واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان بهزيستي: عده بسياري از معلولان زن هستند بسياري از آسيبها به دليل فقر فرهنگي و ديني است
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: اجتماعي - خانواده
رييس سازمان بهزيستي كشور گفت: عده بسياري از جمعيت سازمان و همچنين معلولان را بانوان تشكيل ميدهند و عمده جمعيت هدف بهزيستي به طور مستقيم يا غيرمستقيم بانوان هستند.
به گزارش خبرنگار «اجتماعي» ايسنا، دكتر ابوالحسن فقيه در دومين همايش كشوري مشاوران مديران كل بهزيستي استانهاي كشور، با بيان اين كه سازمان بهزيستي بايد به سمت تخصصي شدن حركت كند، افزود:60 درصد كاركنان بهزيستي را بانوان تشكيل ميدهند.
رييس سازمان بهزيستي كشور تصريح كرد: مسائل و آسيبها در مورد بانوان متنوع است و نميشود الگوي ثابتي براي رفع مشكلات تمامي مددجويان در نظر گرفت.
فقيه عنوان كرد: جمعيت هدف و كاركنان سازمان كه بيشتر آنها بانوان هستند، بايد با مطالعه دورههاي آموزشي به مرحلهاي از توانايي برسند كه قدرت حل مسائل، آسيبشناسي و پيگيري را داشته باشند.
وي به رشد مسائل علمي و آموزشي در سازمان بهزيستي اشاره كرد و گفت: در سال 84، چهار دانشگاه جامع علمي كاربردي داشتيم كه توانستيم آن را به 15 دانشگاه در 15 استان كشور ارتقاء دهيم و براساس هدفگذاري سازمان درصدد ايجاد دانشگاه علمي كاربردي در هر استان هستيم و در اين راستا در بهمن ماه امسال، تعداد اين دانشگاهها به 18 مورد ميرسد.
رييس سازمان بهزيستي كشور تصريح كرد: در سازمان بهزيستي گاها از الگوهاي غربي استفاده ميكنيم كه بايد اين الگوها با بوميسازي با فرهنگ ايراني منطبق باشد و در اين راستا بايد از آموزههاي ديني كمك بگيريم.
فقيه اظهار كرد: در سازمان انتظار ما اين است كه مددجو علاوه بر مسائل اقتصادي به مسائل ديني و فرهنگي نيز توجه كنند، چرا كه بسياري از آسيبهاي ايجاد شده، ناشي از فقر فرهنگي و ديني است.
نسترن كيانوش مشاور رييس سازمان بهزيستي كشور در امور بانوان نيز در اين همايش ، افزود: حضور زنان در پستهاي مديريتي نه تنها تهديد بلكه، فرصت است و ميتواند باعث موفقيت هر چه بيشتر سازمان بهزيستي شود.
مشاور رييس سازمان بهزيستي كشور در امور بانوان ادامه داد: شوراي امور بانوان تا كنون كه 10 سال از تاسيس آن ميگذرد، توانسته برخي از تابوها را بشكند و به عنوان مثال دختران توانستند در برخي رشتهها كه مختص پسران بود حضور پيدا كنند و در برخي مشاغل كه براي زنان ممنوع بود، فعال شوند.
مشاور رييس سازمان بهزيستي كشور در امور بانوان تصريح كرد: برگزاري كارگاههاي مهارتي براي خانمها حداقل كاري است كه در رشد و شكوفايي كاركنان اين سازمان ميتوان انجام داد.
در ادامه اين مراسم دكتر تهمينه شكيب ـ مديركل بهزيستي استان خراسان رضوي ـ نيز گفت: شوراي مشورت بانوان اين استان كار خود را در ارديبهشت ماه سال گذشته آغاز كرد.
وي با تشريح فعاليتهاي بهزيستي استان در امور بانوان، تصريح كرد: در اين راستا كميتههاي تخصصي، سلامت، خدمات رفاهي كاركنان و آموزش و پژوهش فعال بودهاند.
مديركل بهزيستي استان خراسان رضوي اظهار كرد: كميته سلامت در ارتباط با سلامت جسم، روان، مهارتهاي ارتباطي و ارتباط با اجتماع فعال بوده و حوزه كاري كميته خدمات رفاهي كاركنان نيز در اموري همچون حقوق و اشتغال و از سوي ديگر كميته آموزش و پژوهش در مورد توانمندسازي فعال است.
شكيب تصريح كرد: همچنين طرح غربالگري سرطان پستان براي هفت هزار نفر از مددجو با جديدترين متدها به صورت رايگان انجام ميشود.
انتهاي پيام
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 748]