه در راستاي سهولت ايجاد كارخانههاي معدني و بخشهاي صنعتي براي صادرات در جوار بندر شهيد رجايي در سال 1377 ايجاد شده است.
انتهاي پيام/ح20
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]