واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وزير ICT در گفتوگو با ايسنا تاكيد كرد: تشكيل ستاد تخصصي فنآوري اطلاعات در وزارتخانههاي كشور
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
به گفتهي وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات بهتر است در هر وزارتخانه يك ستاد و كارگروه فنآوري طلاعات با تخصص كامل و مديريت مناسب ايجاد شود تا بتواند سريع تصميمگيري كرده و در حوزهي عملياتي بر عملكرد پيمانكاران و كساني كه ميخواهند از نتايج آن خدمات بهرهمند شوند، نظارت كند تا تحولات ICT را در آن حوزه به خوبي مديريت كرده و به پيش ببرد.
دكتر محمد سليماني در گفتوگو با خبرنگار فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه سرعت نوآوري در حوزهي فنآوري اطلاعات و ارتباطات بالا و تغييرات تكنولوژيك و فني سريع است خاطر نشان كرد: به روزرساني علم و دانش براي كساني كه ميخواهند در اين حوزه كار كنند يك ضرورت است و مديران مخابراتي و معاونان همه متخصص و به حوزه آشنا هستند و انتظار ما اين است كه مديران خارج از وزارت نيز تخصصي شوند زيرا مديران در حوزهايي كه پيشرفت وجود داشته متخصص و با حوزه آشنا بودند.
وي گفت: انتظار داريم كه مديران با علوم و فنآوري اطلاعات و با دانش روز در اين حوزه و مفاهيم IT آشنايي داشته باشند حتي اگر اين آشنايي به صورت سطحي باشد.
او با تاكيد بر اين كه در اين حوزه و در بعضي دستگاههاي اجرايي با ضعف مواجهيم گفت: توصيه من به همه دستگاههاي اجرايي اين است كه اين ستاد و واحد را ايجاد كنند و سريعتر وارد عمليات اجرايي شوند تا بتوانند خدمات خود را به صورت الكترونيكي به مشتريان ارايه دهند زيرا در اين صورت فعاليتهايشان را ميتوانند افزايش داده و به صورت پويا و ديناميكي از آن سكون و ايستايي خارج و با اين كار از پيامدها و تبعات مثبت ICT بهرهمند شوند.
وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات در پاسخ به اين سوال كه آيا برنامهاي براي اختصاص درآمد در بخش مخابرات به طرحهاي تحقيقاتي وجود داشته است گفت: قراردادهاي مختلفي با دانشگاههاي كشور بسته شد؛ حجم قراردادهاي پژوهشي ما 118 ميليارد تومان بوده كه اين خود براي ساير بخشهاي صنعتي خدماتي و بازرگاني يك الگو شد كه پروژههاي خود را در قالب كارهاي بزرگ و محصول مدار و داراي خروجي تحقيقاتي با دانشگاهها منعقد كنند و حمايت بيشتري از حوزه تحقيقاتي و پژوهشي كشور انجام شود.
وي با بيان اين كه در حوزهي ارتباطات اين موضوع تحقق پيدا كرده است خاطر نشان كرد: قرارداد توليد تجهيزات تلفنهاي سيار با شركتهاي توليد كنندهي داخل كشور در سال 85 منعقد شد كه آنها هم بخش عمدهاي از فعاليتشان، تحقيق و پژوهش و توليد تجهيزات دانش توليد تجهيزات سيار بود.
او افزود: حجم آن قرارداد بالغ بر 168 ميليارد تومان بود و به اعتقاد من اين دو قرارداد بزرگترين قراردادهاي بخش صنعت، خدمات و بازرگاني با حوزه تحقيقات و پژوهش خارج از وزارتخانهها است و هيچ وزارتخانهي ديگري را سراغ نداريم كه چنيني اقدام بزرگي را انجام داده باشد و اگر وجود دارد، معرفي كنيد.
سليماني سرمايهگذاري كه در حوزهي تلفن ثابت انجام ميشود را بيشتر براي ورود به نسل جديد NGN دانست و گفت: قرار است در سه استان فارس، تهران و قزوين پايلوت NGN را پيادهسازي كنيم كه آزمايش و تستهاي لازم در اين زمينه انجام خواهد شد و كم كم وارد مرحلهي جديد از تكنولوژي و فعاليتهاي كاربري ميشويم؛ اگر بتوانيم در اين زيرساختها تحولي ايجاد كنيم، زمينه براي ارايهي پورتهاي پرسرعت بيش از گذشته و از اين زاويه برقرار خواهد شد.
سليماني در پايان تاكيد كرد: اين كاهش در عين حالي كه ميتواند سرويسهاي متعددي را در اختيار قرار دهد، همه دستگاههاي اجرايي ميتوانند شبكههاي محلي و سراسري خود را تعريف و اجرا كرده و بانكهاي كشور نيز خدمات متنوع خود را در اين بستر ارايه كنند و سازمانهايي مثل صدا و سيما نيز ميتوانند در اين حوزه فعال شده و خدمات خود را در اين بستر به مردم ارايه دهند.
انتهاي پيام
شنبه 18 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]