واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قائم مقام اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري: حدود 20 درصد از نيروي متقاضي كار كشور بيكارند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
قائم مقام اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري گفت: منابع فراوان نيروي انساني، سرمايه بسيار خوبي براي عرصه كارآفريني و اشتغال كشور محسوب ميشود.
محمدرضا حسيني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، تصريح كرد: بالاترين منبع در هر سازمان و جامعهاي نيروي انساني آن جامعه است.
وي با اشاره به اين كه در جامعهاي زندگي ميكنيم كه 35 ميليون نفر زير 30 سال داريم، بيان كرد: منابع فراوان نيروي انساني سرمايه خوبي براي عرصه كار آفريني و اشتغال كشور محسوب ميشود، به طوري كه ميتوانيم از اين منابع به عنوان نيروهاي مولد استفاده كنيم.
معاون آموزش جهاد دانشگاهي مشهد عنوان كرد: نظام مند كردن فرآيند كار آفريني و نوآوري در كشور كه منجر به افزايش توليد ثروت ملي، توسعه فناوري بومي و اشتغال پايدار در هر جامعهاي ميشود از رويكردهاي اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري است.
قائم مقام اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري افزود: ساماندهي فرصتهاي جديد كسب و كار و جذب نظر صاحبان سرمايه براي سرمايهگذاري در عرصه كار آفريني، از ديگر اهداف اين همايش است.
حسيني با اشاره به اين كه به منظور دستيابي به اهداف همايش هفت محور اصلي تعريف شده است، گفت: بهرهبرداري موثر از فرصتهاي سرمايهگذاري داخلي و خارجي از طريق كسب و كار در اولين همايش ملي طرح كسب و كار سرمايهگذاري مطرح شده است.
وي افزود: بايد براي جذب و سازماندهي سرمايهگذاران داخلي و خارجي از تمام فرصتهاي عرصه كارآفريني استفاده كرد و با توجه به جمعيت جوان كشور حق فرصت سوزي و عدم استفاده از اين فرصتها را نداريم.
وي گفت: متاسفانه تاكنون نتوانستهايم از فرصتهاي عرصه كارآفريني استفاده كنيم، به طوري كه براساس آمارهاي موجود، در حدود 20 درصد نيروي متقاضي كار كشور بيكار هستند.
حسيني با اشاره به اين كه جايگاه كسب و كار در ادبيات بانكداري و افزايش بهرهوري سرمايه در اين همايش بررسي ميشود، گفت: ارزيابي و ارزش گذاري طرح كسب و كار با توجه به نظام بانكداري بدون ربا از ديگر رويكردهاي اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري است.
قائم مقام اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري با اشاره به اين كه يك تيم داوري متشكل از نخبگان دانشگاهي و اندشمندان حوزه كارآفريني، ارزيابي مقالات اين همايش را بر عهده داشتهاند، يادآور شد: به اين همايش 90 مقاله ارسال، كه در نهايت 25 مقاله پذيرفته شد، كه از اين ميزان 10 مقاله به صورت سخنراني و 15 مقاله به صورت پوستر ارايه خواهد شد.
وي بيان كرد: در طي دو روز برگزاري همايش پنج كارگاه تخصصي، دو پانل و يك ميزگرد تخصصي برگزار خواهد شد.
وي با انتقاد از اين كه توليدات علمي در عرصه صنعت كار بردي نميشود، خاطرنشان كرد: براي علمي و كاربردي كردن اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايه گذاري از نخبگان عرصه دانش كارآفريني و صاحبان عرصه صنعت و توليد دعوت شده است.
حسيني با اشاره به اين كه چكيده مقالات سخنرانان همايش در قالب CD آماده شده است، افزود: بحثهاي مطرح شده در كارگاههاي سخنرانان همايش مستند سازي خواهد شد تا در اختيار علاقهمندان گذاشته شود.
قائم مقام اولين همايش ملي طرح كسب و كار و سرمايهگذاري با ابراز اميدواري از اين كه اين همايش بتواند گامي كوچك در توسعه اقتصادي و سرمايهگذاري و اشتغال داشته باشد، خاطر نشان كرد: اميدواريم اين همايش بتواند پيوند عميقي بين صاحبان سرمايه در بخش توليد و صاحبان انديشه در مراكز علمي و دانشگاهي به وجود آورد.
انتهاي پيام
جمعه 17 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]