واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: اختصاص20 ميليارد تومان اعتبار براي توليد كنندگان، طراحان و صادركنندگان فرش
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/08/19
رئيس مركز فرش ايران گفت: در سه سال گذشته حدود 20 ميليارد تومان از محل تأمين طرح هاي اعتباري و اجرايي براي ارائه تسهيلات به توليدكنندگان، طراحان، صادركنندگان و فارغ التحصيلان اختصاص داده شده است.
به گزارش خبرنگار ما ،مرتضي فرجي در نخستين همايش سراسري توليد كنندگان و صادر كنندگان فرش دستباف ايران در مركز همايش هاي بين المللي صدا و سيما افزود: در اين راستا از طرح هاي بزرگ و اساسي فرش حمايت مي كنيم.
وي با بيان اينكه با توافق وزارت كار بيش از 85 ميليارد تومان از تسهيلات زود بازده در اين باره جذب شده است افزود: جوايز صادراتي از 3 به 5 درصد افزايش يافته است.
فرجي گفت: براي جلوگيري از عر ضه فرش هايي كه در قالب توليد كشورهاي رقيب و به اسم ايران عرضه مي شود، برند سازي و شناسنامه داركردن فرش ها را در دستور كار قرار داده ايم.
وي افزود:اين اقدامات مانع از كپي كردن رقبا از فرش دستباف ايران و همچنين تمايز فرش ايران از غير ايراني مي شود.
رئيس مركز فرش ايران با اشاره به اينكه 128 هزار نفر تحت پوشش بيمه بافنندگان هستند گفت: اين بيمه شامل فوت، بازنشستگي و مستمري بگيري است و اميدواريم تا پايان سال موضوع بيمه درماني نيز به آن افزوده شود.
رئيس مركز ملي فرش ايران افزود: يكي از مباحث انطباق نداشتن توليدات با سليقه بازار است كه در دو سال گذشته تحقيقاتي در اين زمينه صورت گرفت كه محصول آن در پورتال مركز ملي فرش قرار دارد و همچنين به صورت لوح فشرده ( سي دي ) وكاتالوگ به سي استان كشور ارسال شد.
فرجي درباره اقدامات اين مركز گفت: اعزام هئيت هايي به خارج از كشور و همچنين دعوت از هيأت هاي تجاري خارجي در چهار نوبت، براي آشنايي با فعاليت ها و دستاوردهاي فعالان اين عرصه در خارج از كشور صورت گرفته است.
همچنين تهيه چند برنامه مستند با همكاري صدا و سيما، 14 ماه تبليغات در يورونيوز، تهيه 15 فيلم كوتاه و 2 فيلم بلند، برگزاري 27 جشنواره استاني و تكريم از هنرمندان اين عرصه، تهيه بروشور به دو زبان انگليسي و عربي ازجمله اقدامات اين سازمان براي آشنايي با سليقه بازار و همچنين ارتقاي فرش ايران بوده است.
فرجي گفت: در حوزه آموزش بافندگان، طراحان و تجار 3 و نيم ميليون نفر ساعت با هدف افزايش بهره وري در توليد و همچنين آشنايي با سليقه و نياز بازار برگزار شده است.
همچنين آموزش مربيان كاردانش، به پايان رساندن 39 طرح تحقيقاتي، حمايت از 16 طرح دانشجويي، برگزاري 11 كارگاه آموزشي و ترويج تحقيقات، برگزاري دوره هاي آموزشي، اخذ مجوز براي برگزاري دوره هاي علمي- كاربردي كه 7 دوره آن برگزار شده است از ديگر اقدامات اين مركز است.
وي گفت: برگزاري 2 دوره المپياد فرش در سطح دانش آموزي و دانشجويي براي ارتقاي سطح علمي افراد، برگزاري كلاس هاي آموزشي براي طراحان و اعزام آنان به خارج از كشور نيزاز ديگر اقدامات اين مركز با هدف ايجاد زنجيره ارزش و ارتباط ارگانيك ميان توليد
كنندگان و صادركنندگان برگزار شده است.
فرجي با اشاره به اينكه توليد فرش بر اساس سفارش و يا اطلاعات بازار است، گفت: اقداماتي بايد انجام دهيم تا دغدغه فروش محصولات را نداشته باشيم.
وي گفت: در حوزه توليد و ساماندهي طراحان نيز شناسايي 300 نفر طراح و ساماندهي آنها در 7 انجمن بوده است و همچنين يادداشت تفاهمي با ميراث فرهنگي و گردشگري براي ارائه نمايشگاه و موزه هاي دائمي فرش در كنار خانه هاي گردشگري است.
كد 0001/10107
يکشنبه 19 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]