تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836013813




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ربات. حسگر روی پوست حرکت می کند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: با تلاش پژوهشگران دانشكده مهندسی پزشكی دانشگاه صنعتی امیركبیر، نوعی حسگر لامسه.ای برای تشخیص زائده.های پوستی طراحی و ساخته شده است که توضیح در مورد این ربات که حاصل دسترنج هموطنانمان است را خارج از لطف ندیدیم.



مهندس روزبه خدام باشی، دانشجوی كارشناسی ارشد بیومكانیك و مجری طرح به كاربردهای این حسگر پرداخت و افزود: در بسیاری از موارد پزشك نمی تواند از حس لامسه خود برای تشخیص زائده.های پوستی استفاده كند. به گزارش ایسنا ، در چنین مواردی، این پروژه به عنوان یك ربات حسگر با حركت روی سطح پوست و زائده.های بدن به استخراج ویژگی.ها و مشخصات زائده و تجزیه و تحلیل و ارسال آنها به عنوان داده.های مكمل به پزشك اقدام می.كند.
وی با تاكید بر این نكته كه تشخیص غدد سرطانی پوستی موجود در زیر بافت نرم یكی از كاربردهای دیگر این حسگر است، اظهار كرد: در این كاربرد، حسگر لامسه.ای مشابه انگشت دست انسان عمل می.كند یعنی با برقراری تماس با سطح بافت مورد نظر، نیروی معینی به آن وارد می.كند كه این نیرو باعث تغییر سطح یا به عبارتی مورفولوژی آن می.شود. سپس این مورفولوژی جدید كه حاوی اطلاعاتی راجع به جسم نهفته (غده) در داخل بافت می.باشد به وسیله سنسور حس می.شود.



خدام باشی با اشاره به مزایای حسگر طراحی شده ادامه داد: از روی این اطلاعات می.توان پارامترهای غده مانند اندازه، شكل و محل قرار گرفتن آن را تخمین زد.
وی افزود: این حسگر به طور پیوسته روی سطح حركت داده می.شود لذا در تمام مدت اندازه گیری، تماس آن با سطح قطع نمی.شود و قادر است وجود غده را در كل طول مسیر پیموده شده تشخیص دهد. همچنین با حركت دادن این حسگر روی مسیرهای موازی می.توان یك تصویر سه بعدی از سطح به دست آورد كه نشان دهنده محدوده غده و محل آن است.
دانشجوی كارشناسی ارشد مهندسی پزشكی در مورد اصول عملكرد حسگر ساخته شده، گفت: اصول عملكرد این حسگر لامسه.ای بر پایه القای متقابل بین دو سیم پیچ استوار است. این سنسور از یك سیم پیچ اولیه تشكیل شده است كه به وسیله یك ولتاژ متناوب تحریك شده و یك میدان مغناطیسی متغیر در اطراف آن ایجاد می.شود .
این میدان متغیر باعث می.شود كه در دو سیم پیچ ثانویه كه در كنار سیم پیچ اولیه قرار دارند ولتاژی القا شود كه با تعداد دور سیم پیچ.ها و نرخ تغییر شار مغناطیسی متناسب است.
وی ادامه داد: این سه سیم پیچ روی یك هسته مغناطیسی مشترك پیچیده شده.اند بنابراین با جابجا شدن هسته میزان ولتاژ القایی در هر یك از سیم پیچ.ها تغییر می.كند .
مجری طرح افزود: هنگامی كه حسگر لامسه.ای روی سطح حركت می.كند ناهمواری.های سطح باعث جابه.جایی هسته می.شود كه از روی تغییر ولتاژ القایی می.توان این جابه.جایی را اندازه.گیری و یك تصویر كمی از مورفولوژی سطح به دست آورد.
گفتنی است پروژه طراحی و ساخت حسگر لامسه.ای برای تشخیص زایده.های پوستی به عنوان یك اختراع توسط دكتر سیامك نجاریان، استاد تمام دانشكده مهندسی پزشكی و استاد راهنمای طرح و مهندس روزبه خدام باشی، دانشجوی كارشناسی ارشد این دانشكده به ثبت رسیده است






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 687]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن