تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827864736




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نماينده ولي فقيه در دانشگاه هنر: متوليان فرهنگي در معضل پوشش جامعه مقصر هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: نماينده ولي فقيه در دانشگاه هنر: متوليان فرهنگي در معضل پوشش جامعه مقصر هستند
نماينده ولي فقيه در دانشگاه هنر گفت: بايد اعتراف كنم كه بخش عمده اي از معضل پوشش در جامعه به عدم هماهنگي نرم افزاري بر مي گردد و ما متوليان فرهنگ در اين زمينه مقصر هستيم.
به گزارش فارس، نماينده ولي فقيه در دانشگاه هنر در مراسم اختتاميه دومين جشنواره ملي دانشجويان دختران آفتاب گفت: اگر انسان خود را در چرخه آفرينش متعلق به خداوند احساس كند تكليف او در نوع پوشش مشخص مي شود.
سرلك ادامه داد: حجاب بينش نمي آورد و هر بينشي هم اجازه هر حجابي را به ما نمي دهد.
وي ادامه داد: شايد مهمترين اتفاق روحي و نتيجه اي كه پس از رعايت حجاب رخ مي دهد اين باشد كه زن و مرد در بستر خانواده پذيراي هم باشند. بايد اعتراف كنم كه واقعا بخش عمده اي از معضل پوشش در جامعه به عدم هماهنگي هاي نرم افزاري بر مي گردد و ما متوليان فرهنگ در اين زمينه مقصر هستيم.
سرلك تاكيد كرد: معضل بعضي از عدم پوشش ها ناشي از نبود اعتقاد نيست بلكه مربوط به مشكل انضباطي و نبود آموزش هاي مهارتي در اين زمينه است.
وي اضافه كرد: شرايط لازم براي اينكه يك دختر مسلمان به تعلقات خاطر خود برسد وجود ندارد لذا نمي توانيم بگوييم دختري كه چند تار مويش از روسري بيرون آمد از دين خارج شده است اكثر قريب به دختراني كه حجاب را رعايت نمي كنند از صفت پر فضليت عفاف برخوردار هستند و اين معضل از آنجا پديدار شده است كه برنامه ريزي نرم افزاري به اندازه كافي در كنار برنامه ريزي سخت افزاري وجود ندارد.
وي اظهار اميدواري كرد كه برگزاري اين جشنواه و نشست هاي اين چنيني بتواند مورد مناسبي از پوشش را به جوانان ارائه دهد و موجب تحقق اين امر شود كه اگر فردي خواست كه به فرمان خداوند در رابطه با رعايت حجاب جامه عمل بپوشاند مشكلات جانبي نداشته باشد.
سرلك در پايان گفت: در تمام واجبات و احكام اللهي كه خداوند قرار داده است و بايد رعايت شود بهره مندي هايي وجود دارد كه بايد مورد توجه قرار گيرد و اين امر بسيار مهم است به خصوص در جامعه ما كه خانواده ها از اعتقادات ديني برخوردارند.
رعايت حجاب
لزوما استفاده از چادر نيست

اما از طرفي فرشته گلخور رئيس پژوهش كده زنان دانشگاه الزهرا گفت: قطعا واكاوي مسئله حجاب و بررسي چگونگي حضور اجتماعي زنان موضوعي است كه در صورت پرداخته شدن به آن پرسش هاي زيادي را پاسخ خواهد داد.
خداوند زن را كانون عشق و محبت مي داند و علاوه بر قدرت تدبير و صبوري ويژگي هاي ديگري را به او داده است تا از مردان متمايز باشد.
وي افزود: زن در ديدگاه اسلام بايد در جامعه حضور داشته باشد و در همه عرصه هاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي شركت كند در عين حال ديگر وظايف مادري خود را نيز انجام دهد.
گلخو خاطرنشان كرد: حيا و حجاب بايد در جوانان نهادينه شود و اين امر ميسر نمي شود مگر آنكه كودكان تا قبل از سن بلوغ از آموزه هاي صحيح ديني، اخلاقي و اجتماعي در خانواده و اجتماع بهره مند شوند و گفتگوي ساده، منطقي و محبت آميز و دادن الگوي عملي به آنان، هم در خانواده و هم در اجتماع حائز اهميت است.
وي تاكيد كرد: بايد توجه داشت: كه پوشش مي تواند در سه سطح غيرقابل قبول، قابل قبول و برتر مطرح باشد و رعايت پوشش و حجاب لزوما استفاده از چادر نيست; زنان و دختران مي توانند پوشش قابل قبولي در جامعه متناسب با سلايق خود اختيار كنند.
گلخو گفت: با توجه به اينكه در حال حاضر جامعه با معضل كمبود لباس مناسب روبرو است و جوامع استكباري براي هدف قرار دادن فرهنگ عفاف و حجاب سرمايه گذاري كرده و با توليد لباس هاي ارزان ولي مستهجن بازار فروش را به نفع خود تغيير داده اند، لازم است كه مسئولان و سياستگذاران براي توليد و عرضه لباسهاي ارزان، متنوع و پوشيده تمهيداتي بينديشند تا جوانان ما بتوانند با هر سليقه اي لباس هاي مناسب و ارزان را در اختيار داشته باشند و استفاده از آن را به نفع خود و خانواده بدانند.
وي اضافه كرد: بايد توجه داشت كه رعايت حدود حجاب و عفاف از سوي زنان و دختران نه تنها باعث سلامت و تعالي آنها مي شود بلكه آرامش و سكوت و سلامت روحي جوانان و كل جامعه را به ارمغان مي آورد. همچنان كه استاد شهيد مرتضي مطهري نيز مي گويند: «راه خدا از ميان خلق خدا مي گذر».
اين استاد دانشگاه اضافه كرد: لذا عدم رعايت اين حدود مي تواند نوعي تجاوز به حقوق اجتماعي ديگران تلقي شود اما از نظر شرعي و هم از نظر عرفي قابل تامل است. جوانان بايد بدانند عدم توجه به حدود شرعي و حتي ارتباطات سالم مي تواند مقدمه اي براي ارتباطات ناسالم باشد; چرا كه اين موضوع شرايط ازدواج و انگيزه تشكيل خانواده و داشتن قيد و بندهاي شرعي را از ميان مي برد.
وي افزود: از مسئولان دلسوز رسانه ملي بخصوص سينما درخواست مي كنيم كه با سياست گذاريهاي مشخص و واحد در سطح كلان به دنبال ارائه راهكارهاي اساسي و الگوكاريهاي مناسب باشند تا به اين وسيله شاهد ترويچ خواسته يا ناخواسته بدحجابي و پوشش نامناسب در جامعه نباشيم چرا كه رسانه يكي از الگوهاي مهم براي جوانان است.
گلخو اظهار داشت: علم، مسووليت و فعاليت اجتماعي هيچكدام حجاب را نفي نمي كنند، حجاب، محروميت، اهانت، تبعيض و دور داشتن زن از حقوق او نيست. حجاب يك هويت، اعتقاد، باور و شعار انسان مسلمان است. حجاب و عفاف مكمل يكديگرند و مي توانند زمينه هايي را براي پاكدامني در جامعه به وجود آورند.
وي گفت: جشنواره دختران آفتاب با تكيه بر علم و آگاهي جوانان و با همراه كردن ابزار هنر در پي آن بوده است تا سيره حضرت زهرا (س) و ائمه اطهار را چراغ راه زندگي جوانان قرار دهد تا همچنان گوهر تقوا بر تارك وجودشان بدرخشد و در جاده بيداري و اخلاص حركت كنند.
 جمعه 17 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن