تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هنگام بى نيازى شكر مى گزارد و منافق هرگاه بى نياز شود طغيان مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804826923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بلوتوث.هايتان را خاموش كنيد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: شما در خطريد؛ خطري كه بنيان خانواده.تان را متزلزل مي.كند؛ خطري كه شما يا بستگانتان را تا مرز خشم، جنون، ارتكاب قتل يا خودكشي مي.برد؛ خطري كه آبرويتان را به باد مي.دهد و انگشت.نمايتان مي.كند تا خاص و عام براي عبرت هم مثال.تان بزنند و بگويند: «بيچاره، همه اطلاعات گوشي.اش را دزديده.اند، حتي عكس.هاي خصوصي.اش را.»
آنچه در اين گزارش مي.خوانيد، يك تجربه خطرناك است كه براي دركش، بايد موبايلتان را كاملا از هر نوع شماره، عكس، فيلم و پيامك خالي كنيد و قيد شماره تلفن.تان را هم براي هميشه بزنيد، تا وارد روندي شويد كه نشانتان دهد هكر.ها چگونه به فايل.هاي خصوصي ديگران از طريق گوشي تلفن همراهشان، چوب حراج مي.زنند، اما اگر شما هم از خطر كردن مي.ترسيد، پس ماجراجويي را به خبرنگار «جام.جم» واگذار كنيد تا ماجراي آشنايي كوتاه با يكي از هكرهاي تلفن همراه را برايتان بگويد: آشنايي من با اين هكر، برنامه.ريزي شده نبود، او با يك گوشي تلفن همراه در دستش كه صفحه نمايشي نسبتا بزرگي داشت، تكيه داده بود به ميله سرد وسط مترو و عكس.هايي را تماشا مي.كرد و لبخند مي.زد. وقتي متوجه شد نگاهم روي صفحه نمايش گوشي.اش ثابت مانده است، اول سرگرمي محبوبش را پنهان كرد اما طولاني بودن مسيرمان، باعث شد يخ.ها آرام.آرام آب شوند.
روي صفحه نمايشگر تلفن همراه او، عكس زني جوان و بي.حجاب بود كه شباهت زيادي به بانوي محجبه.اي در همان واگن داشت. «چه بامزه ! اين عكس موبايلتان، كاملا شبيه آن خانمي است كه آن طرف نشسته، اين جور تصادف.ها خيلي كم پيش مي.ياد!» اين شروع گپ و گفت ما بود، ناشناس كم سن و سال از ته دل خنديد و گفت: «هيس! خب اين عكس همونه! موبايلش را هك كردم. تازه عكس.هاي بيشتر هم هست ! ببين!»
خانم الف (خودش دلش مي.خواست به اين نام خوانده شود) به من ياد داد كه اگر بلوتوث كسي روشن باشد يك هكر براحتي مي.تواند همه اطلاعات گوشي او را از شماره تلفن.ها گرفته تا عكس.ها و پوشه.هاي شخصي صاحب گوشي، بدزدد.
او گفت: «هر روز مسيري طولاني را در مترو انتخاب مي.كنم تا براي سرگرم شدن، اطلاعات موبايل.هاي مردم را بخوانم. هر روز بالاخره كسي پيدا مي.شود كه بلوتوثش را روشن بگذارد. هدفم از اين كار فقط سرگرمي است و قصد اخاذي ندارم.»
الف، تعريف كرد كه مردم معمولا براي ردوبدل كردن فايل.هاي صوتي و غيره با هم، سيستم بلوتوث تلفن همراهشان را در مترو روشن مي.كنند و اگر تلفن همراه كسي مجهز به برخي نرم.افزارهاي ويژه هك باشد، در چند ثانيه مي.تواند از طريق ارسال بلوتوث، وارد تلفن همراه قرباني شود. الف معتقد است: «وقتي بلوتوث گوشي تلفن همراه كسي روشن باشد، يا هكر است! يا قرباني!»
اما هك كردن تلفن همراه با بلوتوث، تنها تخصص الف نبود، او مي.دانست چطور بايد در نقش دختري نگران كه شارژ گوشي.اش تمام شده است، گوشي همراه ديگران را براي تماسي فوري با مادر بيمار خيالي.اش براي چند دقيقه امانت بگيرد و كدي را وارد كند كه از طريق آن، هزينه همه مكالمات تلفني.اش به حساب آنها نوشته شود!
او توضيح داد : «با اس ام اس هم مي.شود تلفن را هك كرد اما هنوز اين يك فقره را ياد نگرفته.ام.» تاكنون كسي از الف شكايت نكرده است، او هيچ سابقه كيفري ندارد و اعتقاد دارد وعده برخورد با هكرهاي گوشي.هاي همراه فقط يك بلوف پليسي است.
در جست.وجوي دزدان اطلاعات كسي چه مي.داند الف امروز و دقيقا در اين ساعت، در كدام ايستگاه مترو مشغول سرگرم كردن خودش با اطلاعات خصوصي مسافران است و آيا مي.داند سردار احمد روزبهاني، رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا روز گذشته در گفت.وگو با ايسنا از افزايش برخوردهاي پليسي با باندهاي هك موبايل خبر داده است ؟
روزبهاني در اين گفت.وگو، از دستگيري يك باند هك تلفن همراه خبر داد و اعلام كرد: اين گروه با سوءاستفاده از فضاهاي مجازي اقدام به هك كردن موبايل.ها مي.كردند.
او صاحبان تلفن.هاي همراه را در هك شدن تلفن.هايشان مقصر دانست و افزود: اخيرا با باندهايي برخورد كرده.ايم كه از فضاهاي مجازي استفاده مي.كنند، اما بيشتر از همه ايجاد امنيت بايد توسط صاحبان دستگاه.ها فراهم شود؛ در وهله اول فيلم و عكس.هايي كه مورد نياز نيست، نبايد در تلفن. همراه ذخيره شود و در وهله دوم نيز در صورت وجود فيلم يا عكس بايد مراقب باشند.
جادوي سياه هكرها هرچند رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا، به جزئيات بيشتر و ارائه توصيه.هايي براي جلوگيري از هك.شدن تلفن.هاي همراه در اين گفت.وگو اشاره.اي نكرده است، اما سرهنگ فريدون رهبريان، معاون مبارزه با جرايم خاص و رايانه.اي پليس آگاهي تهران در گفت.وگو با خبرنگار جام.جم، اين راه.ها را تشريح مي.كند.
رهبريان با اشاره به اين كه شايع.ترين روش هك كردن تلفن.هاي همراه با استفاده از سيستم بلوتوث است به دارندگان تلفن.هاي همراه تاكيد مي.كند: براي جلوگيري از هك شدن با اين روش، به هيچ وجه سيستم بلوتوث تلفن. خود را در اماكن عمومي و بخصوص مترو روشن نگذاريد و از حمل كردن اطلاعات مهم مانند عكس.ها، فيلم.ها و پيام.هاي خصوصي در تلفن. خود خودداري كنيد.
او با توضيح اين كه هك كردن موبايل با استفاده از پيامك نيز ممكن است، هشدار مي.دهد: اگر پيامكي ناشناس دريافت كرديد آن را پيش از باز كردن، پاك كنيد چون اگر فرستنده يك هكر باشد، شما با باز كردن پيام، هك خواهيد شد.
به گفته رهبريان، هك با بلوتوث، كور و بدون شناخت صاحب تلفن همراه است، اما هك با پيامك، كاملا هدفمند است و از طريق فردي آشنا با صاحب تلفن همراه صورت مي.گيرد، يعني هكر با شماره.اي ناآشنا در فاصله.اي معين از صاحب تلفن همراه (تا شعاع 100 متري) مي.ايستد و براي او پيامكي ناشناس مي.فرستد و در صورتي كه قرباني، پيامك را باز كند، هكر مي.تواند پوشه.هاي اطلاعات خصوصي او را بدزدد.
روش ديگر هك كردن از زبان معاون مبارزه با جرايم خاص و رايانه.اي پليس آگاهي تهران، با استفاده از وارد كردن يك كد در تلفن همراه طرف مقابل است. پس از وارد كردن اين كد، تلفن همراه هك مي.شود و از آن پس همه هزينه تماس.هاي هكر با تلفن شخصي.اش، به حساب قرباني نوشته مي.شود. رهبريان تاكيد مي.كند: «تنها راهي كه براي جلوگيري از اين روش هك كردن وجود دارد، پرهيز از سپردن گوشي همراهتان به غريبه.هاست.»
قانون، هكرها را هك مي.كند؟ بر اساس ماده (1) قانون جرايم رايانه.اي و خاص كه سال گذشته به تصويب رسيد، هركس به طور غيرمجاز به داده‎ها يا سيستم‎هاي رايانه‎اي يا مخابراتي كه به وسيله تدابير امنيتي حفاظت شده است دسترسي يابد، به حبس از 91 روز تا يك سال يا جزاي نقدي از 5 تا 20 ميليون ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
سرهنگ مهرداد اميدي، مديركل اداره مبارزه با جرايم خاص رايانه.اي پليس آگاهي ناجا با استناد به اين قانون، دزدي اطلاعات شخصي افراد از طريق تلفن همراه.شان را در گفت.وگو با «جام.جم»، جرم مي.داند اما بهروز مهاجري، قاضي دادگستري تهران در اين باره نظري متفاوت دارد و مي.گويد: مجازات هك كردن تلفن همراه ديگران، معمولا براساس اين كه چنين اقدامي با چه هدفي انجام شده است، تغيير مي.كند. براي مثال مجازات كسي كه با هدف اخاذي اطلاعات شخصي ديگران، موبايل آنها را هك كرده است با كسي كه با هدف كلاهبرداري و انتقال هزينه تماس.هايش چنين اقدامي كرده است فرق دارد.
به گفته او معمولا اگر كسي صرفا با هدف كنجكاوي در امور خصوصي ديگران موبايلشان را هك كند، مجرم محسوب نمي.شود! هرچند با توجه به گفته.هاي مهاجري، از ديد قانون، دزدي اطلاعات شخصي افراد از طريق تلفن همراهشان جرم نيست،. اما چنين عملي شايد يكي از آن مواردي باشد كه نشان مي.دهد گاهي مرزهاي اخلاق و قانون از هم جدا مي.شوند و اينجاست كه حتي اگر عملي، غيرقانوني محسوب نشود، دست.كم، غيراخلاقي هست و امنيت رواني جامعه را به خطر مي.اندازد.
به نظر مي.رسد باتوجه به همه.گير شدن اين مشكل و گسترش روزافزون آن، بايد قانونگذاران براي تدوين قوانين محكم و مجريان قانون و قوه قضاييه براي اجراي مجازات..هاي بازدارنده اهتمام ويژه داشته باشند، چراكه گسترش اين پديده كيان خانواده را تهديد مي.كند و امنيت رواني جامعه را به مخاطره مي.اندازد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 436]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن