واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: آيتالله صافيگلپايگاني: ولايت اهلبيت(ع) بالاترين افتخار است
گروه خبرنگاران افتخاري / محسن معمولي: آيتالله العظمي صافيگلپايگاني با اشاره به فضايل حضرت علي و ديگر معصومين(ع) در منابع شيعه و سني، ولايت اهلبيت(ع) را بالاترين افتخار دانستند.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) به نقل از مركز خبر حزوه، آيتالله العظمي صافيگلپايگاني صبح روز گذشته 21 آبانماه در ديدار جمعي از مستبصرين جيرفت با ايشان بيان كردند: هر مسلماني كم و بيش با ولايت اهلبيت(ع) آشناست، ولي آشنايي و اعتقاد كامل و شناخت درست را بايد از خود اهلبيت(ع) بخواهيم و خود را در مسير هدايت آنها قرار دهيم.
معظمله با تأكيد بر لزوم بهرهگيري از معارف و آموزههاي اهلبيت(ع) گفتند: ائمهاطهار(ع) راه صحيح و اعتقاد درست در زمينه خداشناسي، نبوت و امامشناسي را به همگان نشان دادهاند.
آيتالله العظمي صافيگلپايگاني با اشاره به حديث ثقلين خاطرنشان كردند: مادامي كه قرآن و اهلبيت (ع) را داشته باشيم، گمراه نخواهيم شد.
اين مرجع تقليد خطاب به مستبصرين گفتند: با اينكه به نعمت ولايت دست يافتهايم افتخار ميكنيم و هدايت شما و آشناييتان با نعمت ولايت موجب خوشحالي است. اميدواريم همگان از شفاعت اهلبيت(ع) برخوردار شويم.
آيتالله العظمي صافيگلپايگاني با اشاره به برخي منابع روايي شيعه و اهلسنت تصريح كردند: اولين كار خيري كه در پرونده مؤمن نوشته ميشود، دوستي با حضرت علي(ع) است. طبق روايات، هيچ كس نميتواند از صراط عبور كند، مگر اينكه جواز حضرت علي(ع) را داشته باشد.
استاد خارج فقه حوزه علميه قم، به روايتي از احمدبن حنبل اشاره كرده و گفتند: طبق اين روايت، پيامبر گرامي اسلام خطاب به حضرت علي(ع) ميفرمايد: اگر از غلّو مردم درباره تو نميترسيدم، آن قدر از فضايلتان را بيان ميكردم كه مردم، خاك قدمهاي تو را براي بركت بردارند.
ايشان ابراز كردند: طبق رأي بزرگان و مفسران اهلسنت، اولين مصداق هر آيه و فضيلتي كه در شان مهاجرين و انصار آمده حضرت علي(ع) است.
آيتالله العظمي صافيگلپايگاني ايمان، علم، جهاد، و بياعتنايي به دنيا را از فضايل مهم انساني برشمرده و اظهار داشتند: طبق اعتراف دشمنان اميرالمومنين حضرت علي(ع) سرآمد كساني است كه واجد اين فضايل بودهاند.
ايشان تصريح كردند: بسياري از صحابي به اعتراف خود از علم حضرت اميرالمومنين(ع) بهره بردهاند و نيازمند علم ايشان بودهاند و ايشان به علم هيچ كس احتياج نداشت.
اين مرجع تقليد در بخش ديگري از سخنان خود تلاش مسلمانان براي فعاليتهاي كشاورزي و اقتصادي را مورد توجه قرار داده و تأكيد كردند: خداوند، شخصي را كه براي كسب روزي حلال تلاش ميكند، دوست دارد.
ايشان خاطرنشن كردند: مسلمان نبايد فقير باشد و لازم است با بهرهگيري از نعمتهاي الهي و استفاده از قدرت انساني كار و تلاش كند.
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]