واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: رئيس پژوهشكده زنان دانشگاه الزهرا: توليد لباسهاي ارزان ولي مستهجن جامعه را به سمت بي حجابي مي كشاند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:دكتر فرشته گلخو، استاد دانشگاه و دبير كميته علمي دومين جشنواره ملي دختران آفتاب با اشاره به اينكه جامعه با معضل كمبود لباس مناسب روبرو است گفت: توليد لباسهاي ارزان ولي مستهجن جامعه را به سمت بي حجابي مي كشاند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران«ايسكانيوز» دكتر فرشته گلخو، استاد دانشگاه و دبير كميته علمي دومين جشنواره ملي دختران آفتاب در مراسم اختتاميه اين جشنواره كه در تالار هنر حوزه هنري با حضور دكتر مظاهري معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي، حسن اختري دبيركل مجمع جهاني اهل بيت، نوبخت رئيس شوراي فرهنگي اجتماعي زنان، لاله افتخاري نماينده مجلس ودانشجويان نمونه از ساير دانشگاه ها برگزار شد، گفت: علم، مسئوليت و فعاليت اجتماعي هيچكدام حجاب را نفي نميكنند، حجاب، محروميت، اهانت، تبعيض و دور داشتن زن از حقوق او نيست. حجاب يك هويت، اعتقاد، باور و شعار انسان مسلمان است.
وي افزود: حجاب و عفاف مكمل يكديگرند و ميتوانند زمينههايي را براي پاكدامني در جامعه به وجود آورند.
دكتر گلخو با اشاره به اينكه خداوند زن را كانون عشق و محبت ميداند و علاوه بر قدرت تدبير و صبوري ويژگيهاي ديگري را به او داده است تا از مردان متمايز باشد، افزود: زن در ديدگاه اسلام بايد در جامعه حضور داشته باشد و در همه عرصههاي سياسي، فرهنگي و اجتماعي شركت كند در عين حال ديگر وظايف مادري خود را نيز انجام دهد.
اين استاد دانشگاه تصريح كرد: قطعاً واكاوي مسئله حجاب و بررسي چگونگي حضور اجتماعي زنان موضوعي است كه در صورت پرداخته شدن به آن پرسشهاي زيادي را پاسخ خواهد داد.
رئيس پژوهشكده زنان دانشگاه الزهرا بااشاره به اينكه رعايت حجاب لزوماً به معناي استفاده از چادر نيست، گفت: و زنان و دختران ميتوانند پوشش قابل توجهي را در جامعه متناسب با سلايق خود اختيار كنند.
وي با اشاره به اهميت حجاب در كشور و دانشگاه كه اتاق فكر و ارائه كننده راهكارهاي علمي و عملي در همه جوامع است افزود: شايد در اين تعاملات بتوان به يك راه حل منطقي و قابل اجرا براي حل مسئله حجاب و رفع ابهامات موجود در اين زمينه دست يافت.
دكترگلخو افزود: حيا و حجاب بايد در جوانان نهادينه شود و اين امر ميسر نميشود مگر آنكه كودكان تا قبل از سن بلوغ از آموزههاي صحيح ديني، اخلاقي و اجتماعي در خانواده و اجتماع بهره مند شوند و گفتگوي ساده، منطقي و محبتآميز و دادن الگوي عملي به آنان، هم در خانواده و هم در اجتماع حائز اهميت است.
وي با اشاره به ساختار اقتصادي پوشش در كشور تاكيد كرد: پوشش ميتواند در سه سطح غيرقابل قبول، قابل قبول و برتر مطرح باشد و رعايت پوشش و حجاب لزوماً استفاده از چادر نيست؛ زنان و دختران ميتوانند پوشش قابل قبولي در جامعه متناسب با سلايق خود اختيار كنند.
رئيس پژوهشكده زنان دانشگاه الزهرا گفت: با توجه به اينكه در حال حاضر جامعه با معضل كمبود لباس مناسب روبرو است و جوامع استكباري براي هدف قرار دادن فرهنگ عفاف و حجاب سرمايهگذاري كرده و با توليد لباسهاي ارزان ولي مستهجن بازار فروش را به نفع خود تغيير دادهاند
وي تاكيد كرد: در اين راه لازم است كه مسئولان و سياستگذاران براي توليد و عرضه لباسهاي ارزان، متنوع و پوشيده تمهيداتي بينديشند تا جوانان ما بتوانند با هر سليقهاي لباسهاي مناسب و ارزان را در اختيار داشته باشند و استفاده از آن را به نفع خود و خانواده بدانند.
دكتر گلخو با اشاره به اينكه رعايت حجاب به معناي ايمن داشتن خود از هر گونه تهديدي است اضافه كرد: جوانان بايد بدانند عدم توجه به حدود شرعي و حتي ارتباطات سالم ميتواند مقدمهاي براي ارتباطات ناسالم باشد؛ چرا كه اين موضوع شرايط ازدواج و انگيزه تشكيل خانواده و داشتن قيد و بندهاي شرعي را از ميان ميبرد.
اين استاد دانشگاه با اشاره به جمله استاد شهيد مرتضي مطهري كه معتقد است«راه خدا از ميان خلق خدا ميگذر» افزود: بايد توجه داشت كه رعايت حدود حجاب و عفاف از سوي زنان و دختران نه تنها باعث سلامت و تعالي آنها ميشود بلكه آرامش و سكوت و سلامت روحي جوانان و كل جامعه را به ارمغان ميآورد.
رئيس پژوهشكده زنان دانشگاه الزهر با اشاره به سياست هاي صدا و سيما در گسترش موضوع حجاب گفت : از مسئولان دلسوز رسانه ملي بخصوص سينما درخواست ميكنيم كه با سياستگذاريهاي مشخص و واحد در سطح كلان به دنبال ارائه راهكارهاي اساسي و الگوكاريهاي مناسب باشند تا به اين وسيله شاهد ترويچ خواسته يا ناخواسته بدحجابي و پوشش نامناسب در جامعه نباشيم.
جمعه 17 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]